Nestle Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate

Product Details

For all the Hazelnut lovers, this revolutionary product awaits you. Using the highest quality of chocolate and hazelnuts, it is an experience that could not be missed. Have a bite of the chocolate, then experience a wonderful sensation as it goes smoothly down your throat. The taste of chocolate and hazelnut goes so well together that you will definitely crave for more. Not forgetting the quality crispy wafer center that crumbles when you take your first bite. A simple product with a heavenly experience, grab it at the nearest stores and savor it. Have a break and Have a KIT KAT.

  1. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Jangan pandang pada rupa ... rasa dulu

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Tengok packaging hmmmm macam tak sedap jer…. tapi beli jugak… bila dah makan… hmmmm… sedap pulak mnyesal beli satu… hehehe

    5
  2. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Kit Kat Chunky Hazelnut

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    Saya sering berebut dengan adik saya kerana Kit Kat.Rasa coklatny yang enak ditambah dengan susu dan halzelnut menjadikan coklat sangat sedap.Wafer nya juga tidak lemau dan masih lagi rangup.Harga nya murah.Berbentuk stik bar yang panjang.Coklat kit kat Chunky Hazelnut mampu kenyangkan kita.Saya sangat sukakan nya.

    5
  3. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Wafer coklat kit kat chunky

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Coklat yg sangt sedap,manis berkrim dan penuh rasa coklat.Saya suka sgt wafer coklat jenama kit kat ni krn coklatnya sgt sedap dan wafer yg ranggup.Variasi kit kat chunky yg selalu sy beli hazelnut dan peanut butter.Lebih besar dan puas dinikmati.Harganya pun berpatutan utk dibeli dan mudah didapati di kebanyakkan kedai.

    5
  4. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Kit kat dengan saiz yg lebih besar

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    Saya mmg peminat coklat kit kat,jadi kit kat chunky ni mmg pilihan utama saya ketika mmbeli coklat..rasa wafer coklat disalut coklat susu yg nipis dan sangat sedap..ranggup,manis dan berkrim..semua variasi perisa kit kat chunky semuanya sedap,terutama chunky hazelnut dan cookies & cream..sangat berbaloi dibeli,harganya pun berpatutan.

    5
  5. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Delicious chocolate bar

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Rasanya sangat sedap..tidak cukup 1 bar. Rasa sekali mesti nak lagi. Chocolate and hazelnut blend well together di tambah pula dengan kerangupan wafer di tengahnya.. Make sure mesti beli banyak² sebab you will crave for more.Suka sangat bawa dalam beg. Selain hazelnut, perisa lain pun sedap juga.Tpi,kadang² x ada di supermarket pun.Harganya pun berpatutan.Sangat berbaloi dgn rasanya.Saya cadangkan mesti ada semasa perjalanan jauh atau sebagai bekalan ke pejabat dan di makan semasa rehat..

    5
  6. 溦溦 林
    473 reviews

    Really tasty brand!

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Will always love Hershey’s chocolate , I’ve been eating them since I was a little kid! Really tasty brand! Great addition to any lunch or for. Snack.

    5
  7. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    super delicious

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    After a long rough day, there’s something that is super delicious and this is it. This has just the right amount of chocolate & Hazelnut ~ so yummy .cant stop eat this.

    4
  8. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Kit kat hazelnut

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Coklat kit kat antara coklat wafer yg tersedap. Bg varian chunky ni size dia lebih besar dan padat dengan rasa coklat dan nutty flavor hazelnut. 1 bar pn makan rasa tak cukup. Senang nk dimakan dgn individual pack. Menjilat jari kenikmatan

    5
  9. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Saiz lebih besar

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Kerana saya mmpunyai alahan kepada kacang,sy lebih memilih Kit kat Chunky Cookies & Cream..sangat sedap,saya lebih menikmati Kit Kat Chunky ni krn saiznya kebih besar & penuh rasa coklat..sememangnya sy sentiasa beli sbgai makanan pemanis utk mghilangkan stress ketika bekerja..

    4
  10. Niki Tay
    996 reviews

    This is definitely a treat for everyone.

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    This is definitely a treat for everyone. Kit Kats have always been my favorite chocolate bars, and I think they always will be.

    4
  11. Nor Othman
    1343 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Satu bar Nestle Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate memang mengenyangkan. Kadang-kadang terpaksa makan lunch lambat sebab banyak keje, jadi makan 1 bungkus Nestle Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate ni. Memang kenyang. Sedap pulak tu.

    5
  12. Jason Lim
    106 reviews

    delicious

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    i am hazelnut fans amd this Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate very delicious ,i very love it /

    4
  13. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate is yummy

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate is yummy. The hazelnut and chocolate combination is perfect. Sometimes I will buy one big pack to put in office. While I am bored or tired with my work, I will just grab it to make me more awake.

    4
  14. Miko Tan
    324 reviews

    my favorites

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    yes i like Hazelnut ,wafer Chocolate ,this Nestle Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate reli is my favorites!!!

    4
  15. Avatar

    Lui Chai Hoong
    42 reviews

    Yummy Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2017

    Wow, amazing ? this Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate very delicious. Every bites are amazing, and give me full feel. Not only I love to bites it, my hubby also super like to bites when he free. He like to watch movies with this Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate. The Hazelnut taste and texture is very crispy.

    5
  16. Aznor Azizul
    153 reviews

    Prefer Cookies In Cream Than Hazelnut

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    For me, cookies n cream appeals more because hazelnut is too often being used in a chocolate so you can easily bored with the same taste over and over again. I love the cookies n cream flavor over hazelnut since it has the right amount of sweetness and creamy taste that I just loved.

    I will definitely buy more if I happen to come across them because you can’t stop munching till the end of it and I am sure you would to.

    4
  17. Rebecca Koay
    150 reviews

    Hazelnut or Cookies & Cream!

    4 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    One Kit Kat bar is never enough for me so I loved the size of the Kit Kat Chunky when I found out that it was released! It’s bigger and better for satisfying my chocolate cravings. I have two favorites from the Chunky range which is Hazelnut and Cookies n Cream.

    4
  18. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    yummy at every bite

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2017

    I am happy to see there variety choice in Kit Kat Chunky.
    Peanut Butter, Hazelnut, Cookies and Cream and also the original.
    Well Hazelnut and this Cookies and Cream are my favourite.
    Sometimes stuck in the jam feeling hungry I would take one and bite.
    I hope they have other flavour like strawberry or berries which I love to try if got.

    5
  19. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Kit Kat Chunky Sedap

    5 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    Coklat Kit Kat Chunky Hazelnut sangat sedap dan penuh rasa coklat.Sekali rasa pasti nak lagi.Ada pelbagai perisa tetapi saya gemarkan perisa Hzelnut ini.

    5
  20. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Sedapnya Nestle Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2016

    Satu bar Nestle Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate memang mengenyangkan. Kadang-kadang terpaksa makan lunch lambat sebab banyak keje, jadi makan 1 bungkus Nestle Kit Kat Chunky Hazelnut Chocolate ni. Memang kenyang. Sedap pulak tu.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...