La Cremeria

Product Details

Experience the ultimate indulgence with LA CREMERIA®, the perfect balance of smooth and creamy ice cream with quality inclusions. Made from the finest ingredients from around the world, LA CREMERIA® offers an interesting combination of textures and flavours – specially made for you to savour. Such extraordinary ice cream is worth making the time for.

LA CREMERIA® STICK RANGE

LA CREMERIA® ABSOLUTELY ALMOND
Creamy vanilla ice cream with crunchy chopped almonds coated with rich and indulgent milk chocolate and freshly sliced almonds – perfect for those who are absolutely head over heels with almonds.

LA CREMERIA® HEAVENLY CHOCOLATE
Rich chocolate ice cream with crunchy chopped almonds coated with rich and indulgent milk chocolate and crunchy cone crumbs – taste so heavenly, it’s bound to leave you wanting more.

LA CREMERIA® DELIGHTFULLY PECAN
Delicious pecan flavoured ice cream coated with rich and indulgent milk chocolate and freshly sliced almonds – a true delectable delight!

LA CREMERIA® MINI

Coated with 100% imported milk chocolate, LA CREMERIA®Mini comes in three decadent flavours – LA CREMERIA® Mini Almond Vanilla, LA CREMERIA® Mini Chocolate and LA CREMERIA® Mini Delightfully Pecan.

LA CREMERIA® PINT RANGE

LA CREMERIA® Luscious Mango Sensation
Delicate mango flavoured ice cream filled with juicy mango chunks.

LA CREMERIA® Caramelized Macchiato Surprise
Rich coffee flavoured ice cream with crushed cookie chunks and lashings of salted caramel sauce.

LA CREMERIA® Almond Pecan Passion
A decadent mix of pecan flavoured ice cream and crunchy roasted almond, drizzled with rich chocolate sauce.

LA CREMERIA® Vanilla Cashew Delight
Creamy vanilla flavoured ice cream scattered with cashew nuts and laced with velvety chocolate swirls and chips.

LA CREMERIA® Hazelnut Chocolate Fantasy
An intense fusion of rich chocolate and vanilla flavoured ice cream sprinkled with roasted peanuts and delicious hazelnut paste.

  1. Avatar

    csang8809
    3 reviews

    CHOCOLATE

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Saya lebih suka aiskrim perisa chocolate manis dan sedap

    5
  2. Avatar

    sarahx8773
    3 reviews

    Rasa sejibik mcm mangga asli, lazat ria

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Rasa mangga yang menarik! Tapi agak mahal la compare to other brand. What best is tak pernah aiskrim ni “rosak”. Kalau aiskrim murah lain mudah rosak sikit la incase maybe blackout etc, bila freeze balik still rasa dan tekstur dia tak bertukar menjadi lain macam.

    5
  3. Azie Layla
    105 reviews

    La Cremeria

    3 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    It’s kindly to sweet for me. Not so fans with this ice cream. But for the dessert lover, it may suit you. I prefer to eat this with white/plain bread or make it as a cake. 🙂

    But i love the stick one. It easy to handle and taste good.

    3
  4. Avatar

    Adraina35
    6 reviews

    Rich flavor

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    I like the rich flavor of chocolate. It taste not too sweet, just suitable for my taste. The hazelnut also light up my taste buds. Yummy

    4
  5. Sheily Choo
    5 reviews

    kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    saya suka aiskrim ini sebab banyak kacang hazel dan memang sedap sekali.

    5
  6. Lce Chaien
    3 reviews

    Nice taste

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Have it a few times. I like to eat the chips in it and chocolate flavour. Smooth to let it melt in the mouth and some crunch to add on its texture.

    5
  7. Avatar

    Jia15
    3 reviews

    Ais krim la cremeria perisa almond kegemaran kami sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Ais krim la cremeria sangat sedap dimakan. Harganya juga berpatutan dan bole dimiliki oleh semua. Ais krim ini mempunyai banyak perisa tetapi kami sekeluarga amat menyukai ais krim la cremieria perisa almond. Kerana kacang almond penuh di dalam ais krim dan tidak memuakkan apabila dimakan. We really love it

    5
  8. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Seperti ais krim jenama mewah

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Ais krim kegemaran saya.Semua variasi perisanya sgt sedap terutamanya LA CREMERIA® DELIGHTFULLY PECAN,mmg sgt terasa ais krim kacang pekan yg berlemak.Yg paling saya suka ialah kepingan badam ranggup dlm ais krimnya dan sos coklat gelap yg mnjadikan ais krim la cremeria ni sgt terasa mewah sprti jenama ais krim mahal.Harganya pun mmg berpatutan utk dibeli.

    5
  9. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    LA CREMERIA® Caramelized Macchiato Surprise

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Ais krim dengan pelbagai variasi perisa yg sgt sedap dan unik..saya mencuba LA CREMERIA® Caramelized Macchiato Surprise ..mmg sgt sedap,ais krim yg sangat kaya dengan perisa kopi yg sangat beraroma dengan cebisan biskut yg ranggup dan ditambah sos karamel yg masin..mmg mngagumkan..sedap dimakan begitu saja mahupun dihidangan dgn roti atau wafer..sememangnya berbaloi dibeli walaupun harganya agak mahal.

