Breeze Liquid Fragrance of Comfort

Product Details

Remove tough stains and get new long lasting fragrance in 1 Step!* Introducing new Breeze with Fragrance of Comfort Ultra. It not only effectively remove tough stains, but also leaves your clothes with great fragrance all day long.

  1. mohammad241138
    2 reviews

    Harga berpatutan & bau yang segar

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    Saya dan keluarga sudah lama gunakan produk ini. Faktor utama kami memilih Breeze adalah kerana harganya yang berpatutan dan bau wangi yang segar

    5
  2. aisyhmardhiah64
    5 reviews

    wangi!

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    suka sangat dgn breeze ni! Bau dia wangi sangat

    5
  3. Haniza Hassan
    6 reviews

    Best detergent

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    I have been using this product for a years. Have change to other product but doesn’t suit with me. Love the long lasting perfume.

    5
  4. nora24108031
    7 reviews

    Produk yg terbaik

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Sabun ini mencuci pakaian dengan bersih..sngat wangi dan menyegarkan…pakaian seperti baru..

    5
  5. Jillz85
    15 reviews

    Comfortable Breeze

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    The brand itself already give you breeze sensation along with comfort. The frangrance is so soft and no need to add on softener.

    It clean your clothes perfectly and give you the frangrance that you cannot resist. Plus, the price is affordable and can be use up to 30day.

    5
  6. Mt03
    18 reviews

    芳香十足

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    相当喜欢这个洗衣液的香味,芬芳十足 ,它的功效也不错,把衣服洗得很亁淨,如果用它來手洗一些衣物,它的配方不会对我的手造成敏感。

    5
  7. aishahsahhit24
    3 reviews

    sabun basuh terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Saya suka sangat sabun basuh breeze warna pink ni sebab bau yang wangi, tidak perlu menambah pelembut fabrik semasa membasuh, tidak berbau hapak ketika dijemur di dalam rumah, warna pakaian tidak luntur, membersih segala kotoran dan lain- lain.

    5
  8. Roon04
    3 reviews

    Pencuci yang mudah, bersih dan jimat

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Sesuai untuk semua jenis pakaian Di rumah saya. Memudahkan kerana tidak perlu letak pewangi atau pelembut pakaian kerana kadangkala saya akan terlupa. Harganya juga berpatutan. Yang penting pakaian dicuci bersih.

    4
    1
  9. Nonor08
    3 reviews

    Wangian pada pakaian

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Sy telah tertarik dgn produk ini kerana wangian yg sgt hebat tidak perlu lg berbelanja lebih utk pelembut dan pewangi kain.hanya perlu 1 breeze ini sahaja.

    5
  10. nadjwa51
    25 reviews

    Pencuci pakaian terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    sy pengguna breeze sejak 5tahun yang lalu. sy memang menyukai sabun ini kerana membuatkan pakaian saya wangi & lembut dalam masa yg lama.. pastinya breeze comfort selamanya untuk keluarga saya

    5
  11. soolayhoon82
    142 reviews

    Breeze fragrance is very soft

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Breeze fragrance is very soft and smooth. We will change from Softlan to Breeze sometimes. The soften result is very satisfied and the clothes washed with Breeze is very comfortable! The price is reasonable too!

    4
  12. Shahrul64
    164 reviews

    Pencuci yang berbau harum

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Sabun pencucci pakaian ini adalah pilihan keluarga saya setiap bulan. Sabun breeze liquid fragrance ini berbau wangi dan lembit pada pakaian. Tidak berbuih terlampau banyak. Mudah menghilangkan kotoran pada pakaian. Cecair nya amat pekat sekali. Hanya guna setudung sahaja untuk satu cucian mesin. Tidak perlu tambah soflan lain. Ia kekal berbau harum. Menjimatkan duit guna sabun ini.

    5
  13. cpyn18
    235 reviews

    Its fragrance is so nice and can lasts for few hours

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Breeze liquid fragrance of comfort fragrance is so nice and can lasts for few hours. It can effectively remove tough stains with little of liquid to put into the washing machine to wash it. Its price is quite reasonable too.

    4
  14. Laura Teng
    7 reviews

    Breeze liquid fragrance of comfort

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    味道很香,香味也很持久!因为里面有附加柔软剂,所以我不用另外再买柔软剂!洗过的衣服也很柔软!我在Lazada用折扣券扣了才十五块一只!虽然重量比普通的轻!不过还是很值得购买!

    5
  15. mashitahr32
    4 reviews

    pencuci baju wangi

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    pencuci yang keluarga saya gunakan sekian lama,murah mudah dan wangi.menghilangkan kekotoran dan meninggalkan haruman yang kekal lama.baju juga mudah digosok dan mengurangkan kedutan pakaian.hanya dengan satu penutup untuk satu cucian

    5
  16. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Smells good and last for long hours.

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Breeze Liquid Fragrance of Comfort is a great detergent as it smells good and last for long hours. At the same time it helps to remove stubborn stains effectively and leaves my clothes with nice fragrance throughout the day. The packaging also very nice and the price is reasonable. My clothes also very smooth and soft after I washed using this detergent and easy for me to iron my clothes. At the same time, it does not irritate the skin and I just like to use this detergent as it makes me so easy to wash the clothes. I would recommend this Breeze Liquid Fragrance of Comfort to everyone.

