Nescafe Smoovlate

Product Details

New NESCAFÉ Smoovlatté. Not just any coffee, it’s a deliciously silky, aromatic blend of NESCAFÉ and milk. First, we take 100% pure NESCAFÉ black coffee. Then balance it perfectly with the smoothness and creaminess of real milk. Drunk cold, it’s an indulgent pick-me-up.

NESCAFÉ Smoovlatté is a café-style latte you can take with you wherever you go. You’ll find it in resealable, easy-to-drink bottles in the fridges of leading convenience stores, supermarkets and hypermarkets near you.

NESCAFÉ Smoovlatté. Smooth as silk.

Taste it now.

  1. Avatar

    Nik8748
    3 reviews

    Nescafe Smoovlate Pilihan Terbaik

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Bagi saya jika nak travel, wajib pastikan Nescafe Smoovlate ni ada bersama kerana rasa lattenya yang halus dan rasanya kopinya yang wangi sedap diminum ketika santai atau di dalam perjalanan ke destinasi yang hendak dituju.

    4
  2. Avatar

    Summer195
    9 reviews

    The same great Nescafe

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    The same great taste of Nescafe is becomes even better when it comes in bottle packaging. This allows me to save the best for later instead finish the whole bottle in on shot. Love it!

    5
  3. Mary Lee
    3 reviews

    The Best Nescafe

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    I would more prefer this type of Nescafé and it packing because it was more comfortable for me if I could not drink finish I still can close it while the tin packing of Nescafé was not comfortable for me

    5
  4. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Kopi gaya Kafe

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    Kopi gaya kafe yg sy boleh nikmati pada bila2 masa dan dimana jua.Botolnya lebih mudah dibawa berbanding nescaffe tin,x mudah tumpah,x mudah kemik dan lebih selamat utk ank2 sy.Rasa NESCAFÉ Smoovlatté ni pula sgt sedap,sy lebih sukakan yg mocha.Dapat rasa kopi yg kaw diblend dgn susu sebenar,berkrim dan smooth je.Sedap dinikmati sejuk,mnyegarkan tubuh dan minda sy.Harga pun berpatutan utk beli.

    5
  5. Tey Wen Hui
    3 reviews

    NESCAFE SMOOVLATTE

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Nescafe smoovlatte 真的很好喝,不会太甜或是太苦,味道刚刚好,很适合我的口味,而且小瓶容易携带,它是我最近迷上的咖啡,喜欢喝咖啡的朋友不妨试试。

    5
  6. Fadilah Azahari
    6 reviews

    Nescafe Smoovlate

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    This nescafe is so milky. I cannot buy one. I’ll buy more than one.

    5
  7. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    NESCAFÉ Smoovlatté

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    NESCAFÉ Smoovlatté adalah latte gaya kafe yang boleh saya ambil dengan sesiapa di mana sahaja saya pergi. Suami saya suma sangat bau dan aroma di setiap NESCAFÉ Smoovlatté.Saya akan dapati di dalam botol yang boleh diminum, mudah diminum dalam peti sejuk kedai serbaneka, pasaraya dan pasar raya besar berhampiran saya.NESCAFÉ Smoovlatté.Enak dan berkrim dan disukai ramai.Harga berptutan dan mampu milik.Sesuai golongan dewasa yang aktif dan sihat,

    5
  8. Avatar

    Janet04
    16 reviews

    口感顺滑

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    口感顺滑,喝过最好喝的罐装咖啡,小罐方便携带,有时放工就会买上一瓶奖励自己。

    5
  9. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Nescafe Smoovlate

    5 out of 5, reviewed on January 29, 2018

    Saya suka minum nescafe setiap kali event acara larian amal.Mulanya sekadar mencuba akhirnya jatuh hati pula.NESCAFÉ Smoovlatté adalah latte gaya kafe yang boleh saya ambil dengan sesiapa di mana sahaja saya pergi. Saya akan dapati di dalam botol yang boleh diminum,mudah diminum dalam peti sejuk kedai serbaneka, pasaraya dan pasar raya besar berhampiran saya.Sedap dan tidak terlalu manis.NESCAFÉ Smoovlatté. Enak dan berkrim dan disukai ramai.Jimat dan mudah disediakan,

    5
  10. Zia Azila
    3 reviews

    Suami suka isteri gembira!

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Minuman kegemaran suami.. Tak kira ke mana kami pergi, mesti encik suami cari nescafe smoovlate nie.. Rasa nescafe bercampur late dan krimer menyebabkan minuman rasa halus ketika menelan.. Sangat enak.. Bila encik suami hantu nescafe, automatik isteri dia pun terjebak.. Finally, it’s become my favorite drink too..?

    5
  11. Avatar

    dayaziz1334
    3 reviews

    Nescafe Smoovlatte

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I’m a coffee lover and i love Nescafe Smoovlatte especially Mocha flavoured. Superb!

    5
  12. Avatar

    elly65
    3 reviews

    TAK RASA KOPI PAHIT

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    First time saya tgok nescafe ni , fikiran sy mesti pahit sgt kopi ni apatah lagi namanya brcampur ‘latte’ .. saya bukn pemint latte , tapi masatu dapat free air ni sebb org bg saya pun trus minum wlaupn fikirn ni mcm2 ..eh ! xpahit pun mmg rasa halus kopi latte dia ..sedap !! tp memg xpuas beli 1 botol next time kne beli 2 trus sebb husband akn rebut satu juga …4 bintg saya kasi

    4
  13. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    too milky

    2 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    i bought this Nescafe Smoovlate because of the mini size bottle, this is so cute! I have tried it out and found that this is too milky and I didn’t like it. For those who like milky can have a try.

