Shieldtox Mosquito Spray Aerosol

Product Details

Shieldtox recognises the importance of educating people on dengue prevention. Thus, with Shieldtox Mosquito Spray Aerosol effective formula, it kills even hidden Aedes mosquitoes while ensuring your love ones are always safe and protected.

  • Kills Aedes and Culex mosquitoes effectively

 

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Mosquitoes go away!

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2019

    Afraid of mosquito bite? Here’s the solution!
    Been using it since small and it’s effective in killing the mosquitoes. Love it as it is super easy to use. Just need to spray before you head up to the bed. After spry close the door of your bedroom and it’s to go for a deep sleep.

    5
  2. Avatar

    efizazakeri25
    57 reviews

    Effective mosquito spray killer

    5 out of 5, reviewed on July 7, 2019

    Although living in the apartment / condominium, there is still mosquitos even at a higher level. There are a few dengue cases reported in my area & I take caution to avoid this happen to my family by using this Shieldtox spray. I can bear with the smell & I noticed no more mosquitos fly after 5-10 minutes sprayed. Good choice & at an affordable price. Easy to find at any stores / hypermarket. The big size can last about 3 months with a regular uses.

    p / s: All reviews by me are not paid or sponsored, not copied from any source. The picture is attached as proving that I am using it.

    5
  3. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Kill Mosquitoes, ants, cockroaches in few minutes

    3 out of 5, reviewed on July 5, 2019

    Shieldtox Mosquito Spray Aerosol is effective in killing Mosquitoes, ants, cockroaches in few minutes. I do not like its smell as I feel dizzy and uncomfortable with the smell. After sprayed with this aerosol, I will stay far away from that area as I really cannot breath at there. I only used it when I saw Mosquitoes, ants, cockroaches in my house.

    3
  4. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Quite strong fragrance

    4 out of 5, reviewed on July 3, 2019

    This mosquito spray does it functions killing all the mosquitoes. But one thing for sure I quite dislike the smell. Instead of poisonous it smell quite fragrance. Sometimes I do feel dizzy from the smell. Spray must be done not too near the floor surface as greasy or oily effect occur during spraying. Mosquitoes and all other insects all killed together in one spray. Quite amazing.

    4
  5. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    Smelly

    3 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    To me it is smelly but for other it may be smell nice. I prefer using another brand as i think this scent is abit too strong. However it is effective in killing the mosquito. Just need to spray before entering the room.

    3
  6. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Berkesan

    4 out of 5, reviewed on June 4, 2019

    Penggunaan Shieldtox ni memang sangat berkesan membunuh nyamuk dan serangga perosak dirumah. Sekali sembur kena biarkan ruang kosong tidak dimasuki org. Bau memang semerbak. Nnt nampak la serangga bertaburan di lantai. Cuma sedikit je yg x best. Lantai akan berminyak sikit lepas spray Shieldtox ni. Beli twin pack mmg jimat. Lg jimat jika beli pek percuma beberapa percent.

    4
  7. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    Effective in killing mosquitoes and insects

    4 out of 5, reviewed on June 2, 2019

    Shieldtox Spray mosquitoes is effective in killing mosquitoes and other insects such as ants, cockroaches. My mum is using it to kill mosquitoes, ants and cockroaches at home. The smell is quite strong. The price is affordable and can be easily get it from hypermarkets.

    4
  8. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Multipurpose spray for insects

    4 out of 5, reviewed on April 1, 2019

    Eventually I use this Shieldtox Mosquito Spray for all types of insects especially mosquitoes, cockroaches, ants and etc and surprisingly it works on all of them. The smell quite strong and even sprayed a little all existing insects would be killed together. But I don’t like the oily surfaces after spraying it. Always bought twin pack for more savings.

    4
  9. Avatar

    PRINCESS NURUL
    132 reviews

    Shieldtox Mosquito Spray Aerosol

    4 out of 5, reviewed on December 24, 2018

    penyembur nyamuk Shieldtox Mosquito Spray Aerosol perlu ada di dalam rumah. lagi sekarang ini musim hujan mula la nyamuk banyak masuk dlm rumah.

