My Dear Dismantle Able Bouncers

Product Details

Dismantle-able Large Baby Bouncer (Chrome) comes with a FREE baby bouncer net packed together. 

Product Features

– Large baby bouncer which let your baby to lie down comfortably.

– You can dismantle the baby bouncer, store it inside the box and bring it with you when you are on travel.

– Pinholes baby bouncer netting which does not make your baby feel hot and get sweaty.

– Chrome coating which is more durable than normal paint coating.

  1. HuiWei Lau
    10 reviews

    Large Bouncer!

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2021

    Very large size bouncer which can be used since newborn till 5months (and so on!). However need to becareful when baby start to roll.
    I got this second hand bouncer from my cousin and it is more than 3 years old. Very durable!
    The pinhole bouncer netting is really good for ventilation. My boy doesn’t sweat much when having afternoon nap on it. And the netting can be dismantle and washed easily. And this bouncer netting can easily purchased from shopee / lazada / baby shop.
    Uploaded image – It is safer to put baby’s legs and body inside the bouncer netting’s “pocket”. The picture took under safe supervision.

    5
  2. aemanie81
    74 reviews

    Good sleeping aid that doesn't take up space

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2021

    If you don’t have a large space at home or have a baby that needs some sleeping aid, this is a great bouncer to try on. When my son was still a baby, he used to sleep in this bouncer because he needed the ‘movement’ to sleep. What I liked was that the bounce is so compact and does not take up a whole lot of space and is easy to store when not in use. Only thing is, this bouncer is only good for light baby. If your baby is big or on the heavier side, you might not be able to use it for too long because it might not be as ‘bouncy’ and baby’s body touches the floor.

    5
  3. sitinadiahahmad62
    73 reviews

    Good bouncer & best!

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2021

    Bouncer jenis ni memang dah berzaman since dr sy lahir sampai la anak saya lahir. Alhamdullilah amat memudahkan saya. Saya suka kerana jenis material yang tak berat/ringan/sejuk. Dan yang paling penting dia amat murah dan berbaloi untuk investment! So sy rekomen kan parents yg baru boleh try dan beli yang ni jugak!

    5
  4. sharongsr82321
    54 reviews

    轻盈

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2021

    我的二宝从baby用到一岁,很方便也很凉快。孩子不会因为闷热而哭闹。在这里摇一摇给个奶嘴就可以睡得很安稳。

    5
  5. Rachel Chan
    6 reviews

    Good bouncer.surely need one at home

    4 out of 5, reviewed on September 11, 2020

    good..reliable even when the baby bigger and chubby. still can hold well. no issue. Get one , no need to keep holding.

    4
  6. Mohd Mnk
    6 reviews

    SELESA DAN ALA-ALA BUAIAN

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2019

    My Dear Dismantle Able Bouncers ini sangat membantu bayi saya untuk tidur kerana bayi saya suka memerap dan dia suka untuk didodoikan. Bila saya letaknya di dalam bouncer ini dia rasa selesa seperti dibuai kerana goncangan bouncer ini sama seperti goncangan buaian spring. Bouncer ini juga mudah dibawa ke mana sahaja. Ia boleh dijadikan pengganti kepada buaian dan lebih mudah dan lebih pratikal untuk dibawa. Selain itu, pengudaraan kainnya pun bagus kerana ada banyak lubang-lubang.

    5
  7. IzzatiNur68
    2 reviews

    Macam buaian mini

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2019

    Mudah di bawa ke mana-mana. Selamat untuk letak bayi. Lebih-lebih lagi bayi yang baru lahir. Kalau letak bawah sentiasa mungkin terdedah dengan binatang halus seperti semut dan lain-lain. Jadi letak atas bouncer macam ni lebih selamat (:

    5
  8. AMIRUL41
    3 reviews

    MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Saya lebih suka menggunakan bouncer kerana ia memudahkan saya untuk membawanya ke mana-mana. Anak saya juga selesa apabila duduk disitu

    5
  9. NurulDeng08
    470 reviews

    Ringan,boleh dilipat & mudah nk dibawa

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Sy lebih selesa mnggunakan bouncers dari buaian bila nk tidurkan bayi sy krn pertamanya ia lebih ringan utk sy alihkan kt mana pun nk letak.Yg kedua,bouncers mnjadikan bayi sy tidur lebih nyeyak tanpa ganguan bunyi spring buaian.Ketiganya bayi pun x panas krn ia mmpunyai pengudaraan yg baik.Keempat lebih mudah nk pantau kedudukan bayi dan nk alihkannya.Kelima bouncers My Dear ni boleh dilipat dan mudah nk bawa ketika sy mnjalani aktiviti luar.Yg terakhir,mat senang dibuang bila nk cuci dan mudah kering.Berbaloi sgt beli,tahan lama dan berpatutan dgn kualiti.

