Snake Brand Classic Prickly Heat Powder

Product Details

Snake Brand Prickly Heat powder, developed over 60 years ago, is the original cooling powder, refreshing and soothing powder which is effective in relieving itching, prick heat rash and skin irritation from hot weather. With its fresh scent of natural essential oil, it is perfect for daily family use. Its unique metal package can keep its coolness and natural fragrance fresh for a long time.

Prickly heat powder is usually used after bath as an antiseptic and absorbent dusting powder. Prickly heat powder contains refreshing natural essential oil. This product from Thailand has unique metal package that can keep its coolness and natural fragrance fresh for a long time.

Usage instructions: 

Apply freely several times daily. It will make you feel fresh, dry and clean.
  1. Avatar

    xy87
    16 reviews

    冰凉止痒

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    马来西亚四季如夏的天气最适合用这个粉了,搽在身上冰冰凉凉的。而且身体发痒的时候搽,还能止痒。

    4
  2. Avatar

    ziqing53
    3 reviews

    Favourite brand since 1997

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    I had been using this powder since i ever had my memory. It is a family known brand which provides their effect with promise. Like it very much! Hopefully my children or even grandchildren and great grandchildren can be able to use it too!

    5
  3. Avatar

    jennifer592925
    3 reviews

    泰国产品

    4 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    这个身粉相信每个人去到泰国一定会买,我很喜欢每一次搽在身上那种凉凉冷冷的感觉,不过这对于有本身有搽身粉的人才会喜欢哦,有想要购买的可以尝试哦

    4
  4. Min Hui Mary
    3 reviews

    Cooling product

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    I have always been using this to cool down my skin and body on hot days, and also when my skin is sticky. It is a great product to use whenever and it is for everyone too.

    4
  5. Nurul Supian
    5 reviews

    Kulit semakin licin

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    Penggunaan bedak ini dapat mengubati masalah ruam saya & anak2 apabila berpeluh.

    5
  6. Avatar

    Mikitan0379
    10 reviews

    Good for skin rashes

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    If you’re having any rashes on your skin, you should use this cooling powder as this is really good for rashes and it heals very fast.

    5
  7. Avatar

    Cindylow87
    11 reviews

    很棒的产品

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    我的先生在天气热的时候就会流很多汗。导致腿部因此有一粒粒像“风莫”一样,奇痒无比。经过朋友介绍使用此产品,先生的情况得到很大的改善。现在已经没有复发了

    5
  8. Avatar

    Fancz60
    3 reviews

    Nice choice for baby and people scare hot

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    This is the cooling products for people who really scare hot like me, always sweating and really cannot afford the summer day. I use it since young, this product is my mother suggest me to use, it also mummy choice product,because my nephew baby wearing pampers made her thigh lot of red dot and itch so my sister use this snake brand prickly heat oh her. After using it already relieve this problem.
    Prickly heat rash on me also got relieve, so this is the nice choice to feel cool and solve baby thigh red dot problem.

    5
  9. QueeNie SooNg
    7 reviews

    皮肤狠痒问题

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    如果皮肤有狠痒问题,可以用它,用它可以镇静狠痒

    5
  10. Avatar

    Mrteoh19
    3 reviews

    Tradisional Goodness

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    You cant go wrong with age old recipe.

    Been using this since i was young.

    It is cooling.

    Helps with heat rash.

    Keeps skin dry.

    Reduces skin friction.

    Perfect for tge tropical climate.

    5
  11. Avatar

    jenny18390
    12 reviews

    Goooooooooooood!

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    I like this product especially I have irritation on elbow joint and underarm due to hot weather. It leaves cool feeling and the itchiness goes away very quickly and never returns!

    5
  12. Avatar

    janneys59
    3 reviews

    清凉止痒

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    特别好用,我用过最好用的痱子粉!洗完澡,拍一点痱子粉在背部大大的改善了我皮肤的瘙痒问题。并且,我觉得有起到控油的作用,我背部的青春痘问题得到了改善。而且拍上去清清凉凉,在炎热的午后真的很舒服。价格也很亲民,值得购买的产品!

    5
  13. Avatar

    Ainurshakira25
    5 reviews

    Bedak sejuk

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Bedak yang sangat sesuai untuk bayi yang mengalami ruam atau gatal kulit. Ia dapat melegakan dan mengurangkan kegatalan. Saya juga mengunakan dari anak saya lahir hingga sekarang. Boleh didadapati dimana mana pasaraya dan kedai runcit. Harga juga mampu milik.

    5
    1
  14. Avatar

    catherine02
    3 reviews

    3 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    凉凉的很舒服

    3
  15. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Bedak sejuk cap ular

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Bila ank sy terkena demam campak,ruam dan gatal2 kulit sy mmg akan cari bedak Snake Brand Classic Prickly Heat Powder ni atau saya pngil bedak sejuk cap ular je.Mmg membantu sgt melegakan kerengsaan ruam,bila cuaca panas bedak ni mbantu mnyerap peluh mnjadikan ank2 sy selesa walaupun aktif.Bedak ni juga bersifat dingin sejuk je bila pakai ,jadi x rasa sgt gatal2 kulit tu.Bnyak kegunaannya dan mesti kena ada dlm almari rumah sy.Sesuai utk kegunaan seisi keluarga,harga pun berpatutan nk beli.

