Ambi Pur Car Mini Clip Lavender

Product Details

The Ambi Pur Car Mini Clip is small and easy to use in your car. It gives off fresh scent that will make you enjoy your journey. The little cube of fragrance may look small in size but packs in powerful scent for everyone’s pleasure that can last up to 30 days! The Ambi Pur Car Mini Clip will guide you with sweet smells as you enjoy your drive-by or drive home after a long day at work.

  1. Avatar

    nbz8293
    3 reviews

    Ambil pure lavender

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Sangat nyaman.. Beri ketenangan semasa memandu. Tahan lama dan bau kekal dalam kereta. Produk yang boleh dipercayai

    4
  2. Eda Azis
    3 reviews

    Pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Saya sangat senang dengan keharuman lavender. Rasa nyaman bila masuk dalam kereta dengan adanya Ambi Pur?

    5
  3. Avatar

    fnajwaismail71
    3 reviews

    Bau yang sangat wangi!!

    3 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Baunya sangat wangi, cuma penggunanannya kurang dari satu bulan. Harganya juga tidak setimpal dengan saiz. Tetapi untuk sesiapa yang nakkan bauan harum, saya akan suggest Ambi Pur Car Mini Clip Lavender. 🙂

    3
  4. Avatar

    sykrh31
    4 reviews

    Smells good

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    I really love the lavender smell and ambi pur is the best choice among other products I have used. The price is also affordable and it is cute in size too.

    4
  5. Hui Theng
    6 reviews

    Ambi Pur

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    The price is affordable and worth for money. It makes my car smells good and I can stay calm while driving. It makes my car fresh all day long.

    5
  6. Avatar

    aleenacbc73
    6 reviews

    Smells good

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    good value for money. I just started using this car fragrance. It is undeniably the best fragrance I’ve ever used. I love the lavender smell it makes my car smell good at all times 🙂

    5
  7. Avatar

    Hani10
    2 reviews

    Sangat puas hati

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Saya lebih suka ini dari yang lain. Bau tahan lama dan menyegarkan. Sangat kecil dan tidak mengambil ruang kereta. Cuma perlu pelbagaikan haruman sedia ada, selaras harga supaya berpatutan dengan sizenya yang kecil.

    5
  8. Mohd Wafiq
    3 reviews

    Wangi giler!

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Lepas aku guna lavender mini clip nie kereta sentiasa wangi, sampai aku bawak rider (grab) puji bagitahu you punya kereta banyak wangi. Gua terus tunjuk ambi pur dkt dia sampai suruh aku singgah kedai kejap nk beli mende nie punya pasal.

    5
  9. Avatar

    JYLim49
    3 reviews

    No. 1 Car Refreshener

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    My favourite car refeshener of all time.

    Can be easily found, cheap, durable and most importantly fragrant.

    P.s. Helps remove smoking odour 🙂

    5
  10. Yonnie Yann
    6 reviews

    味道很香!

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    喜欢薰衣草的味道尤其在车上闻到那个味道让整个人觉得舒服!车也没有异味。喜欢!

    5
  11. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    bau lavender best

    3 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    mengenai penyegar ambi pur kereta lavender ni saya mmg suka kan bau lavendernya yg best. tetapi bau tidak tahan lama. lagi satu saya tak suka kan cara penggunaan yg perlu melekat klip pada tetingkap aircond. mmg bagus utk bagi udara wangi tersebar ke seluruh kereta tetapi ia telah merosakkan tetingkap aircond kereta saya. sedih. ia berlaku sbb pewangi menghalang aircond drp sampai kpd penumpang dan mula la dicabut dan diletak semula. klip agak kukuh melekat pada tetingkap aircond. langkah yg berulang2 menyebabkan tetingkap aircond patah ?