    2
  14. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Rasanya hampir sama dengan nescafe tin mocha

    3 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    Bagi saya,rasanya hampir sama dgn nescaffe tin yg bervariasi mocha,cuma nescaffe smoothlatte ni lebih lembut dan beraroma.Sangat sedap,kaw dan tidak terlalu manis.Sedap dinikmati ketika sejuk,dan saya sukakan botolnya yg cantik dan mudah utk dibawa dan dinikmati.Tapi harganya lebih mahal dari nescaffe tin,jadi ianya bukanlah pilihan utama saya.

    3
  15. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Nescafe smoovlate

    3 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Sebagai coffee lover saya a bit dissapointed dgn smovelate ni. Harga agak mahal berbanding quality. Quality sama seperti nescafe dlm tin cuma beza packaged in a cute bottle. Rasa seperti minum nescafe biasa.

    3
  16. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    They are sweet but not too sweet

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    I love these! I love the flavor. They are sweet but not too sweet. I definitely think they a super affordable especially since I drink one almost every day.

    4
  17. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Saya suka,saya bagi lima bintang

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Memang wajib ada di dalam kereta ketika memandu untuk hilangkan mengantuk dan letih lebih lagi ketika jalan jem di musim perayaan. Rasa sedap dan memang seriua ketagih nak minum setiap hari.

    5
  18. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Packaging comel

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Saya tertarik untuk cuba kerana packagingnya yang comel.dan bersaiz kecil.
    Setelah beli memang puas hati kerana rasa sedap diminum.
    Aroma nescafe juga harum dan membangkitkan selera.
    Memang terbaik.

    4
  19. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Worth trying this delicious Nescafe Smoovlate

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Nescafe Smoovlate is really nice drink as it my favourite drink which gives a pleasant aroma that makes me feel good to drink it all the time. I love the simple packaging which is convenient to bring along anywhere even for picnic or travelling as it is easy to keep inside the bag or hold it. The price is absolutely reasonable and worth to purchase it. This new Nescafe Smoovlate is really creamy and nice to drink when it is store in cold fridge. I really feel convenient to drink in the bottle which is really delicious and totally worth to share it with family and friends.

    5
  20. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Saya sangat sukakan rasanya berlemak, full cream dan rasa tidak terlalu manis serta ada rasa kopi sebenar amat memuaskan hati saya sebagai seorang penggemar kopi.

    5
  21. 溦溦 林
    473 reviews

    I love coffee 

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    I love coffee and i love this product it is very convenient.perfect for everyday drink before work to keep me calm on a chilly day and to keep me awake.

    4
  22. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Nescafe latte Mocha yg sedap

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Mmg berbaloi beli nescaffe smoovlate ni..rasanya sngt sedap dgn rasa nescaffe yg kaw di blend dgn susu yg penuh berkrim..NESCAFÉ Smoovlatté adalah nescafe gaya latte mudah yang boleh saya ambil dengan sesiapa di mana sahaja saya pergi.

    5
  23. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Enak!

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    NESCAFÉ Smoovlatté adalah latte gaya kafe yang boleh saya ambil dengan sesiapa di mana sahaja saya pergi. Saya akan dapati di dalam botol yang boleh diminum, mudah diminum dalam peti sejuk kedai serbaneka, pasaraya dan pasar raya besar berhampiran saya.
    NESCAFÉ Smoovlatté. Enak dan berkrim dan disukai ramai.

    5
  24. Nur Atikah
    66 reviews

    Favorite drink

    4 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    The milky taste and the original taste from Nescafe still at the high quality even though the keep producing new product line. I never dissapointed with their product as it still can be accepted by my taste bud.

    4
  25. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Minuman kegemaran kami sekeluarga..Dari dulu hingga selamanya..Tiada yang berubah..Love it ?

    5
  26. Nazirah Khairani
    21 reviews

    Love the taste.

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    NESCAFÉ Smoovlatté taste really good: smooth, delicious with the right consistency. But sadly it comes in small bottles and a bit pricey compared to other NESCAFÉ products. I prefer the original Smoovlatté than Mocha because the original has the best taste.

    4
  27. Niki Tay
    996 reviews

    很滑,顺口的

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    这个口味的nescafe 好喝很很滑,顺口的好喝令人喝了还想再喝第2罐的。

    4
  28. KJ Cheah
    225 reviews

    Nescafe Lover

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Overall it tastes good !

    5
  29. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Affordable indulgence for all

    4 out of 5, reviewed on June 19, 2017

    At an unbeatable price of RM2+ a bottle, this new product from Nescafe is bound to be a favourite among coffee lovers! This drink comes in a very convenient bottle that is ideal to carry around anywhere with you. The taste of the coffee of course involves Nescafe’s signature coffee taste mixed with their very own respective variants. The coffee taste is relatively strong with its viscocity quite average that does not fall to either two side of extremes of the spectrum. Not too thick nor diluted, this product is really something worth trying for yourself. I like to enjoy mine extra chilled.

    4
  30. Bee Leng
    20 reviews

    Nescafe Smoovlate

    4 out of 5, reviewed on June 19, 2017

    I love the New Nescafe Smoovlate because it’s Not just any coffee, it’s a deliciously silky, aromatic blend of NESCAFÉ and milk.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...