Yeo’s Chicken Curry With Potatoes

Product Details

Chicken, Potatoes, Spices, Palm Oil, Salt, Modified Starch (Corn), Chilli, Sugar, Coconut And Candlenut. Contains Disodium Guanylate And Disodium Inosinate As Permitted Flavour Enhancer Of Synthetic Origin.

  1. harajuku8526
    1 reviews

    Lazat

    4 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    Ianya amat lazat untuk dimakan bersama nasi panas mahupun roti

    4



    0
  2. shahira72
    11 reviews

    One of my favourite food

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Saya suka makan kari ayam .Jadi YEO’S KARI AYAM menjadi pilihan saya . Saya perlu panaskan semula makanan ini dan makan bersama nasi yang panas . Tambahan pula saya seorang pelajar , kami kurang masa untuk memasak makanan yang rumit akibat kerja yang banyak .Karinya yang pekat dan terdapat kentang bersama cukup buat saya kenyang.

    5



    0
  3. Syifa10090
    3 reviews

    Favourite: Yeos Chicken Curry

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    This is my must bring item during travel as it comes in handy and SUPER DELICIOUS! Can be eaten with rice, bread, pasta and sometimes I even pour it on my salad. Highly recommended to all ages!

    5



    0
  4. Jamie Teo
    2 reviews

    美味

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2018

    这罐头咖喱鸡很下饭,一碗白饭+罐头咖喱鸡=晚餐搞定

    5



    0
  5. ummuarissa52
    6 reviews

    Sedap dan mudah

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Inilah lauk jika tidak sempat untuk masak. Sangat mudah dan ringkas. cume panaskn sahaja. Makan pula dengan nasi panas2. Memang terbaik!. ia juga sedap untuk dicicah dengan roti kosong. Sangat rugi jika belum rase. rase lah!

    5



    0
  6. Chuaalvin86
    3 reviews

    Chicken curry

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    This chicken curry is really nice and wonderful,my mother always cook this chicken curry for five of us…Yeo’s is the best !All if you must try! This cooking method is very easy and convenient … My must just take about minimum eight minutes to cook this for us. The potatoes totally wonderful

    4



    0
  7. teohcg9175
    7 reviews

    方便又好吃

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    半夜肚子饿又不想吃泡面或是有时候嘴馋想要吃curry 时这无疑是一个蛮好的选择,只要打开热它再配上面包,又方便又好吃。他的curry 的味道和一般外面经济饭买的一样,只是肉和马铃薯没有像包装看起来一样多。

    5



    0
  8. Hayachi Fiteri
    7 reviews

    Curry

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Chicken curry yeos sangat sedap dan mudah dibawa kemana-mana. Ia memudahkan perjalanan saya yang selalu travel ke luar negeri untuk menikmati makanan yang pedas dan dari malaysia yang penting ia mempunyai sijil halal uang diiktiraf. Ia sangat sedap dimakan bersama nasi yang panas. Curry ayam tersebut juga ada kentang didalamnya yang membuatkan kita akan kenyang walaupun berkongsi dengan rakan rakan sewaktu travel.

    4



    0
  9. Chi Gin
    16 reviews

    kari ayam memang sedap

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    Saya sejak kecil lagi ibu saya telah selalu membuatkan kari ayam brand ini yang saya suka apabila saya hendak makan. Sehingga ini, saya masih suka makan kari ayam campur dengan nasi yang menggunakan ayam brand kerana saya rasa cap ini yang lebih sedap walaupun saya telah mencuba beberapa kari ayam yang bercap lain.

    5



    0
  10. xiaomei9631
    3 reviews

    Always be my lunch

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    My favourite foods – Kari, it was so delicious. I’m always eat this for my lunch with my families. All of them like it. The potatoes in it also delicious. It is the best choice for your lunch and you can try it.

