Lady’s Choice Fruit Salad Dressing

Product Details

Lady’s Choice® Fruit Salad is a pourable creamy dressing, appears in off-white colour. It has a distinct refreshing pineapple odor and tastes creamy and sweet. It goes well with your fruit salad.

  1. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Salad buah sedap

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya akan gunakan untuk sediakan salad buah kerana ia sudah secukup rasa dan tak perlu ditambah apa-apa lagi. Memang mudah hanya picit saja botol untuk keluarkan sos mengikut jumlah yang kira kehendaki.
    Memang saya suka rasaya yang sedap dan menyelerakan.

    4
  2. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    水果沙拉

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    我喜欢用这个Fruit Salad Dressing 来做我的减肥沙拉来吃的,每次我都喜欢将蜜瓜,苹果,香蕉等等的水果切好了配上这个水果沙拉酱的来搅拌的,添加了Fruit Salad Dressing水果味道会更加的 好吃不会那么的单调了

    4
  3. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Mayonis Lady's Choice

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Mayonis jenama ini memang sangat sedap.Antara mayonis paling sedap yang pernah saya cuba.Rasanya enak bila ditambah dalam masakan juga buah buahan.Gaulkan dan anda akan dapat rasa salad buah yang sangat sedap.mayonis ini sentiasa ada dalam peti sejuk rumah saya supaya senang bila nak digunakan

    5
  4. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Lady's Choice

    3 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Bagi saya ia memang sedap,lemak tetapi agak manis untuk saya.Manis nya membuatkan buah-buahan hilang rasa.Harga berpatutan dan mudah didapti di pasaraya.Menjadi kegemaran anak-anak saya menikmati sandwich dan makanan bergoreng.Cepat dan mudah digunakan.Sesuai untuk orang yang ingin makanan yang jimat masa boleh lah mencuba Lady’s Choice ini.

    3
  5. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Salad menjadi enak

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Sos salad yang enak dan sedap..Rasa mayonis yang menyempurnakan salad saya tanpa perlu menambah bahan perasa lain..Ia juga tidak mengandungi kalori yang tinggi dan sesuai untuk mereka yang berdiet dan menjaga pemakanan..

    5
  6. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Makanan yang menyihatkan

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    Saya suka sos salad ini. Namun harga dia agak mahal. Mudah di sediakan. Cuma potong buah buahan dan gaul bersama sos salad ini. Letak dalam peti sejuk sekejap. Dan boleh di makan. Menjadi kegemaran anak dan suami. Botol nya agak menarik. Mudah di picit. Kadang kadang susah di cari di pasaraya. Barang cepat habis. Saya suka letak banyak sos ini. Ia menjadi kan salad buah buahan saya lebih lemak manis. Sebotol tahan tidak sampai sebulan.

    5
  7. Nor Othman
    1343 reviews

    sedap saya suka

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Mayonis lady’s choice ni memang pilihan saya tidak kira dimana saya pergi saya akan bawa sebagai sos yang menyelarakan saya ketika makan makanan yang bergoreng. kadang-kadang saya makan begitu sahaja sebab rasa lemak yang sedap dari mayonis lady’s choice.

    5
  8. Avatar

    Izzana16
    35 reviews

    Sedappppp

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Rasa masam-masam makan bersama buah-buahan yang manis sedapp sangat-sangat..pembuka selera untuk anak-anak.. ???

    5
  9. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    沙拉酱

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    很好吃的沙拉酱!可以配一点千岛沙拉酱一起吃!
    更美味!沙拉不可缺少的酱料!
    配薯条也很好吃!

    4
  10. Avatar

    may576076
    92 reviews

    万能的沙拉酱!

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    对于喜欢吃沙拉酱的我来说,无论什么食物只要配上沙拉酱都会变得很好吃!除了可以拿来弄沙拉以外,我也会加在三文治,汉堡包,烤肉,烤马铃薯,炸三文鱼,炸sotong和其他炸料…沙拉酱可以使食物吃起来更顺滑…

    5
  11. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Healthy and Mouth watering

    5 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    Suitable when preparing fresh fruit salad. Healthy and mouth-watering.

    5
  12. Aznor Azizul
    153 reviews

    It Ignites The Fruit Lovers For More Salad

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    A perfect fruit salad companion and you might not stop chewing even if you were given the large bowl of that. This fruits salad dressing is a perfect way to enjoy your fruits salad for those who want to start your own diet through eating fruits.

    It will make you craving for more because that is what happening to me when I first made this amazing fruit salad using this dressing!

    4
  13. Riduan Halim
    136 reviews

    Mayonis Sedap

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2017

    Mayonis lady’s choice ni memang pilihan saya tidak kira dimana saya pergi saya akan bawa sebagai sos yang menyelarakan saya ketika makan makanan yang bergoreng. kadang-kadang saya makan begitu sahaja sebab rasa lemak yang sedap dari mayonis lady’s choice.

    5
  14. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Sedap dan menyihatkan

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Makan buah-buahan atau salad kegemaran bersama Lady’s Choice Fruit Salad Dressing memang menjadikan ia bertambah sedap. Dah tak perlu tambah apa-apa lagi, cukup dengan Lady’s Choice Fruit Salad Dressing bersama buah dan salah kegemaran, dah siap untuk dimakan.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...