    5
  10. Princess Fida
    3 reviews

    Ringan & mudah nk tidurkan anak

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Drpd anak 1st dah gunakan bouncer ni. Skrg dah masuk 2nd baby pun masih guna bouncer ni.senang nk tidurkan baby & ringan.sambil pegang baby pun boleh angkat utk alihkan bouncer ni.

    5
  11. rozaliaalik56
    100 reviews

    BESAR DAN SELESA

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2017

    Bouncer ni dah berusia 6 tahun lebih sejak anak kakak saya lahir dan sekarang saya yang menggunakannya untuk anak saya. Memang tahan lama dan masih elok sampai sekarang. Anak saya pun selesa bila dihayun, senang nak tidur. Agak selamat berbanding yang lain sebab ruangannya yang besar. 🙂

    5
  12. Nurirah13
    365 reviews

    tempat baby tidur

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    saya menggunakan produk ini ketika anak saya berusia 40 hari. anak saya suka tidur di atas dismantle able bouncer ini. selesa dan sejuk. Baby tidak mudah berpeluh. Boleh di gerakkan dan berpusing. baby boleh tidur sehingga umur setahun. Sekarang saya da simpan dalam stor. produk ini masih lagi dalam berkeadaan yang baik lagi. Amat tahan lama. Kainnya juga tahan lama. produk yang baik sekali.

    5
  13. soolayhoon82
    141 reviews

    It is a breathable materials

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Babylove bouncers quality is solid and the price is reasonable! The fabric is quite soft and comfortable for baby. It is a breathable materials, especially suitable for our country hot weather. My baby love to lying on it during and watch TV.

    4
  14. ctiey94
    134 reviews

    anak tidur nyenyak dan ringan

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Saya sangat menyukai produk ini kerana banyak membantu saya kerana ia memudahkan saya untuk menidurkan si manja. ia juga tidak panas kerana mempunyai lubang-lubang kecil yang membantu bagi pengudaraan serta selesa untuk si manja saya tidur. Rekabentuknya yang ringan senang untuk dibawa kemana-mana serta tahan lama. Saya telah menggunakannya sejak anak pertama hingga anak ketiga tetapi masih lagi dalam keadaan elok.

    5
  15. bouncer best!

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    memang murah, senang, xberat, kain xpanas, sesuai dari newborn, dan yang paling penting baby akan lena , dan memudahkan mummy macam sy sebab tidak larat untuk dodoi.sangat senang, xpns!!!

    5
  16. Aishah Norjamaeyah
    137 reviews

    MEMUDAHKAN KERJA IBU

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Bouncer ni memeng sangat berguna kepada ibu lebih lebih lagi ketika dalam pantang. Si kecil pasti dapat tidur lena bagaikan dibuai. Saya memang sangat perlukan bouncer ni kerana anak saya lebih seronok dan selesa tidur di atasnya. Saya lapikkan atasnya dengan tilam kecil.

    4
  17. Adilla Dilla
    63 reviews

    Bayi selesa

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Masa anak saya masih bayi,waktu siang@tengahari saya akan letakkannya dalam bouncer ini.Bayi akan tenang dan selesa kerana bouncer ini memberikan pengudaraan yang baik dan bayi saya merasa selesa kerana tidak berpeluh.Selain itu ianya jenis mudah alih jadiianya amat menyenangkan saya

    4
  18. Nur Arina
    812 reviews

    Mudah dan senang

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Dengan adanya benda ni dirumah,kerja saya menjadi lebih mudah.anak juga tidak meragam lagi.

    5
  19. alc340
    46 reviews

    炎热的天气,宝宝爱用这睡觉

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    炎热的天气,我家的宝宝超爱用这个来睡觉。

    4
  20. sallyinlee93
    1004 reviews

    breathable

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    this kind of traditional bouncer is more breathable for baby especially in Malaysia, our country 4 season in Summer.
    Very valuable for money, good quality. One bouncer can take turn for at least 2 baby use.

    4
  21. jet68
    75 reviews

    long lasting

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Ideal design bouncers to keep my baby sleep comfortably.very long lasting,i get it from my cousin who already used for her two babies

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...