Simple Dimple X Hipster Keepster Streetwear Diaper Bag
Simple Dimple X Hipster Keepster Streetwear Diaper Bag

Simple Dimple X Hipster Keepster Streetwear Diaper Bag

Product Details

The Simple Dimple X Hipster Keepster Streetwear Diaper Bag is a bag any hip, urban parent will be proud to be seen in. It can be carry in 3 ways or styles: backpack, tote and hand-carry style. Wide and comfortable straps which can be adjusted. Large main compartment for all baby and parents needs such as diapers, toys, breast pump, clothing, bottles.

Inside the main compartment consists of 2 zipper pockets and 4 slip pockets. There is a carabiner clip provided too for keys. The Front of the bag consists of 2 large vertical pockets for wet wipes, drinking bottles, etc. A multi-purpose changing mat is included. It comes with detachable industrial stroller strap which can also be used as a key chain or belt deco. It is lightweight, water-resistant and multifunctional. Size :37L x 12W x 40H cm

Facebook Page

  1. Avatar

    lysleoi
    83 reviews

    The Diaper bag that different with others

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2019

    Most of the people now will not hope they look like aunty carrying an mummy diaper bag or recycle bag that looks exactly aunty looks after give birth.
    A stylish diaper bag saves us. It doesn\’t look a diaper bag and it comes with 3 ways of carrying it. Extremely large and multiple compartments that allow me to segregate different things and easier to find out my things. It\’s suitable for unisex, so when I\’m tired of carrying a heavy bag whole day, my husband can take a turn to carry it and turn it to a backpack.
    Because this bag is stylish and different from other diaper bag looks, even if my baby grew up and I no longer need a diaper bag, this bag still useable and can continue using because it\’s suitable for any occasion use!

    5
    1
  2. Avatar

    idazali84
    6 reviews

    The diaper bag

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2019

    Beg yang sangat besar dan mempunya ruang yg cukup untuk letak barangan ank2 sy.. Beg yg sgt tahan lasak,Walaupon bnyk barang yg sy letak.. Beg ini boleh di pakai dengan pelbagai cara..boleh di sandang.. Boleh dijadikan sebagai Bagpack.. jika sebelum ini sy perlukan 2 beg untuk anak2 sy.. Tp kini sy blh msuk keperluan ank2 sy dlm 1 beg..😍😍

    5
  3. Nur Arina Zukifli
    19 reviews

    Comel dan ruangan sangat besar

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2019

    Cantik sangat2 beg simple dimple ni. Ruangan dalam memang sgt luas. So, nak masukkan banyak barang pun boleh sangat. Kain jenis tahan lasak, mmg untuk kegunaan lama sangat sesuai. Tali pun banyak jenis. Nak galas kat belakang boleh, nak pegang macam tu pun boleh, nak sandang kat tepi pun boleh. Yang bestnya, siap ada sekali pelapik bayi utk kegunaan tukar lampin kat tempat2 awam. Nice 🥰🥰🥰

    Siap kemas semua brang baby letak dalam beg ni untuk ke hospital nanti.

    5
  4. HaFiza AizZawa
    16 reviews

    Diaper bag buat ibu nampak hipster dan bergaya

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2019

    Beg yang sangat besar dan luas memang sangat menepati ciri-ciri diapers bag. Ruang compartment yang besar dan banyak sangat memudahkan saya untuk menyusun dan mengatur barangan anak seperti lampin pakai buang, botol susu, bekas isian susu, baju dan permainan anak. Barangan saya seperti smartphone dan dompet pun boleh dibawa sekali tanpa perlu membawa 2 beg.
    Beg yang hebat dan dapat digayakan dengan 3 cara sangat-sangat hipster dan menarik. Design Streetwear diapers bag juga sangat menarik dan saya sangat suka dengan corak celoreng askar. Ia memang menepati keperluan saya untuk tampil bergaya walaupun dengan beg lampin. Sesuai juga untuk digayakan oleh para bapa.

    5
    1
  5. Avatar

    Norazreen12
    2 reviews

    Simple Dimple Hipster Diaper Bag memang terbaik!