    5
  16. Avatar

    Mei8886752
    6 reviews

    Good cooling powder

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    It has been my favorite powder to use when skin itchy or heat rash since young. It leaves your skin cool and sooth. This product always recommended by pharmacist when I have heat rash.

    5
  17. Avatar

    XiiaoWu67
    4 reviews

    冰凉爽身

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    从小用到现在 皮肤要是出现任何干燥的现象 都会把它用在身上 有时候洗澡出来还会檫一点在身上 冰冰凉凉的 真的蛮舒服的

    5
  18. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Hilang gatal

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Saya telah lama menggunakan bedak talkum snake brands ini. Sesuai untuk menghilangkan kegatalan pada kulit saya. Ia juga berangin dan sejuk. Sesuai untuk kulit bermasalah dan gatal2. Bedak ini sudah lama dipasaran. Berbentuk segi empat dan bekasnya di perbuat daripada tin. Seisi Keluarga Saya suka menggunakan bedak ini. Tahan lama dan senang di dapati di farmasi atau pasaraya.

    4
  19. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    Sesuai untuk ruam dan gatal kulit

    4 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Saya mengamalkan sudah lama snake brand classic ini. Sejuk dan berangin bau bedak ini. Anak saya suka menggunakan bedak ini. Dapat menghilangkan kegatalan kulit dan ruam merah. Hanya perlu sapu sedekit sahaja. Kesan gatal pun akan hilang. Harga yang berpatutan sekali. Satu tin besar tahan 2 bulan. Amat berbaloi sekali.

    4
  20. Avatar

    wendy50362
    3 reviews

    儿时的回忆

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    喜欢它冰冰凉凉的感觉,涂上后留下一阵香味

    5
  21. Avatar

    syafiah97
    65 reviews

    sesuai di gunakan untuk ruam kulit

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    saya baru menggunakan snake brand classic ini untuk anak saya. Kulit nya selalu gatal dan merah. Adik saya mengesyorkan untuk menggunakan bedak jenama ini. Bau nya wangi dan berangin. sesuai untuk kukit gatal2. saya juga menggunakan bedak ini. Pakai selepas mandi. Dapat menghilangkan kegatalan pada kulit dan menyembuh kan kulit. Botolnya di perbuat daripada tin dan mempunyai tudung. Memang nampak klasik bedak ini. sama seperti zaman dulu2.

    4
  22. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Bedak berangin cap ular

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2017

    Keluarga sy mmg pengguna setia bedak berangin cap ular ni.Mmbantu mncegah ruam lampin utk ank sy,ank pun suka pakai krn bedak ni mmberi sensasi dingin yg mnyegarkan bila dipakai.Bau pun mmg sgt wangi,wangian semulajadi yg tidak terlalu kuat tapi menenangkan.Suami pun suka pakai bila bersukan,mmberikan kesegaran kepadanya walaupun bnyak berpeluh.Mmg sgt bagus mnghilangkan kegatalan,ruam yg terjadi bila cuaca panas.Harga berpatutan dan berbaloi dibeli.Sepanjang mnggunakannya juga,kami tidak pernah mngalami sebarang iritasi.

    5
  23. Xiao Long
    190 reviews

    Curing acne

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Very nice and cooling after apply. They are now having one that specially design for acne. It does works to reduce acne problem on the back. Smells good too. Love it! It helps reducing rashes especially on hot and humid day.

    5
  24. Avatar

    Berrywong25
    1 reviews

    冰涼又止痒

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    这是我从小到大都在用的爽身粉。每次天气热的时候我都用它,它可以止痒和凉爽。现在我的孩子也在用它。

    5
    1
  25. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Bedak turun temurun

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Saya panggil bedak ni bedak ular..Dah gunakan lama sejak dari zaman nenek saya lagi..Bedak berubat yang boleh kurangkan gatal2 kulit akibat keradangan..Rasa sejuk bila dah guna dan baunya pun wangi..Kini saya gunakan pada badan anak saya pula..Memang terbukti berkesan..1001 keajaiban..

    4
  26. YenYen Dior
    30 reviews

    我老公的最爱

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    我老公每天洗完澡都会擦一番,因为感觉清爽又冰冰凉凉,因为我老公皮肤敏感,偶尔起粒粒痒痒,擦了它马上镇定

    5
  27. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    泰国买的爽身粉

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    泰国的推荐爽身粉,涂在身上过了一会就好觉得冰冰凉凉的,感觉很舒服,尤其是大热天的时候

    4
  28. Nor Othman
    1343 reviews

    wangi

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    i always keep one in house, it can use for multipurpose. have cooling and refreshing effect, suitable to use for baby as well.

