Adabi Tepung Cucur Lemak

Product Details

Adabi Tepung Cucur Lemak

 1. Maawardah Mohamad
  167 reviews

  Sedap dan mudah disediakan

  4 out of 5, reviewed on February 19, 2020

  Rasanya ini cucur segera pertama di Malaysia. Hanya bancuh dengan air, dah boleh goreng. Apa yang penting, kena masukkan air mengikut sukatan, pasti cucur lembut dan ia sedia dimakan. Cucur segera ini mudah dimasak apabila anak saya mahukannya.

  4
 2. Avatar

  whanadz87
  3 reviews

  Mudah, ringkas, dan lazat

  4 out of 5, reviewed on September 9, 2018

  Sememangnya adabi tidak menghampakan kerana menyediakan pelbagai jenis tepung yang boleh jadi pilihan untuk masyarakat, terutama saya yang suka sangat memasak. Jadi, saya boleh mempelbagaikan juadah minum petang saya sebab ada banyak pilihan jenis tepung untuk buat cucur . Paling saya suka ialah cucur lemak manis. Ranggup, cepat, dan tak payah nak tunggu masa yang lama untuk masak.

  4
 3. Hidayah Mahat
  5 reviews

  Mudah, cepat & sedap

  5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

  Bagi wanita bekerjaya, cucur lemak manis ini adalah resepi paling mudah & cepat untuk disediakan. Tambah pula dengan rasanya yang sedap.

  5
 4. Avatar

  NurulDeng08
  470 reviews

  Sgt mudah disediakan & sedap

  4 out of 5, reviewed on December 18, 2017

  Paling saya suka ialah kerana tepung cucur lemak manis adabi ni mudah sgt nk disediakan.Sy hnya perlu bncuhnya dgn air dan goreng.Tapi perlu berhati2 dgn kuantiti air krn bila terlebih tekstur cucur akn lembik dan sukar digoreng.Rasa pula sgt sedap,lemak manis dan ranggup.Tekstur cucur juga kembang dan lembut di dlm.Sedap dimakan begitu saja ataupun dicicah sos.1 pek cukup utk hidangan 2 org,berbaloi la dgn harganya.

  4
 5. Avatar

  AieenDeen28
  900 reviews

  Ranggup di luar dan lembut di dalam

  3 out of 5, reviewed on December 6, 2017

  Jarang sy beli Adabi Tepung Cucur Lemak ni krn rasanya biasa2 saja.Selalu sy beli cucur udang ataupun bawang.Utk tekstur tepung mmg sgt mudah disediakan,sy hnya perlu bancuhkan tepung ni dgn air biasa.Rasa mmg sedap,lemak manis.Tekstur Cucur pula sgt ranggup di luar dan lembut di dlmnya.Mmg berbaloi dibeli krn harga pun sgt berpatutan,1 pek mmpu dihidangkan utk 3 org.

  3
 6. Syarifah Fyairus
  104 reviews

  Bancuhan cucur yang segera dan sedap

  5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

  TEPUNG CUCUR LEMAK MANIS MEMUDAHKAN SAYA UNTUK MEMBANCUH CUCUR DENGAN SEGERA DAN GORENGAN MENJADI SEDAP. ADA PELBAGAI RESEPI CUCUR JENAMA ADABI INI, MUDAH UNTUK MASAK PELBAGAI CUCUR SELEPAS INI. TIDAK PERLU RISAU, HANYA PERLU DIBANCUH SAHAJA DAN RESEPI DIBELAKANG BUNGKUSAN CUKUP MEMBANTU ANDA UNTUK MASAK.

  5
 7. Avatar

  CikSue38
  818 reviews

  Cucur lemak manis adabi

  5 out of 5, reviewed on November 8, 2017

  Cucur lemak manis adabi sangat mudah disediakan..hanya perlu tambah air dan goreng. Menjimatkan masa dan tenaga. Rasa pn sedap. Makan masa tengok tv atau buat kudap2 waktu senggang. Cicah kopi lagi best. Utk kepelbagaian saya juga suka menambah ketulan jagung dan udang dalam bancuhan tepung dan hasilnya mmg marvellous. Terasa lemak manis bergabung sebati.

  5
 8. Nur Arina
  812 reviews

  Sedap dan enak

  5 out of 5, reviewed on November 6, 2017

  Saya suka dengan cucur lemak manis adabi ni. Rasanya sangat sedap dan menjadi kegemaran anak-anak saya. Setiap hari anak saya minta untuk buat cucur ini

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...