Product Details

A complete antenal supplement for pregnant and lactating mothers with DHA & EPA for baby’s brain development.Helps provide adequate supply of nutrients essential during pregnancy & lactation.

 1. Maawardah Mohamad
  209 reviews

  Suplemen lengkap untuk ibu mengandung

  5 out of 5, reviewed on March 16, 2020

  Ini adalah suplemen lengkap untuk ibu mengandung. Ia membekalkan nutrien penting untuk ibu dan kandungan bagi menampung nutrien yang kurang dalam diet ibu. Rasanya agak payau. Setiap kali mengambilnya saya akan rasa agak mual tapi terpaksa mengambilnya. Suplemen ini penting untuk menambah zat besi dalam badan ibu mengandung bagi memastikan ibu mempunyai hemoglobin yang cukup sepanjang waktu mengandung.

  5
 2. Niki Tay
  996 reviews

  贫血的好帮手

  4 out of 5, reviewed on July 21, 2017

  怀孕时期医生查到我有贫血所以介绍我吃这个,吃了几个礼拜我的hp指数真的有提高了。不过吃了后身体会比较热气要喝多点水的哦。

  4
 3. Tengku Nurashiha
  13 reviews

  Supplement lengkap untuk mengandung

  4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

  Bagi sesiapa yang mencari vitamin untuk kandungan, bolehlah mengambil New Obimin ini. Lengkap kerana terdapat banyak vitamin di dalamnya. Antaranya Vitamin A, D, C, B1, B2, B6 , B12, Folic Acid, Iron dan pelbagai vitamin terbaik. Kesan selepas makan tiada, tiada rasa mual, tiada rasa pening dan boleh diambil sehari sekali. Pilihan ibu mengadung!

  4
 4. Dyg Mass
  72 reviews

  Obimin.. supplement terbaik untuk kandunganku...

  5 out of 5, reviewed on November 22, 2016

  Ketika mengandung anak ke dua, saya mengambil supplement Obimin kerana ianya mengandungi calcium, folic acid, vitamin B-kompleks, vitamin A, C dan D untuk perkembangan bayi saya.. Saya tidak perlu mengambil supplemnt lain kerana semuanya ada dalam 1 tablet. Amat sesuai bagi ibu-ibu yang sukar mengambil ubat. Hanya 1 biji sehari sudah mencukupi. Cubalah..

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.