Nappikleen Antibacterial Liquid Wash
Nappikleen Antibacterial Liquid Wash

Nappikleen Antibacterial Liquid Wash

Product Details

Soiled diapers and babywear breed bacteria. Washing alone with normal detergent is insufficient. Nappikleen Anti-bacterial Liquid wash contains duo enzyme that eliminates even the most stubborn of stains and kills 99.9% of bacteria through its antibacterial agent as well as  removes odour and disinfect your babywear. This protection lasts up to 7 days.

It also effectively removes perspiration stains and disinfects clothing providing long-lasting protection yet preserves fabric softness. It is formulated with mild and gentle ingredients for active babies that often dirty their napkins, clothing, and bedding. It is pH balanced, making it suitable for all kinds of delicate fabrics and undergarments, too.

Hypoallergenic and dermatologically-tested, it is suitable for newborn babies (0+ Months old).

 

  1. sitinadiahahmad62
    73 reviews

    Baju baby bersih & tiada kuman

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2021

    Anak twins sy berumur 4 bulan. So mmg since dr newborn lagi sy memang menggunakan pencuci khs untuk baby agar diorg takde masalah kulit yang sensitive dgn detergent. Bagi sy pencuci ni mesra alam, wangi & mmg khas untuk kulit bayi yang baru lahir. Harga yang sgt affordable dan bg sy pilihan yang sgt terbaik untuk anak twins sy

    5
  2. liying
    14 reviews

    Highly recommended & Happy laundry ??

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2021

    My little snow white with Nappikleen cutie bottles ~

    I like to use Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash this is because affordable price and It is PH balance .Safe for baby delicate skin and mothers’ hand. ?
    I have been using it for my little girl clothes since newborn until now. ?

    Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash contains duo enzyme that eliminates even the most stubborn of stains and kills 99.9% of bacteria through its antibacterial agent. It effectively removes perspiration stains and disinfects clothing providing long-lasting protection yet preserves fabric softness. ??

    Easy to use and apply the detergent directly on tough stains and rub gently. Effective to remove milk stains and stuborn stains on clothes.?

    5
  3. chanhoiyee36
    76 reviews

    Awesome product

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2021

    This nappikleen liquid wash is specially formulated with safe and natural ingredient, the detergent is gentle on fabrics upon washing. It contains no trace of chemical and is safe to use. After I been tried used it, I noticed that the clothes is very soft and clean, the scents is natural and long lasting.

    5
  4. Rozita Rahman
    1 reviews

    Kotoran Mudah Hilang!

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2021

    Paling saya suka ialah ianya menghilangkan kotaran degil. Anak sedang membesar ni semua nak dicuba, makan pun nak suap sendiri. Tapi mujurlah nak hilangkan kotoran kat baju dah mudah dengan NappiKleen. Bau pun wangi.

    5
  5. Zanzalina64
    1 reviews

    Nappikleen

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2021

    Terbaik..pakaian bayi saya menjadi mudah dicuci.. dan yang paling bagusnya bakteria hilang..saya akan terus menggunakan produk ini

    5
  6. Zai Zamree
    1 reviews

    Bersih dan wangi

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2021

    Tiap kali ada baby baru saya cuci baju baby dengan Nappikleen antibacterial liquid wash.Baunya sangat wangi.Kesan kotoran pada baju pun hilang dan ia mampu membunuh 99.9% bakteria berbahaya. Nappikleen lembut dan selamat pada kulit bayi.

    Nappikleen Malaysia
    100Comments
    #my100comments
    #nappikleenmy

    5
  7. Belindasoo8791
    9 reviews

    NappiKleen Antibacterial Liquid Wash

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2021

    Thank You for giving me the opportunity to try out NappiKleen Antibacterial Liquid Wash. Overally, it was a beautiful, nice, and fresh scent which I love it so much and importantly, it ables to removes stubborn stains on baby clothings, pillow case, nappies, and many more effectively within a short period of times. I find it to be really useful and highly-recommended for all parents in order to protect our little ones at all times.