    5
  29. 溦溦 林
    473 reviews

    冰冰凉凉

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    从我懂事我就知道这个蛇粉了,从小用到大的,身体痒的时候用这个很好的,冰冰凉凉的可以控制我们不会再那么的痒的

    4
  30. Seraphine Sh
    8 reviews

    Magical Powder

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Been using this since I was kid. During hot days, mom will pat it with some water on my body which gives me the cool feeling. Or when body have rashes due to allergy, this is so perfect! Till now, this is still my favourite powder!

    5
  31. Avatar

    LyaAkif
    11 reviews

    Snake Brand Classic Prickly Heat Powder Mengembalikan Kesegaran Kulit Akibat Kegatalan

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Ok saya memang guna Snake Brand Classic Prickly Heat Powder bermula awal 2017. Anak anak saya mengalami alahan gatal gatal yang agak teruk dan ada kawan syorkan guna bedak ni. Mula mula tak berapa nak percaya sangat bedak ni boleh mengembalikan kesegaran akibat kulit gatal. Tapi setelah saya gunakan pada anak anak ternyata hasilnya cukup positif. Gatal gatal berkurangan dan sekarang ni memang hilang sepenuhnya. Bedak ni memang best sebab rasa berangin jer bila guna.. Tapi jangan terkana mata okey .. pedih sikit laa kalau terkena mata .. Saya syorkan bedak ni untuk gatal gatal kulit. Memamng tetbaik dan diyakini sejak turun temurun. Apalagi jom la cuba dulu baru tahu.. Tak cuba tak tahu .

    5
  32. Miko Tan
    324 reviews

    冰冰的

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    每次去到泰国都买它来搽,天气多热都不会中暑,真的好好用。

    4
  33. Avatar

    penny41
    407 reviews

    Cooling effect for hot weather

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    This snake brand is very popular at Thailand. I bought one when I travel to Bangkok. This powder has a immediate cooling effect when i put on my back after shower. You can feel the cooling effect for temporary, around 15 minutes only. After that, you will feel the hot weather again.

    4
  34. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    my childhood powder

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    This snake brand powder have a very long history from my childhood. My grandmother love to use it because relieving itching, prick heat rash and skin irritation from hot weather.

    3
  35. Nur Arina
    812 reviews

    Nyaman dan dingin

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Saya gunakan bedak ni ketika anak mengalami kulit gatal. Baunya sangat wangi dan juga dingin. Gatal-gatal pada kulit juga mampu dinyamankan dengan rasa dingin dari bedak ni.

    5
  36. Avatar

    lysleoi
    80 reviews

    a MUST to keep in house

    5 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    i always keep one in house, it can use for multipurpose. have cooling and refreshing effect, suitable to use for baby as well.

    5
  37. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    Cooling powder

    3 out of 5, reviewed on May 27, 2017

    Snake brand cooling and soothing powder is well known for many years and I always keep a bottle at home, it effective reduce heat rashes and itchiness especially on the back and neck.

    3
  38. Avatar

    Macy59
    30 reviews

    凉爽

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    涂起来冰冰凉凉很舒服,最适合我拍热的人用,流汗皮肤过敏还可以用。

    4
  39. Avatar

    Eugeniecyc
    31 reviews

    老牌子蛇牌爽身粉

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    来自泰国的老牌子冰凉爽身粉,非常适合大马的炎热天气。这次我没选择原味,而选择了“薰衣草”味道,涂在身上除了冰凉止痒外,还带有淡淡的薰衣草味道,闻起来很舒服。

    4
  40. Avatar

    marytan64
    30 reviews

    冰冰凉凉

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    身体皮肤敏感痒痒的时候都拿来擦,冰冰凉凉的很舒服哦~一定要留一罐在家里以备不时之需。

    4
  41. Betty Liew
    263 reviews

    Reduce rashes and body heat

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    This is the best cooling powder. Not only it able to reduce the body heat but help to cure the rashes or skin burning due to sunburn. Cooling effect.

    5
  42. Avatar

    penny41
    407 reviews

    Cool body powder for resident in Malaysia

    4 out of 5, reviewed on January 23, 2017

    I bought this body powder at Thailand as I heard it can reduce my pimples on my back due to the hotness. And it come out with good result. My pimples at my back is reduced. 🙂

    4
  43. Kekalkan kesegaran kulit

    4 out of 5, reviewed on October 29, 2016

    Peneman dikala kerengsangan dan kegatalan kulit melanda. Talkum ini bukan sahaja wangi baunya namun ianya memberikan keselesaan pada kulit anda apabila mengguna kan nya. Bekas tinnya yang comel mampu untuk dibawa ke mana-mana sahaja. Harga berpatutan dan mampu milik

    4
  44. Lysan Low
    12 reviews

    Cooling

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2016

    Feel cooling and refreshing after using this product.

    5
  45. Noor Mustaffa
    75 reviews

    really loved it. Very cooling effect. Smells good. Lasting effect.

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2016

    really loved it. Very cooling effect. Smells good. Lasting effect.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.