    3
  12. Cynthia Tay
    16 reviews

    Ambi Pure Car Mini Clip

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Ambi Pure always have a good smell that i prefer. The smell was not too strong. This is very suitable for someone who dont like strong smell. The lavendar smell is just right. And the clip attach to the car is easy to use

    5
  13. Noor Fathila
    3 reviews

    Make my car the freshest,calmest place while travelling

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Oh,I just love the smell of lavender! And this little cutie is no hassle clip on thats just soo easy to use. My children always says my car smells so fresh and flowery. And it soothes me everytime when I’m driving especially on that stressful working days and traffic jams alike. Love the price tag on it too and it last long so it definitely worth it for my wallet. Give it a try and you definitely won’t regret it. ??

    5
  14. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Kecil tapi tahan lama & wangi

    4 out of 5, reviewed on December 20, 2017

    Wangian lavender Ambi Pur Car Mini Clip Lavender ni mmbantu berikan sy suasana yg tenang dan bertindak sbgai haruman aromaterapi kpd sy waktu memandu,baunya juga dpt mncegah bau hapak dan bau makanan dlm kereta sy.Wangiannya juga tahan lama dan 1 clip juga mmpu mmberikan haruman selama 30 hari.Saiznya pun kecil dan x memerlukan ruang yg bnyak utk meletaknya.Harga pun sgt berpatutan dgn kualitinya.

    4
  15. Syazwani Zulkifli
    5 reviews

    Ambi Pur tidak pernah mengecewakan!

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Ambi Pur tidak pernah mengecewakan dgn bau-bauan yang harum dan segar! Lavender aroma yg sentiasa menjadi pilihan. Bentuk pewangi yg kecil dan tampak comel tidak membuatkan ruang kelihatan semak. I love it!

    4
  16. Efiza Kman
    38 reviews

    comel dan harum

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Bentuknya yang comel menjadi salah satu sebab saya sukakannya. Baunya juga harum dan menyenangkan semasa pemanduan dan berada di dalam kereta.

    4
  17. Avatar

    mashitahr32
    4 reviews

    wangi

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    saya menyukai Ambi Pur Car Mini Clip Lavender,sesuai dengan keadaan kereta saya dan dapat memberi suasana yang tenang sambil memandu,anak-anak juga menyukai baunya.comel dan sesuai diletakkan di tempat penghawa dingin

    5
  18. Mabeal Hoh
    6 reviews

    It brings such calmness when i'm driving.

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    I’m a huge fan of Ambi Pur and i love the Lavender fragrant and brings calmness while i’m driving especially when i’m taking a long drive to my destination. Its so easy with just a clip on and your car will refresh and you’re ready to go.

    5
  19. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    lavender favourite choice

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    lavender ni sinonim dengan bunga yang bawa ketenangan keharmonian…baunya yg tahan lama wlaupon saiznya kecil,purfume jenama terbaik dipercayai…memang sentiasa ada bersamaku kemana saja ke destinasi yang ditujui… 🙂

    5
  20. Nor Othman
    1343 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Nampak kecil tapi bau nya harum semerbak satu kereta..Saya sangat suka Ambi Pur Car Mini Clip Lavender kerana bole tahan selama sebulan..

    5
  21. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Kecik Tapi Best

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Pewangi kereta Ambi Pur Car Mini Clip Lavender wajib ada di dalam kereta saya..Bau lavender yg sgt wangi dan pekat..Walaupun size nya amat kecil, tp memang best kerana dpt menghilangkan stress semasa balik dari kerja..

    5
  22. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    I very prefer this ambi pur lavender comfort car mini clip. It make my car full of lavender smell. Every time I open my car door, the scent will make me feel relax especially after working time. I’m felt very tired after working time, when I smell the lavender smell I will feel relax and fresh. So, I can drink back home safely because it make me refreshed!

    5
  23. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Saya suka bau lavendar

    4 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Ambi pur mini clip lavendar ni pasang dalam kereta memang wangi.
    Bila memandu rasa relax,tenang je sebab ada bau lavendar yang memang fungsi untuk tenangkan manusia.
    Saya memang suka la.

