Cloud9 Cloud 9 Chocolate Chews

Product Details

Pop one in for a luscious pop of chocolate-filled chewy candy!

  1. Norain Nordin
    3 reviews

    Rasa coklat yang sedap

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Coklat cloud9 ni digemari sejak zaman kanak-kanak lagi. Saya suka rasa coklatnya yang lazat dan apabila dikunyah ia akan keluarkan coklat cair yang sedap. Tapi sekarang saiznya makin kecil

    4
  2. Azim Kamisan
    3 reviews

    Great Taste for All

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Candy does go well with kids. But this candy is enjoyable even for elder average 18-35 years old can still enjoy this candy will full flavor. You can even share this candy with others because it taste really good.

    5
  3. Yong Wai
    3 reviews

    便宜和好吃

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    这款巧克力糖果 非常好吃 而且也给到我惊喜 因为糖果本事的巧克力味道 十分浓郁 而且里面还有浓浓的巧克力汁 十分推荐

    5
  4. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Sensasi inti coklat penuh rasa

    4 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    Gula2 kegemaran sy sejak kecil lg ni.Paling best krn intinya la,bila gigit inti coklat lembutnya akn memberikan sensasi penuh rasa coklat.Tekstur gula2 ni juga chewy dan sedap dikunyah,tidak keras spti gula2 biasa.Selalu sy beli dan makan bila rasa mngantuk terutama ketika mngantuk krn gula2 ni boleh dikunyah dan mampu mnghilangkan rasa mngantuk.Harga pun murah je,lg jimat bila beli 1 pek.Gula2 ni juga mudah didapati di kebanyakkan kedai2 biasa.

    4
  5. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Letupan inti coklat lazat

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Gula2 coklat berinti.Inti gula2 Cloud 9 Chocolate Chews ni sgt sedap,rasa coklat dan manis berperisa.Tekstur gula2nya pun kenyal.Bila digigit,akn keluar intinya yg cair dan mmberikan rasa coklat yg sgt sedap.Harga pun mmg sgt murah & mudah didapati.Saya mmg akn mmbelinya bila jumpa.

    4
  6. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Cheewy dengan inti coklat lembut di dalam

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Gula2 kegemaran sy sejak dri sekolah lagi.Sgt suka tekstur Cloud 9 Chocolate Chews ni
    yg cheewy dgn inti coklat lembut di dlm.Rasanya mmg sgt sedap.Harga pun murah & berbaloi dibeli,gula2 ni juga mudah didapati di kebanyakkan kedai2 biasa.Tapi agak manis dan x boleh dinikmati selalu krn boleh merosakkan gigi.

    4
  7. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Cloud 9 Chocolate Chews

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    Saya sukakan Cloud 9 Chocolate Chews ini kerana rasa coklatnya yang karamel sesuai dengan citarasa saya.Coklat berbentuk kenyal seperti gula-gula getah.Coklat ini memberi kepuasan kepada saya kerana perlu menunggu inti coklat ditengah cair dimulut.Terasa kelazatan karamelnya.Harga nya murah dan mudah didapati dipasaraya.1 bungkus setiap kali saya membeli nya.Kegemaran saya dari dahulu sampai sekarang.Sesuai untuk prjalanan yang jauh.Berbaloi dibeli.

    4
  8. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Terasa seperti gula gula getah

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2017

    Cloud9 Chocolate Chew ini rasanya seperti gula gula getah. Saya sukakan baunya dan rasanya yang tidak terlalu manis. Bila dibuka kulit gulanya, bau semerbak coklat terus dapat dihidu. Teksturnya agak kenyal dan perlu dikunyah untuk menghabiskannya. Sangat sedap dan mudah didapati.

    5
  9. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Rasa coklat caramel..kegemaran saya sekeluarga. Harga pun berpatutan. Selalu beli di pasaray tesco.

    5
  10. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Lembut dan sedap

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Gula-gula yang lembut dengan isian coklat di dalamnya menjadi pilihan saya kerana rasanya yang sedap tapi sedikit manis. Saya amat sukakan rasa coklatnya, anak-anak turut menyukainya tapi tidak saya galakkan dan tidak memberikan mereka secara kerap. Harganya juga tidak mahal dan sangat berbaloi.

