Adabi Chicken and Meat Curry Powder

Product Details

Adabi Chicken and Meat Curry Powder

  1. Avatar

    Fizahtiada93
    6 reviews

    Kari Ayam & Daging Adabi Memikat Hati Pengguna

    5 out of 5, reviewed on November 19, 2018

    Kari Ayam & Daging amat pekat ketika menjadi pes untuk masak ayam atau daging.Bau aroma sangat kuat sehingga nak masak ayam atau daging ianya mengenakkan nak makan seperti sajian mewah di istana di zaman silam.

    5
  2. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Adabi Chicken and Meat Curry Powder

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Sejak dulu lagi serbuk Adabi Chicken and Meat Curry Powder menjadi pilihan ibu ibu kita masa dahulu.Saya pun sehingga sekarang menggunakannya dalam masakan .Warna kari cantik dan.sngt mudah dalam penyediaan & serbuk kari ini hanya tambah air panas.Tumis bawang merah dan putih dan masukkan santan.Harga murah…

    5
  3. Nur Arina
    812 reviews

    Rempah kari pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    Dari zaman muda dulu lagi saya selalu tengok mak saya gunakan rempah kari adabi ini sehingga lah kepada saya. Menjadikan masakan kari saya lebih sedap dan pekat. Rasanya juga sangat sedap.terbaik

    5
  4. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Rempah Kari Adabi

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Rempah kari Adabi jenama asli sejak dulu lagi cuma berbeza packaging sahaja..Rasanya tetap sedap dan harum apabila dimasak.Rasa kari yang tulen tidak terlalu pedas dan sesuai dengan citarasa saya sekeluarga.Saya gemar menukar rempah ratus sedia ade mengikut selera pada masa tertentu.Harganya juga murah dan senang didapati

    4
  5. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Memukau selera.

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Lihat hasil masakan, cantik warnanya dengan serbuk kari Ayam dan Daging Adabi ini. Didalam pek ini cukup rasa cili, ketumbar, jintan manis, lada hitam, daun kari dan juga kunyit. Lazat!.

    5
  6. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Aroma kuah kari wangi dgn rasa yg istimewa

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Suka tekstur serbuk kari Adabi ni yg sngt hakus & cantik warna karinya..sngt mudah nk buat kari yg kaw & sedap dg serbuk kari ni..sy hnya perlu tumis bwg & srbuk kari ni & masukkan santan..kari sy sngt sedap dgn aroma yg memukau bila dh masak..warna kuah kari sy juga jadi lebih cantik & menarik utk dimakan..mmg selalu beli & guna,harga pon murah je..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...