    4
  10. Sim Yee Lee
    2 reviews

    For mosquitos not cockroach

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    It is good for killing mosquitoes. A lot of people use it at cockroach but it not work on it

    4
  11. Avatar

    JuneyAng7709
    6 reviews

    Coolest mosquitos killer

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    The fastest mosquitos killer spray.. It kills mosquito or cockroach too..

    4
  12. Avatar

    fnajwaismail71
    3 reviews

    The fastest way to kill mosquito and insects

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    This is the best product ever, that has been used by my family since I was kid. Now after married, I still stick the the same product. As I said, it is the best and the fastest way to kill mosquito and also cockroach. :p
    The price also reasonable. Satisfaction guaranteed.

    5
  13. Avatar

    aremot10
    6 reviews

    Spray shieldtox

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Spray shieldtox pilihan saya selain dari bau yang wangi ia juga tidak berminyak. Dengan adanya spray ini nyamuk kurang dan selesa semasa tidur. Ianya juga amat berkesan untuk segala serangga yang lain jugak seperti lipas. Saya selesa menggunakan spray ini untuk seisi keluarga.

    4
  14. Avatar

    niniegurlz56
    7 reviews

    Spray nyamuk berkesan

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    Spray nyamuk jenama shieldtox memang benda yang wajib dibeli pada setiap bulan. Saya suka kerana baunya yang ok dan tidak menyakitkan hidung berbanding jenama lain. Selain itu, selalu ada free gift bila beli kombo dua.

    4
  15. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    bau wangi nyamuk pn da tak berapa lari

    3 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    aerosol pembunuh nyamuk shieldtox sekarang saya rasa bau semakin wangi berbanding 10-15 tahun lalu. nyamuk pn seakan2 sudah lali. even da sembur pn masih ada nyamuk yg kebal masih berkeliaran. spray utk lipas atau semut mmg mati. harga sederhana tapi berbaloi sbb kuantiti tahan lama.

    3
  16. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Penggunaan yang berkesan

    4 out of 5, reviewed on December 12, 2017

    Setiap hari saya perlu sebur nyamuk. Kawasan rumah saya tempat nyamuk suka membiak. Saya perlu sembur kan nya setiap hari. Saya menggunakan semburan shieldtox. Ia amat berkesan sekali. Namun saya perlu menyembur 2x pada setiap malam. Produk ini membuatkan nyamuk cepat mati. Saya suka produk ini. Harganya amat berpatutan dan selalu ada percuma. Saya sukakan nya.

    4
  17. Xiao Long
    206 reviews

    Mosquitoes run! run!

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    I ised to use brand “M” for years and realized the mosquitoes just fainted and fly again after a while. But not till i change to this brand. It effectively kill the mosquitoes with acceptable smell. Always use it before i go to bed. Really helpful suring raining season where mosquitoes every where.

    4
  18. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Jimat dari segi penggunaanya

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Jenama pilihan saya krn semburan nyamuk Shieldtox ni baunya tidak terlalu kuat dan sgt wangi.Semburannya juga mnghapuskan nyamuk dan serangga lain sprti lipas dan semut dgn efektif.Saya hanya perlukan sedikit semburan utk mnhapuskan nyamuk di dlm bilik,mmg jimat dari segi penggunaan.Harganya pun sgt berbaloi dibeli,selalunya sy beli pek berkembar utk lebih jimat.

    5
  19. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Bau yang tidak terlalu kuat

    4 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Shieldtox Aerosol ini memang wajib disimpan di rumah. Ianya sangat berguna untuk kegunaan di rumah, terutamanya waktu petang dan ketika hampir senja. Hal ini kerana kebanyakan nyamuk akan berkeliaran pada waktu tersebut. Sangat berkesan untuk membunuh nyamuk dalam masa yang singkat. Namun harus berhati hati dari terhidu baunya kerana ia membahayakan.

    4
  20. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Effective in killing mosquitoes and cockroaches

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Shieldtox Mosquito Spray Aerosol can effectively kill mosquitoes and cockroaches. I use it to spray in my room before I sleep. I can see few mosquitoes died on the floor after sprayed. The smell is still acceptable. But don’t let kids to smell it so much. Avoid kids stands near the area after you sprayed it.