    5
  10. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Aiskrim ekslusive

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Aiskrim le cremeria ni mmg unik. Sedap smooth texture dan big chunk of cashew, pecan and almond. These two are my favourite. Packaging dalam bekas dia pn dah nampak ekslusive. Macam aiskrim yg mahal2 tu. Rasa pn tidak terlalu manis. Sedap dibuat dessert dan dimakan sebagai appetiser. Selalunya tak dan nk amik cawan ke piring ke. Amik sudu ceduk dan ngap je terus dr mangkuk. Convenient sbb senang nk pegang. Harga agak mahal tapi setanding kualiti. Beli time ada promosi mmg sangat berbaloi. Sy sekeluarga sangat mengemari aiskrim ni. Makan time cuaca panas mmg heaven rasa. Rasa lemak manis vanila sos coklat dan cip coklat dan disusuli krup krup kekacang sangat mengasyikkan. Bekas yg saya selalu beli kena umpil dulu tepi tu baru boleh buka. Masa mula2 beli terkial2 juga nk buka. Bila dah tahu senang rupanya. Safety utk jaminan kualiti terbaik aiskrim yg dimakan pengguna.

    5
  11. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Ais krim yg penuh rasa

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Perisa kegemaran sy semestinya LA CREMERIA® Hazelnut Chocolate Fantasy.Rasa ais krim coklat dan vanilla yg kaya dgn rasa yg berkrim ditambah dgn cebisan kacang dan pes kacang hazel..mmg sangt sedap..Tekstur ais krim ni sgt lembut,senang utk di scoop kn..kacang pula banyak dan ranggup..penuh rasa dan tidak terlalu manis..saya suka hidangkan bersama wafer..Mmg berbaloi utk dibeli harganya mmg murah dan 1 bekas cukup untuK saya sekeluarga.

    5
  12. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    feel good

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Rasa yang memikat perisa keaslian setiap perisa menampilkan ketelitian dalam menghasilkan setiap produk.ditambah pula makanan sampingan yang tepat dan sesuai dimakan bersama.bekas aiskrim ini juga menarik dan berbeza dari produk lain.

    5
  13. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Hazelnut Chocolate Fantasy

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    I love everything about this ice cream. The packaging itself convincing us to buy it. I use it as a flower pot after finish eating. The taste is so good.. Not very sweet and easy to scoop. It’s blended so well. Very suitable to eat with family member.The price is also affordable. Definitely I’ll buy again and recommend it to other people.. ??

    5
    1
  14. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Kurang manis dan sedap

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Memang kegemaran saya kerana kurang manis.
    Rasanya sedap dan kegemaran saya ialah perisa coklat.
    Rasa coklatnya tak pahit dan sedap bila dimakan.
    Memang saya syorkan.

    4
  15. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Delicious La Cremeria

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    La Cremeria is my all time favourite which comes with super packaging that make us feel great and awesome to have it all the time. It tastes delicious and super tasty which is very nice to eat it during hot time as it gives the refreshing feelings. It is not very sweet and has the appropriate amount of sweetness. There are many different flavours that we can choose according to out favourites. I love to eat it with nuts. The price is reasonable and the packaging to very good as it is convenient to put it in the fridge. It can be served for whole family and enjoy each scoop as it is totally worth to have it. Highly recommend.

    5
  16. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Kaya dengan rasa coklat dan badam

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    LA CREMERIA® ABSOLUTELY ALMOND
    Es krim vanila yang krim dengan badam cincang renyah yang disalut dengan coklat susu yang kaya dan memanjakan dan kacang almond yang baru dihiris – sesuai untuk mereka yang benar-benar berkeliaran dengan buah badam. LA CREMERIA® CHOCOLATE HEAVENLY
    Es krim coklat kaya dengan badam cincang renyah yang disalut dengan coklat susu yang kaya dan memanjakan dan serbuk keropeng renyah – rasa begitu surgawi, ia pasti akan membuatkan saya mahukan lebih banyak.

    5
  17. Nur Atikah
    66 reviews

    The richness of the flavor

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Every La Cremeria have a unique taste. Really like the taste. The price is slightly higher but I still convincing with it because it is reasonable.

    5
  18. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    La cremeria

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Aiskrim La Cremeru adalah aiskrim kegemaran saya dengan apa jua perisa tersedia di pasaran sekarang. Rasanya yang tersendiri sungguh memikat hati juga menjadi pilihan utama saya.

    5
  19. Avatar

    Victoria Low
    241 reviews

    La Cremeria Ice cream

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    If you wish to eat nice and milky ice cream at affordable price, please choose La Cremeria ice cream, it has range flavours and I tub can serves 3-4 persons.

    4
  20. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Nutty, crunchy and creamy

    5 out of 5, reviewed on June 17, 2017

    This product is great on saving your budget as it is the best alternative for having a branded tub of ice-cream. The almond bits in the product remains crunchy, providing a very wholesome mouth-feel to it that makes eating it interesting with every bite and spoonful. The cream is light and does not feel heavy and the cream goes on smooth without residue bits of granulated sugar at the bottom, etc. It’s great tasting and at an affordable price too. One tub can serve up to 4-5 people in a household.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...