    5



    0
  11. hayachi121026
    9 reviews

    Mudah dan senang

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    Kari ayam yeos sangat sedap seperti kari di kedai mamak . Bila di makan dengan nasi panas menjilat jari dan mudah boleh makan di mana-mana dan senang untuk di bawa ketika travel ke luar negara. Tin nya yang kompact dan boleh dibawa masuk kedalam bagasi lagi memudahkan kami sekeluarga.

    4



    0
  12. ainamjs45
    6 reviews

    Can be eaten with literally anything!

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    I’m a huge fan of Yeo’s Chicken Curry and believe me when I said it is the MUST product that I purchase everytime I do grocery shopping!

    You can have it just like that, or may eat it with rice, or even with your roti canai or plain bun! But my personal favorite would be bread dipped into Yeo’s Curry Chicken, yum!

    5



    0
  13. zawana1062
    3 reviews

    Fast, easy, delicious and spicy

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    The best way and choice for our meals

    5



    0
  14. yukiloi74
    9 reviews

    Convenient

    4 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Taste good and nice if eat with white rice. It always my choice to become my dinner or lunch if there are raining outside because it is simple to cook and save a lot of time.

    4



    0
  15. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Yeo’s Chicken Curry With Potatoes

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Kari menjdi lebih sedap dan mudah dengan menggunakan Yeo’s Chicken Curry With Potatoes.Cara memasak menjadi mudah walaupun memasaknya, tidak perlu tambah apa-apa bahan lagi. Sudah cukup rasa masin dan manis di dalam satu tin tersebut. Tetapi ayamnya terlalu hancur mungkin kerana disimpan dalam jangkamasa yang lama.Rasa asli tetap tidak berubah.Harga mampu milik,Lazat dan enak.Kami sekeluarga suka kari ini,Mudah dibawa kemana mana,

    5



    0
  16. Doreen677376
    9 reviews

    All time favourite

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    I love this canned chicken curry. During my college I only eat yeos canned chicken curry with white rice. Even the curry gravy I can eat a bowl of rice.

    5



    0
  17. Kahchin9641
    18 reviews

    very nice canned food

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    In the past, when I was go camping, I will bring some yeos canned curry chicken. Because very easy to prepare and enough to fill the stomach. Haha

    5



    0
  18. hayachi121026
    9 reviews

    Rasa yang sedap

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Kari ayam yang sangat sedap boleh dibawa ketika melancong kerana sangat mudah hanya perlu panaskan dan boleh terus dimakan. Kentang juga terdapat dalan kari ayam membuatkan rasa kari ayam sangat lazat dimakan lebih-lebih dimakan dengan nasi yang masih hangt

    4



    0
  19. BumbleBee34
    24 reviews

    kari ayam dalam tin

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    kari ayam bersama kentang yeo’s pilihan sewaktu kecemasan. lengkap kari ayam bersama kentang. sesuai dimakan bersama nasi atau roti. rasa pn ok cuma part tulang hancur tu yg x berapa best. harga boleh tahan. overall ok.

    4



    0
  20. Muzalifa04
    9 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Selalu dijadikan sebagai makanan emergency di rumah apabila malas hendak memasak. Isi ayam di dalam tin adalah banyak. Sesuai untuk keluarga yang mempunyai ramai ahli keluarga. Tak terlalu pedas, sesuai untuk kanak kanak juga

    5



    0
  21. Muhamad Ikmal
    1 reviews

    Rasa Kari Yang Sedap

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Kari Ayam tin keluaran Yeo’s merupakan makanan wajib yang perlu ada di setiap rumah. Keluarga saya amat meminati makanan Kari ini juga menjadikannya sebagai bekalan sekiranya pergi berkelah. Ianya sesuai untuk dinikmati oleh setiap lapisan masyarakat tidak kira umur mahupun bangsa kerana produk ini dijamin Halal! Rasa karinya yang sedap akan menaikkan selera para penggemarnya. Boleh dipanaskan atau terus dihidangkan.