    4
  21. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Shieldtox Mosquito

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Tidur saya lebih nyenyak sejak menggunakan Shieldtox ini kerana nyamuk tiada.Satu semburan mampu membunuh nyamuk.Bau nya yang harum membuatkan saya selesa.Harga nya berpatutan.Saya membeli pek berkembar kerana dapat berjimat.Tahan lama walaupun 1 botol.Berbaloi dibeli dan saya syorkan Shieldtox untuk membunuh nyamuk dan bau yang harum.Saya berpuas hati.

    4
  22. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Shieldtox Penghalau Nyamuk

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Shieldtox Spray nyamuk yang memang ternyata berkesan menghalau dan menghapuskan nyamuk.Baunya juga pada saya agak wangi dan tidak menyengit di hidung.Walaupun harganya sedikit tinggi tapi apabila dijual dengan pek duo, saya masih lagi boleh berjimat.

    4
  23. Azwana Mohd Ayob
    46 reviews

    Sekali semburan serangga mati

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Dengan hanya sekali semburan semua nyamuk yg tersembunyi mati.

    5
  24. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Membunuh nyamuk dn cepat & tidak meninggalkan bau busuk

    4 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Hanya dengan semburan yang sedikit, nyamuk cepat mati. Selain itu, tidak mempunyai bau yang busuk. Ada sedikit bau wangi seakan lemon darinya.

    4
  25. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Pantas membunuh nyamuk

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Semburan nyamuk shieldtox memang berkesan membunuh nyamuk. Hanya sekali semburan sahaja nyamuk pasti mati. Kat rumah saya terlampau banyak nyamuk. Dengan ada nya spray ini tiada lagi nyamuk beterbangan. Harga agak berpatutan. Di samping itu ada free gift lagi setiap kali pembelian shieldtox ini. Pastinya berbaloi untuk saya sekeluarga. Nyamuk tiada tidur pun nyenyak.

    5
  26. Nor Othman
    1346 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    It is very effective in killing mosquitoes after we sprayed it. The smell is not that bad but we will try to avoid go to the area we sprayed till no smell.

    5
  27. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Spray nyamuk Shieldtox ni wajib beli setiap bulan. Kami pilih jenama shieldtox kerana baunya sederhana tidak terlalu kuat tapi nyamuk tetap lenyap lepas sekali spray. Selalu beli yang twin pack punya packaging sebab jimat dan berbaloi dan terdapat hadiah percuma juga. Kami 1 family pakai spray nyamuk shieldtox ni,rumah mak ayah ada, rumah mak mertua pun guna brand ni.

    5
  28. Niki Tay
    996 reviews

    味道很腔

    3 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    虽然可以很容易杀死蚊子可是他的味道实在是太腔了要很久的时间才会消失那个味道/

    3
  29. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Kills Mosquito

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    this help me to kills mosquito and prevent mosquito too!
    the smell is still acceptable but this is oily.

    3
  30. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Berkesan & tidak berbau busuk

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    Cepat berkesan membunuh nyamuk. Juga berkesan membunuh lipas, semut & serangga lain. Tidak berbau busuk.

    4
  31. Avatar

    Lui Chai Hoong
    42 reviews

    Shieldtox Mosquito Spray Good

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2017

    Our family like to use this brand of mosquito spray to kill the mosquitoes because the smell can acceptable not too bad smell. Besides can kill mosquitoes, it can kill the cockroach. It very efficient to do that, it help to make our house more safety. So I would like suggest to other family to try it. That is because effective and not so bad smell.

    5
  32. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Spray nyamuk shieldtox

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    Spray nyamuk Shieldtox ni wajib beli setiap bulan. Kami pilih jenama shieldtox kerana baunya sederhana tidak terlalu kuat tapi nyamuk tetap lenyap lepas sekali spray. Selalu beli yang twin pack punya packaging sebab jimat dan berbaloi dan terdapat hadiah percuma juga. Kami 1 family pakai spray nyamuk shieldtox ni,rumah mak ayah ada, rumah mak mertua pun guna brand ni.

    4
  33. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    Kill mosquitoes easily

    4 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    It is very effective in killing mosquitoes after we sprayed it. The smell is not that bad but we will try to avoid go to the area we sprayed till no smell.

    4
  34. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    The smell is ?

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    I like to use this when i saw the mosquitoes around me. I hate mosquitoes! The smell of this spray is very good, it doesn’t smell badly. And the mosquito really become lesser after applying this??

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...