Fiffy Baby Gift Set

Product Details

A perfect gift set for newborn baby or baby shower. Exclusive gift set with long sleeve vest, long pants, bonnet, mitten, bootee with 2 colors available: Light blue/ Light green. Suitable for 0-6 months baby.

  1. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Berkualiti tinggi

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Nak bagi hadiah kat kawan-kawan saya syorkan fiffy baby gift set kerana harga sangat berbaloi dengan kualiti kain yang sangat baik dan menjimatkan..harga sangat berpatutan

    5
  2. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Tidak bnyak pilihan design

    3 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    Kain baju fitti mmg sgt berkualiti,selesa dipakai utk bayi dan harga set nya pun berpatutan.Tapi agak susah nk jumpe set newborn fitti yg menarik,selalu design dan corak yg sama,cuma berlainan warna je.Tidak bnyak pilihan.Mngkin kalau tmbah pelbagai design lebih menarik utk pembeli.

    3
  3. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Istimewa untuk si manja

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Set pakaian khas untuk si manja. Boleh dijadikan hadiah kepada bayi berumur 0-6 bulan.

    5
  4. Fiza Rahman
    20 reviews

    Fiffy Baby Gift Set

    3 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Tak perlu pening-pening kepala nak bagi hadiah apa pada kawan yang baru dapat baby. Bagi jer Fiffy Baby Gift Set ni ha. Memang lengkap dalam box ni. Apa yang saya suka, packaging nya menarik. Cuma warna dan coraknya agak limited. Mungkin boleh tambah lagi pilihan warna. Harga pon agak berpatutan.

    3
  5. Avatar

    busyra takiyudin
    30 reviews

    Fiffy Baby Gift Set memang best

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    saya menghadiahkan fiffy baby gift set ini kepada kakak saya. dia sangat menyukainya kerana materialnya juga lembut dan sangat sesuai untuk baby. mudah untuk dijadikan hadiah bagi sesiapa sahaja yang mendapat cahaya mata. dengan harganya yang sangat berpatutan serta terdapat di mana-mana supermarket.

    4
  6. Afievy Ivy
    40 reviews

    Baby gift set pilihan

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Apa yang saya suka dengan fiffy baby gift ini ialah ianya satu set.Tak perlu pening kepala nak pilih.Dari jenis kain pula ianya sangat sesuai dengan kulit baby.Namun begitu,tidak banyak pilihan dari segi design dan corak.Namun ianya tetap menjadi pilihan saya kerana kualitinya yang tahan lama.

    4
  7. Fadzi Razak
    20 reviews

    Berkualiti vs Kurang Pilihan Design

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Apa yang saya suka:
    1. Pilihan warna yang sesuai mengikut jantina
    2. Kain jenis berkualiti dan tahan lama

    Apa yang saya tak suka:
    1. Design dan pattern yang sama

    Saya suka pakaian bayi daripada Fiffy sebab kualitinya memang bagus cuma untuk newborn pilihan designnye kurang variasi

    4
  8. Amani Imani
    7 reviews

    Hadiah Paling Sesuai

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Fiffy Baby Gift Set ini menjadi pilihan sha untuk diberikan pada kawan2 yang baru mendapat cahaya mata.

    5
  9. Hadiah untuk bayi anda

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Saya sangat suka dengan Fiffy Baby Gift Set ni kerana ianya kelihatan menarik dengan warna yang sesuai untuk bayi& eklusif, bukan itu sahaja harga yang ditawarkan juga sangat berbaloi. Materialnya juga adalah dari fabrik cotton yang mana amat sesuai untuk kulit bayi di Malaysia ini.

    4
  10. Wan Syahirah
    20 reviews

    Fiffy Baby Gift Set Exclusive.

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Pernah beli baby set ni untuk kakak ipar yang baru dapat baby. Fiffy Baby Gift Set ni ada macam-macam design yang sangat menarik dan packaging pun eksklusif. Harga berpatutan. Kalau nak dapatkan pun mudah sebab ada jual dimana-mana mall.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...