    5



    0
  22. Rusydirusy39
    3 reviews

    Hidangan mudah , sedap dan lazat

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Menu wajib jika
    Pegi camping ataupon bila keadaan memerlukan .. harga yang berpatutan rasa yang sedap .. senang disediakan .. saya bole rate dia punya kari memang tiptop .. rasa masakan ibu .. paling penting sedap .. kerana ayam empuk dan kentang dia sedap… sya syorkan untuk semua
    Memilih jenama
    Yeos kerana semuanya berkualiti ..

    5



    0
  23. Shila9559
    3 reviews

    Kari ayam

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Kari ayam segera dan ringkas di masak. Siapa nak makan kari ayam tak payah susah sedia macam2 beli bahan. Beli jak kari ayam tin ni,panaskan d kuali dan makan bersama nasi..sedap……

    5



    0
  24. Aikoaiko25
    1053 reviews

    方便的

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    有时候做工很晚回到家的时候我就会开这个Yeo’s Chicken Curry With Potatoes来煮晚餐的菜肴的,很方便的就煮热一下就好了,味道虽然不比一些curry 好吃的可是也不错吃的

    3



    0
  25. rosnah07
    177 reviews

    rasa yang sebenar

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Yeo’s chicken curry with potatoes memiliki rasa yang sebenar.mampu bertahan lama tetapi tidak menjejaskan rasanya.cepat disediakan dan mudah dibawa kemana saja.isi ayam dan kentangnya juga lembut dimakan.boleh dimakan bersama nasi dan juga roti.

    5



    0
  26. cpyn18
    235 reviews

    Instant chicken curry

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    If you want to save your trouble by preparing so much things to cook chicken curry, Ayam Brand chicken curry with potato is your best choice. It is very easy to prepare. You just need to pour out the curry, reheat it then it is ready to eat already. Save so much time and energy to prepare your chicken curry. The chicken is quite a lot also and the curry is taste nice.

    4



    0
  27. 溦溦 林
    473 reviews

    普通

    3 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Yeo’s Chicken Curry With Potatoes我觉得还好普通不是那么的好吃的,不过还是可以接受的,如果平时没有时间准备菜这个很方便准备咯只要热一下就可以了。

    3



    0
  28. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    The curry is creamy and it bring out the nice aroma. A little bit oily but heat it up will reduce the oiliness. Pair with plain rice or Roti Canai to satisfied my appetite. The portion actually nice for 1person and price affordable.

    5



    0
  29. CikSue38
    393 reviews

    So-so

    2 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Agak mengecewakan kerana terdapat banyak tulang ayam dalam tin. Daging bercerai-cerai dari tulang. Terdapat juga serpihan tulang yg agak banyak dalam kuah. Tidak disarankan jika boleh masak sendiri. Untuk kegunaan kecemasan boleh dipertimbangkan.

    2



    2
  30. Xiao Long
    190 reviews

    Try it and you will love it

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    It’s not easy to cook a curry, a lot of ingredients needed and time consuming. But with Yeo’s chicken curry with potatoes, just open, reheat and good to go.
    Taste really yummy and the chicken is really tender.
    Acceptable spiciness even for kids.
    Good to pair it with hot rice, and i even tried to wrap it in homemade pau. Really good!
    Anyhow, canned food must be taken in considerate amount 🙂

    4



    0
  31. Kellychan21
    502 reviews

    Easy way if you want to eat curry chicken

    3 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    It is very convenient as you can just make it hot and eat if you want to eat curry chicken without preparing so much ingredients yourself. It is the fastest way that you can cook your instant curry chicken. However, it is not recommended to eat too much on canned food as it has preservatives which is not good for health.

    3



    0
  32. Nazirah Khairani
    21 reviews

    The taste is okay.

    3 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    The curry taste is nice (as compared to the ones home-cooked) and the chicken doesn’t have the ‘rubbery’ texture. It’s the best option to bring along this curry especially when travelling abroad or camping. The only cons are certain ingredients in this curry are not suitable for me as I always get a headache and unpleasant tummy after eating it. (even after 2-3 times of trying). It might not be suitable to those that couldn’t take extra MSG.