    #100Comments #NappiKleen

    5
    1
  8. Fatin Diana
    3 reviews

    Nappikleen buatkan baju anak bau wangi ✨

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2021

    Untuk pakaian anak memang kite takguna pencuci pakaian yg biasa. Confirm guna pencuci yg khas utk baby/toddler sebab taknak baju anak rosak dan risau kalau kalau ada kesan pada kulit mereka.

    NappiKleen lah yg paling sesuai untuk basuh baju anak anak. Baunya pulak wangi sangat sangattt! Anak pun suka bila pakaian diorang bau wangi ✨

    #100comments #nappikleen

    5
  9. Janicethon41
    5 reviews

    Excellent Laundry Detergent

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2021

    I’m using this nappikleen anti-bacterial liquid wash since 17 years ago. Started from my 1st baby till now. Love the smell and it is mild and gentle on baby skin. And it protects my hands by hand washing. The great formula that can removes tough stains and kills 99.9% bacteria that makes me feel safe and save time on washing especially during this pandemic.

    5
  10. Fong Hui Ying
    1 reviews

    味道清香,Baby Friendly的好产品

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2021

    因为疫情期间,身为妈妈的我超级担心自己小孩的衣物或是身上的物品是否有没有习惯粘在上面,玩具物品的话有消毒药水经过消毒,而衣物的话就比较困难了!所以我选择了Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash,它里面的成分非常温和及不会刺激到小孩或宝宝的肌肤,加上味道清香!宝宝小孩闻到也不会刺鼻呢!
    而且宝宝小孩的衣物通常都会有顽固污渍,所以这个含有双重酵素,可以轻易消除顽固污渍,而且同一时间也杀死99.9%的细菌!这样再也不会担心细菌会不会进入宝宝小孩的体内!
    @my100comments
    #nappikleenmalaysia
    #happikleenantibacterialliquidwash
    #100comments

    5
  11. kyza51
    4 reviews

    NAPPIKLEEN ANTIBACTERIAL LIQUID WASH (80G)

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2021

    This is the first time, I used the Nappikleen Antibacterial Liquid Wash product.
    Thank you for 100Comments and Nappikleen Malaysia for giving me the opportunity to try this product.

    When i was almost time to give birth, i had to prepare for it by washing the baby’s clothes.
    So I try used this product, it really unexpectedly smelled fragrant and soft in it.
    The smell still remains after drying.
    Made with a high quality formulation that is mild and gentle on baby’s skin, also PH balance.
    Nappiklean is an effective Antibacterial cleanser to remove tough stains and kill 99.9% of bacteria.
    For a stain effect, apply the detergent directly on the hard stain and rub gently.

    I fell in love with Nappikleen❤
    so after this i will buy this product for wash baby Nappies & Clotthing.

    5
    1
  12. Izzatul39
    5 reviews

    Berkesan tanggalkan kotoran & membunuh kuman

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2021

    Sebagai seorang ibu, saya berpuas hati dengan NappiKleen Antibacterial Liquid Wash!! Terutamanya semasa wabak COVID19 ini, saya perlu menitikberatkan bahan pencuci yang sesuai dan selamat untuk mencuci pakaian bayi saya. Nappikleen berkesan membunuh 99.9% bakteria, membantu membasmi kuman dan menghilangkan bau-bauan dari kain bayi. Ia juga membantu menanggalkan kesan kotoran yang degil. Cucian saya menjadi mudah dilakukan dengan adanya produk NappiKleen Antibacterial Liquid Wash ini. ??????
    Sangat mengesyorkan kepada semua ibu-ibu di luar sana !! ?

    5
  13. Tengkubutang Miaw
    17 reviews

    Baju Anak-anak lembut, wangi dan bersih

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2021

    Saya dah guna produk Nappikleen ni dari anak 1st lagi.. Sebab tau ia terbaik untuk mencuci pakaian baby dan pakaian anak kecil. Nappikleen ini sangat bagus kerana ia boleh menghapuskan 99.9% bakteria dan menanggalkan kotoran dan kesan degil dengan mudah.

    Baju anak2 saya jadi lembut, bersih dan berbau wangi selama 7 hari selepas dicuci.. Bagusnyaa.. Sebab tu saya syorkan pada kawan-kawan dan saudara mara.. ?

