Saji Creamer

Product Details

Tags: CreamerSaji

Saji Creamer is creamy and tasty. It is enriched with Vitamin A, D3, B1 and it is cholesterol free. It is the ideal partner for your coffee and tea.

 1. Nur Arina
  812 reviews

  Kurang manis

  3 out of 5, reviewed on November 7, 2017

  Saya kurang gemar gunakan saji ni sebab bila buat teh susu, saya perlukan dalam kuantiti yang banyak untuk dibancuh teh tu untuk bagi rasa manis dalam bancuhan teh

  3
 2. Avatar

  maryam18
  309 reviews

  SUKA

  5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

  Saya dan keluarga amat sukakan susu ini..Ia amat mudah untuk dibeli,ia terdapat di semua pasaraya mahupun kedai~kedai runcit..Ia juga amat berkhasit..Harga nya juga mampu milik..Sesuai diminum oleh semua orang..TERBAIK

  5
 3. Kesuma Dewi
  147 reviews

  SAJI CREAMER

  4 out of 5, reviewed on June 26, 2017

  Harganya amat berpatutan lebih murah dari jenama lain.Rasanya lazat berkrim dalam bancuhan minuman kegemaran mahupun masakan yang disukai.Saya dan keluarga sukakannya keluaran bermutu dengan harga yang lebih rendah.

  4
 4. Avatar

  anajingga
  20 reviews

  Saji Creamer sedap dan enak

  3 out of 5, reviewed on February 24, 2017

  Saji keluaran FGV ni memang diyakini mutu keluarannya. Creamernya AJ gunakan dalam minuman dan juga menu pencuci mulut. Rasa sedap dan cukup rasa.Selalunya kalau AJ masak keremal pasti menggunakan creamer manis SAJI. Harganya juga sangat berpatutan dan mudah dibeli dari mana-mana pasaraya berdekatan.

  3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...