    5
  17. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    pencuci cecair breeze ini sangat wangi, menjimatkan dengan hanya memakai 1 penutup setiap hari sudah mencukupi, meresap jauh kedalam fabrik untuk membersihkan segala kotoran degil, bau pada pakai juga kekal sepanjang hari,

    5
  18. KJ Cheah
    225 reviews

    Breeze Liquid Fragrance of Comfort

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    It effectively remove tough stains and smells good. Cloths/towel is softer after using it.

    5
  19. Arshad Sani
    46 reviews

    Wangi!!

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Saya sukakan bau detergent Breeze liquid fragrance comfort kerana baunya yang lembut dan menyegarkan. Isteri mempunyai kulit allergie, jadi memang beliau akan menggunakan sabun ini untuk pakaiannya. berpuas hati kerana tidak perlu guna softener lagi sebab sudah complete.

    5
  20. Frankie Tung
    23 reviews

    Breeze

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    可以不用softener也可以使衣服柔软又清香,衣服也洗得很干净

    5
  21. Wangi semerbak

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Breeze comfort menanggalkan kotoran denfan mudah dan berbau harum semerbak

    5
  22. penny41
    407 reviews

    一勺到底

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    只要一勺就能洗衣服也能有softlan的功能,洗好后的衣服就像放了softlan一样的柔软和清新

    4
  23. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Bau sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Menyingkiran kotoran degil dengan berkesan. Baunya sangat wangi sampai tak perlu lagi gunakan pelembut pakaian. Boleh jimatkan duit dengan hanya guna Breeze Liquid Fragrance of Comfort.

    5
  24. Zaidalifah78
    25 reviews

    Breeze Liquid Fragrance of Comfort Sangat Harum.

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    Breeze Liquid Fragrance of Comfort selain membersihkan pakaian yang kotor , campuran penwangi bertidak sebagai penwangi fabrik juga, salain digunakan untuk membasuh pakaian kerja dan pakaian sekolah anak , saya suka membasuh selimut dan tuala juga kerana bau wangi yang kekal lama itu membuatkan saya sentiasa rasa segar dan selesa. Harganya juga jauh lebih murah dari serbuk pencuci yang lain.

    5
  25. qisstiera75
    114 reviews

    Lembut

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Pakaian yang dibasuh lebih wangi dan lembut. Bau tahan sehingga baju kering dan dengan hanya satu penutup penuh sahaja sudah memadai untuk baju satu mesin basuh.

    5
  26. Fong Fong
    318 reviews

    Smell good

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    I like Breeze Liquid Fragrance of Comfort because of the fragrance can last long and it can remove tough stains easily.

    4
  27. Noorliana Dahari
    30 reviews

    Soft and Fresh

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Saya sukakan Breeze Liquid Fragrance of Comfort kerana saya tidak perlu menambah softener lagi kerana bauannya sudah lengkap.Haruman menyegarkan dan sentiasa lembut pada baju.

    5
  28. sallyinlee93
    1006 reviews

    Soft & Good Smell

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    We supply Breeze for our customer in our self service laundry. Customer love it!!

    4
  29. Shahida21
    15 reviews

    Jimat

    5 out of 5, reviewed on June 7, 2017

    Pencuci cecair ini sangat wangi. Baunya melekat di pakaian bila sudah kering. Yang paling jimat tak payah pakai pelembut kain dah

    5
  30. miera97
    131 reviews

    Breeze Liquid Fragrance of Comfort

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    pencuci cecair breeze ini sangat wangi, menjimatkan dengan hanya memakai 1 penutup setiap hari sudah mencukupi, meresap jauh kedalam fabrik untuk membersihkan segala kotoran degil, bau pada pakai juga kekal sepanjang hari,

    4
  31. Dalila36
    34 reviews

    Harum

    4 out of 5, reviewed on March 1, 2017

    Suka dengan bau pencuci ni yang lembut dan tahan lama pada pakaian..
    Bagus jugak untuk menanggalkan kotoran pada pakaian..
    Terutamanya kotoran degil..Sangat berguna untuk basuh baju kerja wan yang kerja kampung..
    Guna sedikit je pun dah cukup..

    4
  32. Dyg Mass
    72 reviews

    harum dan menyegarkan...

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2016

    Sabun cecair Breeze menjadikan pakaian saya kekal harum sentiasa dan lembut selepas dicuci. Malah kerja mengosok pakaian lebih mudah kerana kurang kedutan. Kesan kotoran pada pakaian anak-anak juga mudah ditanggalkan. Pakaian juga tidak berbau walaupun dicuci ketika musim hujan, malah berbau harum sentiasa.

    5
  33. Pakaian lembut dan wangi

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2016

    Saya menggunakan breeze detergent kerana bauan segar yang mampu kekal lama, menyerap ke dalam fabrik dan tidak meninggalkan sisa sabun, mampu menanggalkan kotoran degil, memelihara serta mengekalkan warna pakaian agar tetap berseri, lembut untuk tangan.
    Harga agak mahal tapi saya akan beli semasa promosi…;-)

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...