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2019

    Beg Simple Dimple Hipster Diaper Bag ini memang sangat memudahkan hidup saya. Corak beg yang menarik serta mempunyai ruang yang banyak memang sangat praktikal untuk menyimpan segala keperluan anak-anak saya semasa keluar. Saya tidak perlu lagi membawa 2 beg yang berasingan. Terbaik!

    5
  6. Avatar

    Victoria Low
    243 reviews

    Hipster Diaper Bag

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2019

    Hi, to reduce bias, I actually ask my husband to try this Simple Dimple Hipster bag himself and he got the same feedback as mine.

    We don’t own a diaper bag, yes, we usually use recycle bag as diaper bag and thanks for introducing me this Simple dimple hipster Keepster Diaper bag and now outing with baby is much organized and easier. This bag is big but not bulky and heavy, after I put all my baby’s necessaries (Extra clothes, diapers, wet wipes, bottles, snacks), there are still many room to put other stuffs (my own wallet, hp or even my older kid’s toy). And the designer actually know that, we, especially mother’s hands are always fully occupied, this bag can be carried like a backpack. Not hipster enough, then we can carry it side way. Sometimes, when it’s too heavy to carry, this bag can actually hang over on a stroller (stroller strips provided), a very good alternatives.

    Overall we give 5 stars for this diaper bag. Ive made a video and uploaded in YouTube, feel free to watch. Thank you.

    5
    1
  7. Avatar

    Jessemika98
    8 reviews

    Bag for modern mom

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2019

    The Simple Dimple Hipster Diaper Bag design is modern and simple. It is suitable to be carried on any occasion. The bag is spacious and the quality of the fabric is good. Thick but not hard. Very comfortable to carry by hand, on the shoulder or even back-packing. The handle is thick and strong and it doesn’t look too bumpy even though I had filled in many things inside the bag. A superb bag for modern mom!

    5
  8. Avatar

    Adamadeeq05
    17 reviews

    Istimewanya Simple Dimple Hipster Diaper Bag bagi saya

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2019

    Melihat dari luaran kelihatan beg lasak biasa tetapi bila melihat kegunaannya memang luarbiasa,kelihatan simple tapi boleh memenuhi semua keperluan baby didalamnya.Tidak perlu risau,satu beg sudah cukup membawa kesemua keperluan baby termasuk barangan abangnya.
    Senang dibawa dalam pelbagai cara,hand carry,shoulder sling and Back-pack.
    Stroller strapnya pom kukuh walau penuh barangan baby didalam beg tersebut ia masih boleh menampungnya.
    Berbaloi para ibu memilikinya tahan lasak dan banyak ruang penyimpanan berbeza yang ibu boleh asingkan barangan untuk aturan barang kelihatn kemas.
    Saya sangat menyukainya dan menyarankan ibu memilikinya terutama yang selalu travel kerana ia memang memudahkan dan yang penting memang simple hipster la sesuai dengan namanya.Terbaik😍😍😍

    5
    1
  9. Avatar

    Fyzadani01
    27 reviews

    Super Multi-Style & Smart

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2019

    Saya sangat suka dengan perincian beg ini yang memenuhi kriteria untuk bawa segala keperluan seperti diapers, botol susu & mineral water.Banyak sangat pocket bag dan ini membuatkan banyak ruang untuk mengisi barang.Beg ini sangat besar dan mesra stroller strap sesuai untuk ibu yang mempunyai anak kecil seperti saya.Malah bila husband saya out station pasti dia guna beg ini kerana sangat sesuai untuk letak laptop dan kertas kerjanya.Sesuai dengan Motherhood Choice 2019 \”the best diaper bag Simple Dimple\” ini memberi pelbagai kelebihan dalam penggunaanya.Love it 💗💗💗

    5
  10. Yuna
    5 reviews

    Super functional

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2019

    The best unisex option for moms and dads who want to share a bag. comfortable option and make my baby stuff more organized. This bag can make me feel a bit flashy and stylish like the kind of woman who is rocking this motherhood thing effortlessly. It also can help me regain my inner coolness, chic and stylish but also fulfilling my needs! Superb!

