Cosmoderm Tea Tree Oil Facial Cleanser With Vitamin E

Product Details

• Provides gentle deep cleansing for the skin to remove oil, grime, unclog pores and control skin oiliness
• Multi-benefit properties provide relief for problem skin.
• Non-comedogenic and hypo-allergernic

  1. Shika88
    687 reviews

    jerawat kering

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2020

    Cosmoderm Tea Tree Oil Facial Cleanser With Vitamin E dapat keringkan jerawat and i pernah try pada skin anak kawan i terkena gatal2 sangat berkesan keringkan parut dan biji2 gatal pada badan anak my friend… gatal2 tu takde merebak sebab cepat kering dan luka pun cepat pulih… Cosmoderm Tea Tree Oil Facial Cleanser With Vitamin E boleh try pada ruam badan anak2 juga…

    4
    1
  2. Anni65
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    I have use this cleanser because of my sensitive and oily skin. It really suitable for my skin type. It doesn’t cause any redness or itchiness. The cleanser does not form much foam. But the effect take a long time to take place on my skin.

    4
    1
  3. Aina MH
    1 reviews

    The best product

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Cosmoderm tea tree mmg terbaik..very suitable for my oily skin..so far pakai ni dgn pelembab dia mmg dh ad kesan dlm seminggu..terbaik??

    5
    1
  4. Nurul58
    3 reviews

    Suit well my combination skin

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Hai, saya dah lama dah pakai pencuci muka cosmoderm ni tak ingat dah tapi rasanya dah lebih 2 tahun. Sangat sesuai dengan muka saya sebab nya saya pernah try cleanser lain tapi tak boleh pakai dah sebab everytime pakai muka akan jadi ketat dan kering tapi bila pakai cleanser ni saya rasa okay je. And lama lama jerawat pun tak teruk macam dulu. Sebab ingredient dia ada tea tree oil yang mana ianya bagus untuk merawat jerawat. Harga pun okay, mampu milik. Suka sangat pencuci muka ni!

    5
  5. Maya Firzani
    3 reviews

    BYE BYE PIMPLES

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    i really love this product. not only it’s comes with affordable price but it’s also work fantastic at the same time. I’ve been suffer with lots of pimples around my cheek area for ages, since I’m using this product, those pimples slowly fading away leaving no scars at all. yaay! im so happy!

    4
    1
  6. norzhafarina49
    21 reviews

    Suitable for my skin

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    im suffering with acne problem since teenager, suitable for my very sensitive skin
    no more redness appear after using this product and no clogged pore even applying loose powder. Really suit my skin.

    5
    1
  7. suet9958
    9 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    this product is really really good for me,it really provides gentle deep cleansing for the skin to remove oil, grime, unclog pores and control skin oiliness. it reallyreduces my skin problem.highly recommend this product

    5
  8. asiahh_r53
    4 reviews

    sangat sesuai untuk muka berjerawat

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Sejak saya mengguna pencuci muka cosmoderm, jerawat di muka saya berkurang. Walaupun saya terlupa untuk pakai toner atau pelembap, jerawat tetap mengecut jika guna secara konsisten. Pencuci ini juga dapat mengurangkan minyak dimuka tapi tidak menyebabkan kulit menjadi kering. Tekstur pencuci muka cosmoderm ialah krim. Sangat tahan lama. Tidak memerlukan mengguna kadar kuantiti yang banyak. Mungkin dalam 1cm dah cukup untuk mencuci seluruh muka dan leher.

    5
    1
  9. Nur Darwina
    4 reviews

    Nothing Changes

    2 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya telah menggunakan Cosmoderm Tea Tree Oil Cleanser selama lebih kurang sebulan dan tidak ada apa apa kesan yang berlaku pada wajah saya. Malah kulit wajah saya semakin banyak tumbuh jerawat dan saya segera berhenti menggunakan cleanser ini. Kurang buih ketika mencuci muka, ia lebih kepada milky/creamy type. Mungkin kulit muka saya tidak sesuai dengan cleanser ini. Walaubagaimanapun, harga cleaser ini sangat berpatutan dan mudah dicari di drugstores Malaysia.

    2
    5
  10. SayaSayangSaya91
    9 reviews

    The best

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    I regularly use this product to cleanse my face as it is suitable for my sensitive skin and also help significantly in reducing my acne problem. I highly recommend this product as it is the best among the other product that I have use.

    4
  11. Syaz42
    3 reviews

    Highly recommended

    4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    This is the best and effectively product for those who had acne problem. It is came with the tea tree oil to help reduce the acne. Cosmoderm is my only treasure.

    4
    1
  12. Jannahery05
    3 reviews

    Cosmoderm Tea Tree Oil Cleanser

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Really recommended! Didatangkan khas dengan Vitamin E 200 I.U & Zero Parabens SLS/SLES. Sesuai diaplikasikan untuk kulit yang berminyak & bermasalah. Ia juga dapat membersihkan kotoran & pori yang tersumbat. Juga membantu dalam mengawal masalah jerawat & iritasi kulit.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...