    @my100comments
    #my100comments
    #nappikleenmy

    5
  14. MieraKamarul69
    9 reviews

    Wangi sepanjang hari baju bayi

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2021

    Sebelum baby lahir,cuci baju baby dengan Nappikleen antibacterial liquid wash.Bau dia wangi sangat,lepas basuh dan keringkan pun bau wangi masih melekat pada pakaian.Kesan kekuningan pada baju pun hilang,dan yang paling penting dia dapat membunuh 99.9% bakteria yang berbahaya.Diperbuat dari formula yang berkualiti tinggi,lembut dan selamat pada kulit bayi.

    Nappikleen Malaysia
    100Comments
    #my100comments
    #nappikleenmy

    5
  15. Emily Moey
    5 reviews

    Nappikleen removes tough stains!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2021

    I have been using Napplikleen on baby’s clothes since my first born. Nappikleen is so gentle on my baby’s skin and eliminates even the most stubborn stains and kills 99.9% of bacteria through its antibacterial agent. My baby’s clothes smells fresh all day long. I can even use it on the delicate fabric as well.

    5
    1
  16. Jessy Ong
    2 reviews

    好用又价格亲民

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2021

    Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash 成分温和又不刺激宝宝皮肤,味道清香又不刺鼻。Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash含有双重酵素,可有效的去除宝宝的尿布和衣服上的顽固污渍,而且还能有效杀死99.9%细菌。Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash pH平衡,也适用于各种衣物和保持衣物的柔软度,达到净护合一的效果。 而且使用量也不需要多,而且价格也十分亲民呢!

    5
    1
  17. Ai Fen
    32 reviews

    Smells good while killing the bacteria on kids fabric

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2021

    I am a mummy who cares for my baby. NAPPIKLEEN Liquid Wash is a gentle formula Dermatologically & Hypoallergenic tested baby laundry detergent. I don’t have to worry on the chemicals reactions on my baby’s skin. It is also made from 100% Natural Soap Nuts that cleans effectively without leaving any harmful residue. Most importantly, it is safe and able to clean off the dirt and stains. I love the smell and how clean the fabric turns out to be. I am satisfied with the overall function.

    5
  18. Sharon Goh
    2 reviews

    推荐给新手妈妈

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2021

    有了baby之后,一天下来都需要好几套衣服,奶渍、口水、弄脏等等问题,所以帮baby洗衣的时候自然也开始讲究起来。
    除了跟大人的衣物分开清洗之外,还要考虑到婴儿的洗衣液是否属于温和性、安全性以及去污力等等问题。
    作为精明妈妈,我选择“Nappikleen抗菌液体洗涤剂”作为我新生儿的洗衣液。Nappikleen洗衣液由温和成分配制而成,不会造成baby皮肤问题,洗衣液气味清淡不刺鼻,有效温和清洁婴儿的尿布和衣服。
    同时,Nappikleen有效杀死99.9%的细菌与污渍,妈妈们只需直接在污渍上涂抹洗衣液静置大概一分钟,然后轻轻搓揉就可以将污垢清洗一干二净。在清洗的时候,如果泡沫多且持久不消泡的相对来说是非常难讲衣服清洗干净,而使用Nappikleen洗衣液完全没有这个烦恼,泡沫不多且容易洗清干净。
    为了宝宝的皮肤健康着想,在选择洗衣液方面妈妈们需要做出明智的选择?
    当然,产品价格也是个普遍问题,这款洗衣液的价格非常亲民,推荐给所有新手妈妈们☺️

    5
  19. Afievy Ivy
    41 reviews

    Detergent Pilihan Saya

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2021

    ? Nappikleen Liquid Wash ?