    5
  11. Avatar

    Marozini49
    12 reviews

    Diaper Bag yang Terbaik dan Memudahkan Pengguna

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2019

    Saya sangat sukakan diaper bag ini kerana beg nya yang besar, ruang dalamnya sangat luas serta terdapat pocket-pocket di dalamnya yang dibahagi kan untuk meletakkan pampers, baju, botol dan susu. Jangan terkejut tau, mainan anak pun muat untuk masukkan sekali.. Hehe.. Dengan adanya poket-poket ini, ia amat memudahkan untuk kita meletakkan barang-barang keperluan anak secara tersusun. Selain itu, ia memudahkan lagi untuk saya membawa 1 beg ini sahaja tanpa banyak-banyak beg ke mana sahaja saya pergi. Muat semuanya. Amat menyenangkan dan mempercepatkan kerja saya. Reka bentuk beg nya yang simple dan hipster sangat sesuai untuk para ibu bapa di luar sana membawanya. 😁😁. Thanks for this diaper bag and very recomended to all parents have it too!.🤩🤩

    5
  12. Aliza Mason
    1 reviews

    Quick Diaper Packing Bag

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2019

    One of the most stylish and convenient diaper bag that you’ll ever need. It can be carried in 3 ways, hand carry, sling or back-pack and I find that great for different looks if you consider yourself trendy. The internal space is very spacious that it can practically fit my handbag in it on top of all my baby’s stuff. There’s also a stroller strap where you can strap it on your stroller. It also comes with a diaper changing mat, making it great for on the go diaper change anytime anywhere without worrying about your baby being placed on a hard surface. Love it cause im petite, and it doesn’t look bulky on me. Recommended for those who wants a versatile and fashionable diaper bag as this is 100% multipurpose!

    5
    1
  13. Avatar

    nadnod94
    23 reviews

    Multi-use and large compartment bag

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2019

    I am so in love with the bag because it has large and many compartment. Easier for me to bring everything. Yes everything, bottle, diapers, extra clothes, my purse, powerbank, cable, breast pump and so many more. Love the minimalist design. Moreover the best part about the bag it can be sling bag, backpack or hand carry 😍 the bag come with diaper mat to change diaper easier anywhere.

    5
  14. Avatar

    NuhaMohd27
    8 reviews

    My best diaper bag

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2019

    Thank you so much 100comments for this wonderful Simple Dimple X Hipster Keepster Streetwear Diaper Bag (Industrial). I really love this stylish, modern yet functional diaper bag which do not look like a standard diaper bag. This Streetwear Diaper Bag makes me look cool and stylish while carrying my baby essentials around. One of the main important thing that I really love about this bag is that it is very roomy enough to space all my baby and my needs such as diapers, toys, breast pump, clothing and bottles inside. Besides, it is so versatile where I can carry it in three ways or styles, backpack, shoulder sling and hand carry style. Definitely the best diaper bag I have used so far.

    5
  15. Nur Sa'adiah
    11 reviews

    Bag super duper hebat

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2019

    Saya suka sangat beg simple dimple diaper ni. Beg yang sangat besar. Suami pun suka. Suami kata bukan setakat letak barang anak je. Boleh dijadikan beg laptop. Thanks @Simple Dimple for giveaways ini. I love so much!

    5
  16. Wany Ban
    3 reviews

    Stylo Simple Dimple X Hipster Keepster Streetwear Diaper Bag

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2019

    I love this diaper beg so much! It have large main compartment! And suits with parents needs such as diapers, toys, breast pump, clothing, bottles can be in one beg. It can carry by hand, shoulder and sling. it is suitable for parents nowadays with a hip style.. love it so much! Thank you 100comments for give me a chance to have this diaper beg.

    5
  17. Sharina Rahim
    4 reviews

    Convenient & Stylish Diaper Bag

    4 out of 5, reviewed on October 29, 2019

    This diaper bag has really large space & many compartments which makes it so convenient to put both of my kids stuff inside. What I really love about it is that i can choose to wear it in a number of different styles such as hand carry, shoulder sling or back-pack. Definitely suits me.

    4
  18. Avatar

    sherryever71
    217 reviews

    multi style bag hipster

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2019

    This bag is suitable for use as diaper bag use too good for parent that need bring along many baby-bottle and diapers. It can be use as sling bag, backpack and has side to strap for stroller or pram. Smooth and Durable zipper. Large compartments and has adjustable straps. Loving it as easy to style it and I can use it as backpack, while shopping with little one.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...