    3



    0
  33. penny41
    407 reviews

    鸡肉分量蛮多的

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    罐头是你懒惰的时候最方便的东西,yeos chicken curry不止有足够我2餐的分量,也还有我爱吃的potato

    4



    0
  34. Miko Tan
    324 reviews

    Yeo’s Chicken Curry With Potatoes

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    超方便,一罐就能做一道菜了,拿来配面包或配饭都很好吃。

    4



    0
  35. Nur Arina
    812 reviews

    Rasa kari yang asli

    4 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Kari ayam yang sedap dan juga rasa kari yang asli maksudnya walaupun memasaknya, tidak perlu tambah apa-apa bahan lagi. Sudah cukup rasa masin dan manis di dalam satu tin tersebut. Tetapi ayamnya terlalu hancur mungkin kerana perlu disimpan dalam jangkamasa yang lama.

    4



    1
  36. sandlee51
    174 reviews

    Fastest Solution for Curry Craving

    4 out of 5, reviewed on June 24, 2017

    This will be my fastest solution is I have curry craving on that day. Is easy to prepare, just heat it up and you may choose to add additional ingredients you like into it. The aroma of the curry is strong and taste nice.

    4



    0
  37. Aznor Azizul
    153 reviews

    Be Careful when Eating This Chicken Curry

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2017

    Yeo’s chicken curry with potatoes is definitely delicious and convenient for those who will be traveling to places that had no halal food options. However there is something that you might find unpleasant about consuming this canned curry.

    The bones are all mixed up inside and there are chances that you going to choke one of these days with the chicken bones. So be careful when you want to consume this food but overall it is a convenient travel food companion.

    4



    0
  38. Zhongk3391
    144 reviews

    Not advised to consume too much

    3 out of 5, reviewed on March 30, 2017

    I had my fair share of consuming canned foods while I was away in University as it was a convenient way of storing and preparing food amidst balancing student life and exams. However, I will not recommend eating this on a regular basis because while the taste is similar to curry, it does not taste fresh. Storing and preserving it to make it last for more than one year without refrigeration can only make one think how much preservatives are placed into the product to help maintain its original state from when it was first packaged. I did not like the experience because:

    1. The chicken bits inside have a lot of crushed up pieces of small remnants of bones inside, which did not make eating this product a pleasant experience for me.

    2. The potatoes inside were also bitter in taste probably because it absorbed all the benzoic that’s in there. To add, the curry was also very salty as you will definitely need two or more bowls of rice to make the saltiness bearable to consume.

    Overall, I would purchase this to store in my pantry in case of an emergency, but I would not recommend this to anyone who is looking for real food. For college students, you’re better off making a HUGE batch of curry and freeze it rather than to buy curry out from a can. Trust me, you won’t regret freezing your own.

    3



    0
  39. Betty Liew
    262 reviews

    Perfect dish to pair with plain rice and Roti Canai

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    The curry is creamy and it bring out the nice aroma. A little bit oily but heat it up will reduce the oiliness. Pair with plain rice or Roti Canai to satisfied my appetite. The portion actually nice for 1person and price affordable.

    5



    0
  40. syarif8427
    40 reviews

    sedap dinikmati bersama roti

    4 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    Yeos chicken curry with potatoes sangat sedap dan karinya terasa apabila dimakan bersama roti atau nasi. boleh juga di bawa travel jika bercuti ke luar negara kerana packingnya yang mudah dibawa ke mana sahaja.

    4



    0
  41. Nik Zulaikha Shah
    181 reviews

    Good choice bringing on travel.

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2016

    When my family going travel to somewhere place we know its hard to look halal food, we packed a lot of can dishes n one of them is yeos chicken curry. Taste like fresh curry, with the potatoes, the spicyness are good enough for my kids too.

    5



    0
  42. Carrie Zoey
    141 reviews

    Really yummy

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2016

    This canned chicken curry with potatoes is really yummy. It’s nice to eat with white bread or roti canai. Highly recommend to give this a try, it is really nice curry.

    4



    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...