    Pastinya sebagai ibubapa saya mahukan yang terbaik untuk anak saya serta mahu melindungi mereka daripada jangkitan kuman dan
    bakteria yang kebanyakannya berpunca daripada pakaian bayi.Oleh itu pilihan saya ialah Nappikleen Liquid Wash.Detergen khas untuk
    mencuci pakaian anak-anak sehingga sekarang.
    Kenapa saya memilih Nappikleen Liquid Wash ialah:
    -Rumusan yang ada pada Nappikleen Liquid Wash mengandungi Enzim Duo yang bertindak sebagai agen
    antibakteria untuk menghilangkan kira-kira 99.9% bakteria pada pakaian serta detergendetergen yang berkuasa
    menanggalkan kesan degil pada pakaian secara efektif disamping mengekalkan kelembutan fabrik
    -Ia juga adalah pencuci cecair seimbang PH yang lembut serta lembut pada kulit bayi dan tidak menimbulkan kerengsaan kepada bayi.
    -Bukan setakat digunakan pada pakaian bayi sahaja,tetapi boleh digunakan untuk membasuh alas tilam dan sebagainya.
    -Ia juga sesuai untuk cucian tangan dan mesin basuh.Pencuci cecair ini hanya gunakan dalam kuantiti yang kecil mampu membersihkan pakaian bayi
    dalam kuantiti yang banyak sekaligus

    Lastly…Aroma wangian yang membuatkan anda akan mencium bayi anda berulang kali!!Percaya saya??…
    #babyproducts #babydetergent #babylaundrydetergent ##nappikleenmy #my100comments @Napikleen @my100comments

    5
  20. Liewsoohui
    37 reviews

    Gentle laundry wash that works wonder

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2021

    NappiKleen Antibacterial Liquid Wash is effective in removing stubborn stains on the clothes. It is formulated with antibacterial agent to kill 99.9% of germs, which help to keep my baby safe especially during pandemic. I use it to wash my baby’s clothes, nappies, bedding, fabric toys etc. After washing, all my baby’s clothes remain soft and smell good. It is pH balance thus it is gentle to my baby’s skin. I think I have found the best liquid detergent to protect my little ones! Thank you Nappikleen!

    5
  21. Shika88
    687 reviews

    bebas bacteria

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2020

    dengan cucian Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash pakaian bayi lebih terjamin bersih dan kill 99% bacteria yang ada pada pakaian bayi.. bahan yang digunakan juga tidak mengandungi chemical bahaya yang akan menyebabkan skin baby menjadi lebih sensitive… Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash cucian bersih dan waktu jemur kain pun rase seronok tengok pakaian bersih dan berseri… ruam kat leher baby and belakang badan pun semakin kurang dan bila panas pun baby still ok lagi… Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash is the best… harga juga berpatutan

    5
  22. Qihan20
    41 reviews

    Antibacterial Liquid Wash

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2020

    My kids and new born baby clothes all using this brand Nappikleen,it is very good and quality product with affordable price.I stay at suites apartment where my house dont have balcony for hang clothes , i kept all my clothes indoor for air dry itself.I try to use normal clothes detergent to wash my baby’s fabric cloths it’s smells very bad! I am so happy to use Nappikleen to solve all my baby clothes hygience and antibacterial problem!Strong recommend.

    5
  23. Aikoaiko25
    1052 reviews

    我最喜欢用这个牌子

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    从宝宝出生到现在我还是最喜欢用这个牌子的。他的价钱很便宜也很好用的有些时候会做OFFER我都买很多回来屯的,这个我也和宝宝的衣服一起洗的,洗了那个味道很香我很喜欢

    5
  24. Fong Fong
    318 reviews

    Good liquid wash

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    Used it to wash my baby’s clothes and all his clothes look clean, soft and smell good. Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash can kill 99.9% of bacteria and is gentle detergent, so it’s safe for my baby.

    4
  25. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    NappiKleen adalah pencuci baju dan lampin bayi terbaik. Cuma letak sedikit dan rendan seketika. Lepas tu xperlu gosok susah-susah. Atau tuang je dalam mesin basuh. Baju dan lampin bayi bersih dari kuman dan bau pun wangi. Pencuci ini lembut di tangan juga untuk cucian tangan.

    5
  26. Nor Othman
    1346 reviews

    sesuai untuk baby saya

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    After I using it for the first time I can see the changes on the clothes and fabrics.Its turn up super soft and clean and smell so good…
    No worries for my baby safety as it’s kill the germs.love it so much.

    5
  27. ainie67
    68 reviews

    bersih,wangi dan selamat

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Nappykleen pencuci lampin dan baju bayi yg wangi serta selamat digunakan.hanya dengan merendam lampin bayi sahaja dapat menanggalkan sisa kotoran. Menjadikan lampin dan baju bayi menjadi bersih dan wangi.