    5
  11. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    gula-gula coklat

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    suka makan gula-gula ni sebab terjebak dengan anak saudara. suka rasa coklatnya tapi kalau kurang manis lagi sedap. part paling syok bila gigit coklat bahagian luar yang kenyal sehingga pecah dan mengeluarkan inti coklat cair didalamnya. nikmat sungguh bila dapat makan yang cair tu

    5
  12. Nurul Ain Shaari
    32 reviews

    kegemaranku

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Salah satu gula2 choclate kegemaran saya.. saya penggemar brand cloud9. Memang rasa yang sangat sedap dengan coklat nya yang cair dimulut..

    5
  13. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Saya sukakannya

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Dengan harga yang murah,saya suka rasanya yang kenyal bila digigit.
    Dalamnya terdapat coklat yang rasa sangat sedap.
    Makan sekali pasti nak lagi.

    4
  14. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Rasa coklat yang sedap

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Gula gula cloud9 chocolate ini sudah la ma di pasaran. Sewaktu sekolah dulu saya selalu membelinya. Rasa coklat yang lembut di luar dan ada inti coklat pekat di dalam. Memang kegemaran saya waktu dulu dan kini. Harga nya juga murah. Menjadi teman sewaktu belajar malam. Sambil menguyah sambil baca buku. Sedap tidak terkata rasanya. Sekarang ini menjadi kegemaran anak anak pula.

    5
  15. Niki Tay
    996 reviews

    糖果里面都是巧克力酱

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    这个糖果里面都是巧克力酱的一口要破的时候最幸福的口里面都是巧克力酱的而且价钱很便宜的

    4
  16. Nor Othman
    1346 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Cloud9 chocolate ini rasa sangat sedap kerana cairkan dalam gula-gula ini mampu memberikan saya rasa gembira dan senang. Saya suka menghabiskan waktu saya bersama coklat.

    5
  17. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Yummy chocolate

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    I like the feeling when the chocolate is flowing out in my mouth. If you are bored or tired while doing your work or driving, the sweet chocolate will make you awake too. Its price is cheap too.

    4
  18. Avatar

    penny41
    407 reviews

    chocolate lover will like this

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    便宜好吃的糖果,糖果里边包着巧克力酱,咬那颗糖果,巧克力酱留出来,满口都是巧克力,而且它的甜度刚刚好,不会太甜

    4
  19. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Coklat ni memang kegemaran saya dari dulu lagi. Sedap, ada coklat cair di dalamnya. Selalu beli dalam kuantiti yang banyak sebab suka sangat dengan coklat ni. Orang cakap kalau tak cuba tak akan tahu macam mana rasanya.

    5
  20. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Chocolatey and slightly nutty

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    These chocolate chews are a convenient pick-me-up as they are small enough to satisfy even though they are small in size. The taste is wonderfully chocolate with a little nutty aftertaste. The sweets come in delightfully small packaging, so it’s always handy to carry a handful with you everywhere you go, be it in your handbag, purse or even a treat for you in your lunchbox. Price is really cheap and affordable too. Love it!

    5
  21. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    tasty

    5 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    I guess Cloud 9 is for all ages and for different generations. Although there are new brand available nowadays, it is still the one I would prefer.

    5
  22. Riduan Halim
    136 reviews

    Coklat yang sedap

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2017

    Cloud9 chocolate ini rasa sangat sedap kerana cairkan dalam gula-gula ini mampu memberikan saya rasa gembira dan senang. Saya suka menghabiskan waktu saya bersama coklat.

    4
  23. Avatar

    may576076
    92 reviews

    巧克力酱

    4 out of 5, reviewed on April 26, 2017

    喜欢这款巧克力糖是因为一口咬下去时,巧克力酱破壳而出,满嘴都是暖暖甜甜的巧克力酱!尤其是下雨天时吃更美味…如果巧克力酱可以更多会更好…

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...