Panadol ActiFast

Product Details

Descriptions

Panadol ActiFast caplets contain Paracetamol which relieves pain and fever. The caplets have been specially formulated so that Paracetamol is absorbed into the bloodsteam at least twice as fast as from ordinary Paracetamol tablets, providing faster pain relief. Like other Panadol products, Panadol ActiFast is gentle on your stomach.

  1. Maawardah Mohamad
    212 reviews

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2020

    Panadol ini memang cepat melegakan kesakitan. Sekiranya sakit kepala, demam atau sakit-sakit badan, saya akan ambil 2 biji dan selepas sejam atau dua jam, ia akan memberi kelegaan. Badan terasa sedikit ringan. Ia tidak menganggu perut walaupun diambil tanpa makanan.

    5
  2. Shika43
    687 reviews

    Sakit badan kurang

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2020

    Panadol ActiFast sangat membantu kurangkan sakit badan …sakit belakang selalunya..Saya beli yg 10pcs punye untuk spare dirumah…selalu family datang jika mereka sakit belakang atau rase kurang sihat Dan nk cepat ok or cepat rasa cergas dari pening atau kesakitan badan mmg bagi Panadol ActiFast tanpa berikn kesan mengantuk pun.. Panadol ActiFast juga dapat kurangkn sakit Perot period pain sbb pernah try time tu takde bawak YG jenis table pink tu so Panadol ActiFast je Ada and berkesan jugak Kurangkan rasa sakit…

    5
  3. BumbleBee34
    321 reviews

    For faster action

    4 out of 5, reviewed on January 23, 2020

    As its name Panadol Actifast, this panadol actually act as its name. It absorbs twice faster to relief pain. So, that’s why I think it comes in huge size compared to normal panadol. Need more water to drink with this panadol. The price also a bit higher.

    4
  4. CikSue38
    818 reviews

    Besar mcm peluru

    5 out of 5, reviewed on July 4, 2019

    Besar macam peluru tapi bagus utk kesan segera. Selalunya saya makan panadol actifast ni bila dekat kampung. Sekejap makan pastu rehat dan kembali ok. Masa nak makan tu memang duk tenung biji panadol yg besar tu tapi senang je nk telan sebab dia x melekat kt tekak. Laju je mengelungsur ke tekak dan tak pahit langsung. Sesuai utk 12 tahun ke atas. 2 biji sekali makan 4 hingga 6 jam sekali sehari. Saya suka panadol actifast ni sebab boleh pisahkan beberapa biji panadol dr 1 papan dengan selamat.

    5
  5. Jasmin YH
    26 reviews

    Panadol ActiFast effectively helped me solve the headache problem.

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    Panadol ActiFast effectively helped me solve the headache problem. I don’t always have a headache, but only when the weather is hot and busy, I feel that the whole person is hot and has a headache. I will eat a Panadol ActiFast. Effectively help me fall asleep and relieve my pain. The whole day will be a lot easier. If it is uncomfortable for many days, I will choose to see a doctor.
    Price: **** * reasonable
    Effect: ***** very effective to solve common headaches and fever (moderate use, if you do not have to see a doctor)
    Packing: Very hygienic and convenient.
    Panadol ActiFast有效帮助我解决头疼问题。我不是时常头疼,只是偶尔天气炎热和忙碌就会感觉整个人要发热气和头痛。我就会吃一粒Panadol ActiFast。有效帮我入睡,减轻我的疼痛。第二天整个人就会轻松很多。如果持续多天不舒服,我将会选择看医生。
    价格:*****合理
    效果:*****非常有效解决普通头疼和发烧(适量使用,如果没好一定要看医生)
    包装:非常卫生方便。

    5
    1
  6. Redzone200547
    3 reviews

    Melegakan kepala

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    Disaat kecemasan, panadol aktiffast sangat membantu

    5
  7. Daci31
    3 reviews

    偏头疼的救星

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    以前都是吃普通的panadol而已。近这一年,偏头疼越发严重。看医生也不能好。有一次朋友买错了,买成actifast。不到一个小时,头疼就减缓了!现在都会随身放在包包,真棒!

    5
  8. AiraNizam46
    23 reviews

    Relief

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    As a paracetamol it works fast and give relief to headache ,fever and muscle sore. For adults u have to take two pills for it to works.. but if you have only light fever take 1 pill as too many medication is not good for the body.. However thank you for the relief…

    4
  9. Lor Ma Loy
    31 reviews

    Sangat cepat melegakan kesakitan

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Sangat selamat untuk diminum dengan adanya kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.Harga yang meningkat kebelakangan ini mungkin dapat diterima masyarakat kerana kesannya yang cepat.Kesan Paracetamol ini membuatkan saya memerlukannya lagi dan kurang puas jika hanya meminum Panadol yang biasa kerana kebiasaan dengan kepantasannya.

    5
  10. KJ Cheah
    224 reviews

    Panadol ActiFast

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    都说了是actifast,效果当然比普通的panadol来得快。每当感觉要发热气要发烧时就会快块吞两粒Panadol ActiFast,然后喝多多的水。通常吃两次热气就会退也不会发烧。我时常把Panadol ActiFast带在身上,随时随地需要时就可以用到。

    4
  11. liana788124
    1 reviews

    Panadol actifast

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Sentiasa dibawa kemana2..kesan paling cepat selepas pengambilan

    4
  12. Gee Gee
    321 reviews

    ambil bersama 100plus untuk buang angin

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    saya sentiasa menyimpan panadol actifast ni dalam beg mahupun dirumah,kerana jika sakit kepala sudah semestinya saya akan mencari panadol ni kerana kesan ny yg sangat cepat,selain pening kepala,kalau saya rasa seperti angin dalam badan tak lepas sudah pasti saya menelannya dengan 100plus untuk kesan yg cepat…jadi saya pasti menyimpan panadol actifast ni

    5
  13. CikSue38
    818 reviews

    Panadol actifast

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Utk kesan yg lebih cepat utk sakit kepala dan demam saya ambil 2 biji actifast panadol. Mmg berkesan. Ubat besar mcm peluru mula2 nk makan mmg takut sangkut kt tekak tp ok je. Tak rasa pahit pn. Pek sebelum ni saya beli sepapan 8 biji tapi sekarang dah ada pek sepapan 10 biji. Saya lebih prefer yg pek 8 biji kerana mudah nk bahagi2 sbb da ada garis pemotong. Pek 10biji kena gunting sendiri manual. Dah bahagi2 senang nk simpan dalam beg. Untuk kegunaan kecemasan. Range harga sepapan panadol actifast ni sy beli dlm RM6.50. Agak mahal sbb ia lebih efektif.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...