    4
  24. Arshad Sani
    46 reviews

    Love the Lavender accent

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    I use Ambi Pur car mini clip lavender for my car. Its really fresh and its accent is on my shirt. Sometimes it could relax me down after having such hectic work places. Really recommended to all. My family love it.

    5
  25. Frankie Tung
    23 reviews

    Ambi Pur mini car perfume

    3 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    小小的不碍位,一上车就可以聞到它所散发出来的味道

    3
  26. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Bau yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Bau lavender yang mampu menyegarkan saya setiap kali masuk kereta selepas penat bekerja/jalan seharian. Wangian tahan sehingga lebih sebulan dan sangat-sangat menjimatkan

    5
  27. Avatar

    penny41
    407 reviews

    很舒服的香味

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    lavendar的味道是最让人放松的味道,也不会很刺鼻,车里永远都有lavendar的香味,不是车香,我的衣服也很香

    4
  28. KJ Cheah
    225 reviews

    Best Freshener For Your Car

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Freshener that make your car smells good and keep you awake to drive safe. Ambipur is long lasting even with small size.

    5
  29. Niki Tay
    996 reviews

    整辆车都香了

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    放了这个Ambi Pur Car Mini Clip Lavender整辆车都香了而且很lasting 的,榴莲也不再怕了。

    4
  30. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    keep fresh air in car

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    I usually put ambi-pur in my car to keep the air freshness.
    Every time when I leave my car, my friend also can smell the fragrance from my cloths.

    4
  31. Avatar

    Lui Chai Hoong
    42 reviews

    Love lavender so much

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    I very prefer this ambi pur lavender comfort car mini clip. It make my car full of lavender smell. Every time I open my car door, the scent will make me feel relax especially after working time. I’m felt very tired after working time, when I smell the lavender smell I will feel relax and fresh. So, I can drink back home safely because it make me refreshed!

    5
  32. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Bau Lavender Yang Sangat Wangi!!

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Nampak kecil tapi bau nya harum semerbak satu kereta..Saya sangat suka Ambi Pur Car Mini Clip Lavender kerana bole tahan selama sebulan..

    5
  33. WANGI DAN TAHAN LAMA

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    Walaupun sainya kecil, namun baunya begitu wangi dan pekat
    tahan selama sebulan!!!

    5
  34. Avatar

    Azyan12580
    55 reviews

    smell sensational

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    I love this product and have bought it several times now, It last for quite a while and smells sensational.

    5
  35. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Pewangi kereta

    3 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    Ambi pur car mini clip Lavender ini pilihan buat suami saya. Dia sering beli pewangi ini setiap bulan atau dua bulan sekali. Walaupun kecil dan comel haruman nya sangat tahan lama. Sesuai diletakkan di bahagian penghawa dingin di dalam kereta tanpa gangguan kerana ianya bersaiz kecil..

    3
  36. baunya tahan lama walaupon bersaiz kecil

    5 out of 5, reviewed on July 4, 2017

    ambi pur mini clip lavender menjadi wangian pilihan kereta dan blik saya,kerana baunya yg tahan lama wlaupon saiznya kecil,ia juga terasa segar

    5
  37. Gee Gee
    321 reviews

    harum dan saya sukakannya

    4 out of 5, reviewed on July 3, 2017

    saya suka ambi pur car mini clip utk wangian di dlm kereta sy kerana baunya yg harum walaupon penampilannya sangat kecil,im love it

    4
  38. Avatar

    HaizanRaz64
    112 reviews

    Bau lavender yang kuat

    3 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    Walaupun kecil tetapi haruman lavendernya tetap harum dan berbau satu kereta.Rasa nyaman dan segar seperti kereta baru.

    3
  39. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Cute

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    This a damn nice smell if u put inside the car! And is has very strong fragrance can make your car fresh all day long!! But it is small and fast finish use.

    4
  40. Avatar

    sitirohaida67
    44 reviews

    Suka Bauan Lavender di Dalam kereta

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Yess… saya memang menyukai bauan lavender di dalam kereta untuk memberikan ketenangan…

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...