    5
  28. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    The effective anti-bacterial detergent

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Love to use this product because it’s very effective anti-bacterial detergent that is safe for my baby. Besides it effectively removes odour and disinfects baby clothing and providing long-lasting protection for my baby.

    5
  29. Victoria Low
    255 reviews

    Detergent for baby clothing

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    I rated this a 5 stars products because I have been using it since 6 years ago and now still using it to wash kid’s cloths and school uniform. Killing off 99.9% bacteria but yet give us nice and pleasant smell is what something we mothers looking for. Those days when my baby still using cloth napkins, I used nappikleen to soak for awhile and wash, no more dirty and smelly napkins. Trust me, a must have product if you are having baby/kids.

    5
  30. love it!!!

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Nearlly 1 year i allready used it! and really satistfied with it!! My baby clothes free from germs and really feel my baby clean all the time! no skin allergy for baby and no smells ewhich make babies uncomfortable!

    5
  31. sallyinlee93
    1004 reviews

    Good Smell & Soft

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    I like to use this Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash to wash my baby’s clothes, very good smell and very clean!
    I will continue to use this brand for my baby.

    4
  32. Arshad Sani
    46 reviews

    Bersih dan Wangi

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    Saya pengguna Nappikleen Anti Bacterial Liquid Wash untuk si manja saya sejak dari sebelum dia lahir untuk basuhan baju barunya. memang ternyata sangat bersih dan baunya sangat wani. Tiada tanda2 rensangan pada kulit anak.alhamdulillah masih menggunakan nya smpai sekarang. Soft je tekstrure dan ternyata memudahkan kerja pembasuhan baju si manja yang terkena najis.hee

    5
  33. WANGI SANGAT

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    bau sabun yang begitu wangi,baju anak terasa lembut je selepas di basuh menggunakan NappyKleen ???

    5
  34. alc340
    46 reviews

    很香的洗衣剂

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    宝宝的衣服洗了后很香,又干净。

    5
  35. Niki Tay
    996 reviews

    便宜好用

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2017

    我的宝宝的衣服我都是买这个牌子来帮他洗的,因为便宜又好用而且衣服洗了也很香的,所以一有offer我就扫很多回家了。

    5
  36. leekahseng12
    323 reviews

    4 out of 5, reviewed on July 12, 2017

    My wife like this products very much, she always ask me to buy this to wash our baby’s clothes. Some time it will have promotion and it is very valuable!

    4
  37. shiyamala92
    1 reviews

    keep the clothes soft and clean

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2017

    After I using it for the first time I can see the changes on the clothes and fabrics.Its turn up super soft and clean and smell so good…
    No worries for my baby safety as it’s kill the germs.love it so much.

    5
  38. Dalila36
    34 reviews

    Pencuci baju bayi yang bagus

    4 out of 5, reviewed on February 28, 2017

    Merupakan pencuci baju yang bagus..
    Membunuh kuman pada baju bayi…
    Mudah didapati ..

    4
  39. Dyg Mass
    72 reviews

    Nappikleen..Hapuskan bakteria..

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2016

    Nappikleen menghapuskan 99.9% bakteria dan menanggalkan kesan degil. baju si manja saya terasa lembut dan bersih. Ia juga melindungi baju si manja saya selama 7 hari. Walaupun harganya agak mahal tapi ianya memang berbaloi… saya sangat berpuas hati..

    5
  40. Aien Zunnur
    41 reviews

    Mudanya basuh baju anak!

    3 out of 5, reviewed on October 19, 2016

    NappiKleen adalah pencuci baju dan lampin bayi terbaik. Cuma letak sedikit dan rendan seketika. Lepas tu xperlu gosok susah-susah. Atau tuang je dalam mesin basuh. Baju dan lampin bayi bersih dari kuman dan bau pun wangi. Pencuci ini lembut di tangan juga untuk cucian tangan. Tak risau lagi pakain bayi bersih atau tidak. Harganya agak mahal tapi masih berpatutan untuk dimiliki. Mudah didapati di pasaraya. Untuk ibu-ibu, NappyKleen adalah pilihan bijak untuk kita!

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.