Shaklee ESP – Soy Protein Isolate Powder

Product Details

ESP Soy Protein Isolate Powder is a plant-based, biologically complete protein source that’s low in fat, cholesterol free, and complete with 9 essential amino acids. Sustains energy hour after hour.

  • Highest quality plant based protein with 14 grams of heart healthy soy protein and 500 mg of calcium per serving.
  • Helps to maintain muscle tone, tissue repair, and proper functioning of enzymes and hormones.
  1. Maawardah Mohamad
    209 reviews

    Suplemen membantu mengawal berat badan

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2020

    Minuman protein soya ini membantu saya mengawal berat badan. Setiap pagi, saya mengambil segelas ESP dan hanya makan kuih. Ia cukup memberi rasa kenyang. Walaupun harganya agak mahal tapi ia berbaloi untuk kesihatan. ESP sangat sesuai digunakan pada bulan puasa untuk membekal tenaga dan menahan rasa lapar sepanjang hari.

    5
  2. MohdNorFahm349
    1 reviews

    Produk yang sangat Berkesan

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Esp shaklee merupakan satu produk suplimen makanan yang baik untuk diet pemakanan harian anda semua, terutamanya bagi seseorang yang sangat sibuk dalam urusan seharian. Jika anda tidak sempat untuk sarapan pagi ketika hendak pergi kerja, anda tidak perlu risau kerana ESP dapat menyelesaikan masalah tersebut. Anda hanya perlu membancuh sahaja serbuk ESP dengan air suam/sejuk. Kemudian minum je, ESP akan bagi anda tenaga dan anda akan berasa kenyang walupun tidak sarapan pagi lagi.

    5
  3. Huey13
    9 reviews

    ?????

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    这个产品对胃风很有帮助。胃感不适的时候马上喝一杯。可以舒缓。睡前喝一杯可以好好睡

    5
  4. rafiuddinmoktar84
    10 reviews

    Reliable protein supplement

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I went through a knee surgery last year where the tissue was damaged and needed time to heal. Doctor did not suggest any specific diet but during warded I was given yogurt for each meal. This shows that food that help to provide protein is indeed necessary so when I purchased this product and consumed after the surgery, it really did help my tissue/ligament to heal faster. So, instead of yogurt I consumed this product instead. It delivered the extra protein I needed daily for my tissue healing process. I was very grateful 🙂

    5
  5. HaizanRaz
    112 reviews

    Shaklee ESP

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Produk yang berasaskan soya dengan bahan2 semulajadi yang dapat meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik..Memberi tenaga tambahan agar tubuh menjadi segar dan sihat..Saya minum 2 kali sehari iaitu pada sebelah pagi dan malam..Ianya rendah kalori dan kolesterol dan jika diambil berterusan boleh mengurangkan masalah berat badan berlebihan..Salah satu produk yang semakin meningkat naik dan dikenali ramai..

    5
  6. qisstiera75
    118 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    ESP memang terbaik dalam membantu mengawal pengambilan makanan secara berlebihan. Bagi saya, ESP membantu menahan mata daripada mengantuk menghadap komputer di pejabat. Disebabkan saya tidak meminum susu, saya bancuh ESP ni dengan air koko dan hasilnya sangat sedap.

    5
  7. sherryever71
    267 reviews

    Shaklee ESP for me

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Taking this before when I was breastfeeding my son.
    It is nice to drink and I like to take this.
    Now in my almost late 30s, I need more energy and this is good because it helps to sustains the energy.
    Being mommy of two boys, I need to stay active and energetic at the same time.
    This ESP soy protein isolate powder tastes good and I do consume everyday.

    5
  8. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Puasa lebih best dengan ESP

    5 out of 5, reviewed on December 19, 2016

    Inilah hidangan WAJIB bila bersahur menjadikan CN lebih bertenaga dan mampu mengepam susu ketika berpuasa dan sekurang-kurangnya dapat 6 oz sekali pam ! (bangga dengan diri sendiri kejab ! Hehe) Amacam puasa anda semua ? Adakah bertenaga seperti tak puasa? Try ler ESP ni, memang best !

    Satu lagi yang baru perasan setelah 9 bulan minum ESP ni, stretch mark masa preggy dulu dah hilang ! Serius lepas preggy memang dah stop sapu bio oil tempat stretch mark tu, just consume ESP jer. Tiba2 rasa nak site visit stretch mark yang telah lama tak dilawati..dan.. dah hilang ! Leganya rasa..betul orang cakap, ESP ni mengubati dari dalam. Best kan?

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...