Johnson’s Baby Active Fresh Powder

Product Details

Description:

  • With ACTIVE FRESH™ technology
  • Clinically proven mild
  • Hypoallergenic
  • Dermatologist and allergy-tested

We love babies. That’s why we have designed JOHNSON’S® Baby Active Fresh Powder for long lasting freshness. When applied before playtime, the clinically proven mild formula, ACTIVE FRESH™ technology, continuously works to absorb sweat on contact to prevent it from turning smelly. Its encapsulated fragrance capsules burst throughout the day to leave your little one feeling fresh and smelling irresistable all day long.

BEST FOR BABY, BEST FOR YOU.

Available in:100g, 450g

  1. Avatar

    Rrrelmo85
    3 reviews

    Bedak yang nyaman

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Bedak nie saya selalu guna selepas mandi kerana bedak nie akan buat kta sentiasa sejuak dan tak berpeluh. Bedak nie juga mempunyai bau yang sedap.

    5
  2. Avatar

    AieenDeen28
    899 reviews

    Menyerap peluh & memberikan kesegaran berpanjangan.

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Bedak Johnson’s Baby Active Fresh Powder ni mmg sesuai sgt utk ank lelaki sy yg sgt aktif & kuat berpeluh.Sy akn sapukan bedak ni pd seluruh badannya sebelum bermain dan ia mmg berkesan mnyerap peluh yg mnyebabkan bau badan.Saya & seluruh ahli keluarga juga gunakan bedak ni sbgai bedak harian krn ia mngandungi formula Active Fresh yg mberikan kesegaran berpanjangan.Tekstur bedak pun halus dan mudah diratakan.Bau segar.Harga pun berpatutan & berbaloi dibeli.

    5
  3. Adia Unnie
    9 reviews

    Wangi dan Senang dibawa ke Mana Mana sahaja

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Bedak baby Johnson’s ni sesuai digunakan untuk baby dan juga orang dewasa. Amat digalakkan untuk orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif di muka kerana kandungan bedak ini Selamat digunakan Dan tiada bahan kimia yang memerbahaya seperti Mercury Dan hydroquine yang selalu didapati di krim2 di pasaran. Bedak ini juga wangi Dan kecil agar mudah dibawa ke Mana Mana sahaja

    5
  4. Avatar

    nurlyanakhan56
    12 reviews

    Bedak Johnson yang segar dan wangi.

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Sesuai digunakan utk semua jenis peringkat umur.. Malah lebih bagus untuk mereka yg kuat berpeluh kerana ianya dapat mengurangkan peluh disebabkan oleh kedinginannya.. Ianya juga berbau segar serta harum.. Anak serta suami saya menggunakan bedak ini.. Ianya juga dapat kurangkan ruam akibat dari peluh…

    5
  5. Zakiera Zobait
    3 reviews

    Bedak yang wangi.

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Selain menggunakan Johnson’s Baby Body Care Soft & Smooth Powder, saya juga menggunakan bedak ni. Saya menggunakannya kerana saya kerap berpeluh dan mengalami ruam. Bedak ini menjadikan daya lebih selesa, kurang berpeluh dan berbau. Jom guna produk yang baik seperti ini!

    5
  6. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    Bau Segar dan Wangi

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2017

    Mempunyai anak kecil bukan mudah terutama yang hiperaktif.. mudah berpeluh dan adakalanya berbau masam walaupun baru lepas mandi beberapa jam..Johnson’s Baby Active Fresh Powder membantu saya mengekalkan kesegaran dan bau wangi bagai baru lepas mandi walaupun anak aktif bermain dan berpeluh.

    5
  7. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    smell good and keeps their skin nice and soft

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Smells really good and keep them dry I choose this powder over any powder for my child.Always use this helps my baby smell good and keeps their skin nice and soft. I use it at night time

    4
  8. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Serap peluh dengan bagus

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Bedak ni bagus bila guna. Anak saya lasak dan suka bermain. Jadi sentiasa peluh. Dengan bedak ni ia dapat serap peluh dan elakkan kulit anak menjadi gatal dan ruam.Bau juga wangi dan botol mudah diguna,laras dan tuang atas tangan saja.
    Terbaik!!!

    4
  9. 溦溦 林
    473 reviews

    I love this powder it smells good.

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    This product is great for babies behinds to keep dry and fresh.I love this powder it smells good. It also works in your shoes to keep your feet dry.

    4
  10. Nur Arina
    812 reviews

    Bedak yang bagus

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Saya suka gunakan pada anak perempuan saya yang lasak tu. Tubuhnya sentiasa berpeluh dan kadang kala meninggalkan ruam pada bahagian leher. Setiap kali mandi,saya akan pastikan sentiasa meletakkan bedak ini pada seluruh badannya

    4
  11. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Anak saya kurang berpeluh & kekal wangi

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2017

    Anak2 yg aktif, sukar nak elak mereka dari berpeluh keterlaluan. Kita sebagai ibubapa mampu mengawal situasi tidak selesa ini tanpa membantutkan aktiviti mereka. Dengan bedak Active Fresh ni, anak saya kurang berpeluh lagi walaupun bermain dengan agresif.

    4
  12. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Bedak yang bebau segar

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Kanak kanak yang aktif sesuai memakai bedak ini. Kulit akan sentiasa aktif dan segar. Orang dewasa juga sesuai

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...