Wall’s Top Ten Chocolate

Product Details

Ingredients: Chocolate flavoured coating (contains soya lecithin), sugar, whey protein concentrate (contains milk), coconut oil, palm oil, peanuts, glucose syrup, whey powder, maltodextrin, contains permitted emulsifier (E471-plant origin), stabilisers (E410, E412, E407), flavourings and colouring (Including Tartrazine) substances of plant and synthetic origin. May contain traces of cereals containing gluten and soybean.

  1. Shika88
    687 reviews

    Perisa Favorite

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2020

    I like Vanilla sebab luar dah coklat but chocolate pun sedap just nak rasa kelainan bila makan ais cream agar tak cepat muak boleh makan yang vanilla… keduanya ada cebisan kacang pada salutan coklat… Wall’s Top Ten Chocolate rasa coklat yang halus dan dengan salutan coklat diluar menambahkan kesedapan ais cream dapat rasa crunchy kacang and salutan coklat tu… untuk perisa vanilla tu dapat rasa halus rasa vanilla yang lembut dan aroma bau vanilla membangkitkan selera nak makan Wall’s Top Ten… mudah didapati dimana-mana kedai ada jual… petrolpam pun ada jual cume just stick and nak dapatkan dalam kotak boleh cari dekat pasaraya.. harga murah dan berpatutan… favorite tetap vanilla ? dan Wall’s Top Ten sangat menarik dan sedap, kelainan yang mantap!!

    5
  2. CikSue38
    819 reviews

    Adik magnum

    4 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    Sedapnya aiskrim coklat ni. Suka sebab dia ada kacang kt salutan luar coklatnya. Aiskrim ni sedap sebab tak manis sangat. Harga pun murah je. Banyak dan senang nk dapat kt kedai2 runcit atau stesen minyak. Tak payah nk membazir bayar mahal2 makan aiskrim berjenama. Makan yg ni pun da memadai.

    4
  3. Hui Ching
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    I like it so much because it is not too sweet like other brand

    5
  4. choryan9457
    6 reviews

    Great Desert

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    The taste is nice and not so sweet for me. It a great food on hot weather

    5
  5. Vinci68
    9 reviews

    tasty ice cream

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    The ice cream is very delicious. Filled with rich chocolate taste. There are some crunchy and chewable peanuts. Good for me who like sweet dessert. Most favorite brand of ice cream among all.

    5
  6. CikSue38
    819 reviews

    Sedap dan tak manis

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Wall’s topten aiskrim mmg sedap. sentiasa menjadi pilihan saya sebab rasa coklat yg pekat dan tidak manis pada saya. ia lebih pada rasa coklat. lagi seronok kerana kacang2 yg rangup. coating coklat diluar pn sedap dan rangup. harga pn murah dan berbaloi dinikmati.

    5
    1
  7. Noryati57
    6 reviews

    Aiskrim terbaik!

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Wall’s Top Ten?Aiskrim sedap. Murah. Sentiasa menjadi pilihan saya kerana memberi rasa sebenar dengan kacang sebenar!

    5
    1
  8. Anati39
    3 reviews

    Rich Chocolate Taste

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    Rich in chocolate taste, both the ice-cream and the coating. Might be a bit too sweet for certain people but for sweet tooth individuals, the taste is just nice. The price also affordable and won’t be hesitating to buy many at the same time due to its price and taste.

    5
  9. Nuryana43
    6 reviews

    Sesuai untuk chocolate lover

    2 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Saya bukan penggemar coklat. Tapi untuk aiskrim ni, boleh tahan sedap rasanya. Tapi terlalu manis bagi saya. Agak muak sedikit

    2
    1
  10. justlol57
    1 reviews

    Always good and delicious

    5 out of 5, reviewed on December 8, 2017

    Since i started trying this top ten ice cream, i fell in love with it and has always eaten it whenever i have a chance.
    The taste of the chocolate on the inside and outside is just nice for my taste buds. The peanuts adds a good extra texture when eating the ice cream enhancing the overall taste.

    5
    1
  11. rozaliaalik56
    100 reviews

    Manis sangat tapi sedap

    4 out of 5, reviewed on December 7, 2017

    Aiskrim ni memang sesuai untuk chocolate lover sebab dalam dan luar penuh dengan rasa coklat. Agak terlalu manis bagi saya. Boleh kata sekali sekala makan. Tapi bagi saya ais krim ni antara ais krim yang murah tapi rasa memang power sedap. 🙂 Semua orang patut mencubanya. Rugi kalau tak cuba makan.

