Playboy Queen of the Game EDT

Product Details

The Playboy Queen of the Game EDT is targeted at young women who are unafraid to make the first move to get what they want. The complex and alluring scent is sexy, sweet, sophisticated and sassy all roled into one – perfect for all social situations.

Its sweet and passionate scent is composed of jasmine sambac, orange blossom, passionflower, coffee foam and coffee absolute, and complemented by chocolate, Tonka bean, cedar and patchouli.

  1. Avatar

    Angel8756
    3 reviews

    Playboy addict

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    memang peminat jenama playboy.. dari deodorant sampai la perfume ni. Bau dier, fulamak.. sangat wangi.. strong but innocent at the same time bau dier. Mesti cuba!

    5
  2. Avatar

    hancrone06
    3 reviews

    Who need expensive perfume when the great perfume is easy and affordable to be own

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    I am a playboy perfume maniac. I try a lot of perfumes but all playboy women perfumes is bae. The smell are too good. Affordable price for sure!

    5
  3. Hahengho Ho
    12 reviews

    Playboy Queen Of The Game EDT

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    非常久和著名的品牌香水。我很喜欢它的味道非常的香,而且香味持久。这是我从小到大都知道的品牌香水

    5
  4. Mawar Biru SuJe
    14 reviews

    Bau yang memikat hati

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Feeling in love dengan bau nye yang wangi dan menarik hati

    5
  5. Avatar

    Fiqilnajwa080703
    3 reviews

    Refreshing

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    I am to picky about using a perfume as it is not went well with my sense smell but this perfume is really perfect with me. Its so refreshing and soft.

    5
  6. Iera Ziera
    3 reviews

    Perfume Playboy Queen Of The Game

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    Saya ni jenis suka tukar2 perfume and kalau perfume to okay, tahan lama dan I\’ll stick with it. Masa nak beli tu rasa mahal sbb waktu tu jual dlm harga RM 48 tp bila Watsons ada buat promotion, mmg terus grab lah! Perfume ni wangi sangat, and paling penting tahan lama! Pakai dari pagi, smpai malam still bau lagi wangian dia. Saya paling suka yg ni dan juga VIP. So kalau korg nak cari wangian yg mmg wangi dan bau mahal, korg kena beli PLAYBOY perfume QUEEN OF THE GAME ni ?

    5
  7. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    wangian yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 11, 2017

    Saya telah dihadiahkan oleh husband minyak wangi dan saya sangat menyukainya.Baunya sangat wangi, sexy dan mengancam. Saya sangat sukakannya kerana ia membuat saya yakin untuk berdepan dengan ramai orang. Suami saya juga sangat menyukai apabila saya memakai wangian ini.

    5
  8. Bismi Zombiruwo
    1 reviews

    Bau yang mengancam!

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Sukacita dimaklumkan bahawa produk ini adalah sangat besttt! Saya pernah hadiahkan kepada awek saya dan dia amat menyukainya. Sehingga kini dia masih lagi memakai perfume playboy selama bertahun2. Serius memang <mengancam bau nye, mampu memikat ramai manusia!

    4
  9. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    the smell its completed beautiful!

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    I brought this for work as a cheap perfume. But i was amazed at the smell its completed beautiful! Love this scent. It’s great and not overpowering. but It doesn’t last too long, seems to diminish fairly quick.

    4
  10. Avatar

    irfan12345696
    96 reviews

    i like this

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    Wahh happy sangat bila dapat review perfume by Playboy ni. Ana mempunyai koleksi Palyboy Perfume dan yang terkini ialah Playbaoy Queen of the Game EDT berwarna purple ni. Haruman dia memang kelas sangat soft dan menggoda sepanjang hari. EDT terbaharu yang pasti korang akan terpesona dengan bau wangian yang menggoda. Tak percaya kena try sendiri kay

    5
  11. Avatar

    Lorma15
    50 reviews

    Harum dan tahan lama

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Bau tidak hilang walau seharian bekerja,boleh dibawa ke mana sahaja.Rakan-rakan dan keluarga sangat menyukai bau minyak wangi ini.

    5
  12. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Wahh happy sangat bila dapat review perfume by Playboy ni. Ana mempunyai koleksi Palyboy Perfume dan yang terkini ialah Playbaoy Queen of the Game EDT berwarna purple ni. Haruman dia memang kelas sangat soft dan menggoda sepanjang hari. EDT terbaharu yang pasti korang akan terpesona dengan bau wangian yang menggoda. Tak percaya kena try sendiri kay

    5
  13. Syera Syera
    137 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on June 10, 2017

    I had experiences with the playboy scents. When this one came out I was overjoyed to see all my favorite notes listed and knew it would smell amazing. Orange blossom? Chocolate? Coffee? Tonka? Patchouli? Must have! Then, it was nowhere to be found. I finally gave up and forgot about this one until yesterday when I saw it sitting on a bottom shelf at Big Lots. Insta buy! I can tell the silage and longevity are going to be an issue with my perfume eating skin but otherwise it smells divine. Fruity gourmand jasmine heaven in a bottle

    5
  14. Avatar

    anajingga
    20 reviews

    Pasti tergoda dan menggoda dengan Playboy

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Wahh happy sangat bila dapat review perfume by Playboy ni. Ana mempunyai koleksi Palyboy Perfume dan yang terkini ialah Playbaoy Queen of the Game EDT berwarna purple ni. Haruman dia memang kelas sangat soft dan menggoda sepanjang hari. EDT terbaharu yang pasti korang akan terpesona dengan bau wangian yang menggoda. Tak percaya kena try sendiri kay

    5
  15. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Seakan-akan wangian Berjenama Yang Mahal

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Hanya dengan sedikit semburan, wangiannya memang kuat dan tahan lebih lama. Tidak terlalu menusuk hidung. Bauannya, ‘just nice’. Botol yang menarik, senang digenggam, mengelakkan dari terlucut. Dengan telinga comelnya, menarik. Harga berpatutan & mudah didapati di pasaraya dan farmasi terpilih selain melalui online.

    4
  16. Betty Liew
    263 reviews

    Seductive Scent of Perfume

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    If you looking for a good perfume, Playboy Queen of the game EDT will be the best choice. Love the sweet smell. Spray on you wrist and rub on your neck to give a seductive Scent. Playboy Queen of the Game EDT is women best friends. Come in cute bunny design and worth for money.

    4
  17. Dyg Mass
    72 reviews

    Harum Semerbak...

    5 out of 5, reviewed on January 24, 2017

    Playboy Queen of the Game EDT minyak wangi yang sangat memukau hati saya. Baunya wangi dan lembut. Ianya membuatkan diri bertambah yakin untuk berjalan keluar ke mana sahaja. Harumannya juga berkekalan. Oleh kerana kulit saya kering, saya akan menyapu lotion dahulu dan selepas itu barulah spray untuk mengekalkan bau minyak wangi. Suami pun bertambah sayang.. Terima kasih 100comments.com.

    5
  18. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Bungaan yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    Menjadikan wanita lebih yakin berada di khalayak ramai. Bauan ini memberi keyakinan kepada si pemakainya. Wanita akan bertambah manis, harum, sexy dan lebih romantik. SI dia yang teristimewa pasti tertawan dengan wangian ini. Dengan campuran dari pelbagai bungaan yang menyegarkan. Pasti menarik perhatian.

    5
  19. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Teristimewa untukmu

    5 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    Dengan haruman pelbagai wangian bunga-bunganya ia memang suatu product terbaik untuk kaum wanita. Wanita dan wangian tidak dapat dipisahkan. Menjadikan wanita lebih manis, yakin, menawan dan romantik. Hadiah istimewa bagi kaum lelaki untuk teman wanita nya. Pastinya semua orang akan memuji keharuman wangian ini. Penampilan yang berbeza daripada biasa. Alangkah indahnya dunia ini.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...