    4
  12. Affordable and tasty!

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Eventhough the ice cream is cheap, but the once you tasted it you it will surely wil satisfy your taste bud. The chocolate covered the ice cream are crunchy and flavorful. Recommended!

    4
    1
  13. noorazri07
    194 reviews

    Sedap berbaloi

    4 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Ais krim topten ini sangat berbaloi walaupun harganya murah berbanding jenama lain yang mempunyai rupa sepertinya,Sedap,rangup dengan kekacang dan rasa coklat yang enak.Anak anak saya sukakannya,oklah kalau nak dibandingkan dengan aiskrim magnum

    4
    1
  14. Gee Gee
    321 reviews

    sedap sangat

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    aiskrim wall top ten ni memang sedap dan menjadi pilihan saya untuk menikmati hari2 yg panas..

    5
    1
  15. AieenDeen28
    899 reviews

    Ais krim coklat yg sedap & unik

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Suka sngt ais krim walls top ten ni..kaya dgn rasa coklat yg sngt sedap & tidak trlalu manis..dgn salutan ranggup coklat gelap yg ditaburi taburan kacang..mmg sedap..ais krim ni sndri saiznya besar,sangt puas utk dinikmati.

    5
    1
  16. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    SANGAT SEDAP!

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Saya suka makan aiskrim keluaran walls… rasa coklat yang tidak terlalu manis menjadi kegemaran saya.

    5
    1
  17. Nor Othman
    1346 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Ever hit a brick WALL when it comes to nitpicking what ice-cream to eat next? I recommend Wall’s Top Ten Vanilla (Chocolate Variant) that has all the qualities that make the perfect ice-cream. The texture is firm, but not too buttery, smooth but not too soft, and rich. The chocolate base is coated with another layer of hard chocolate that contains peanuts which adds a layer of texture and crunch to the already velvety and rich taste. It can be a tad too rich for those who prefer milder ice-creams, so do take note. It is quintessentially a double whammy of flavors, one that could be your favorite too. Desirable to say the least!

    5
  18. cikbunga49
    659 reviews

    Rasa coklat sedap

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Wall top ten chocholate aiskrim ni sangat sedap.
    Penuh dengan rasa coklat.
    Aiskrim juga lembut dan gebu.
    Bila gigit memang rasa nak lagi.

    5
    2
  19. KJ Cheah
    224 reviews

    Wall’s Top Ten Chocolate

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Every bite I also can feel the thick chocolate taste. The chocolate coating is delicious. yamyam !

    5
    1
  20. Niki Tay
    996 reviews

    Delicious chocolate

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Delicious chocolate coating and smooth, creamy ice cream. They are AMAZING! I love the rich chocolate flavor

    4
  21. NURELINA89
    173 reviews

    Rasa Coklat Sungguh Sedap

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Anak2 sangat sukakan ais krim Wall’s Top Ten Chocolate kerasa rasa coklatnya yang pekat..Harga juga tidak mahal..Saya akan membeli aiskrim Top Ten Chocolate banyak2 dan simpan stok di dalam peti sejuk..Anda wajib mencuba ais krim coklat paling sedap!!

    5
  22. sallyinlee93
    1004 reviews

    A bit too Sweet

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    This ice-cream is rich of chocolate taste but there are too sweet when you have eat all the chocolate.

    3
  23. fionayyl03
    526 reviews

    Firm and flavorful

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    Ever hit a brick WALL when it comes to nitpicking what ice-cream to eat next? I recommend Wall’s Top Ten Vanilla (Chocolate Variant) that has all the qualities that make the perfect ice-cream. The texture is firm, but not too buttery, smooth but not too soft, and rich. The chocolate base is coated with another layer of hard chocolate that contains peanuts which adds a layer of texture and crunch to the already velvety and rich taste. It can be a tad too rich for those who prefer milder ice-creams, so do take note. It is quintessentially a double whammy of flavors, one that could be your favorite too. Desirable to say the least!

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

İstanbul escort mersin escort kocaeli escort sakarya escort antalya Escort adana Escort escort bayan escort mersin

elazığ Escort escort ankara escort bayan izmir escort adana escort antalya escort bursa konya escort bayan hatay escort bayan