Chips More Double Choc Chocolate Cookies

Product Details

Chips More Double Choc Chocolate Cookies

  1. Avatar

    CikSue
    818 reviews

    Sana sini rasa coklat

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2020

    Syiok nya dapat makan chipsmore double choc ni. Serius sedap. Rasa coklat melimpah². Sana sini rasa coklat. Makan banyak² pun tetap tak muak. Biskut ni kalau terjatuh senang pecah. So, handle with care. Dah pecah pun still sedap masuk tekak. Jangan bagi masuk angin nnt hilang kesedapan dia.

    5
  2. Avatar

    Vero9828
    142 reviews

    The more the merrier

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Very nice and very chocolaty 🙂
    Loved by all adults and kids. I often buy this rather than the normal one as i love the chips more. Another tips was to eat with milk. after dipping it getting soft and just melt in the mouth leaving only the crunchy chips

    5
  3. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Biskut coklat yummy

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Chips more ni sangat kaya dengan coklat. Chips more peket merah. Sedap terutama pada mereka yg gemarkan coklat. Selalu chips more biasa warna dia cerah kan. Chips more double coklat ni warna biskut dia gelap sikit. Macam warna coklat gitu. Sedap saya suka. Biskut rangup dan rasa pun tak manis sangat

    5
  4. Avatar

    haohao21
    177 reviews

    Strong chocolate taste biscuits

    4 out of 5, reviewed on July 8, 2019

    My family loves to eat Chips More Double Choc Chocolate Cookies so much. The chocolate taste is strong and taste good once put the cookies into the mouth. The feeling of chocolate melting in my mouth is so amazing. Love to enjoy the moment when I am eating it. My kids also love it. It is so convenient as I can buy it for my kids to eat during travelling as snacks in the car.

    4
  5. Avatar

    GKHong35
    76 reviews

    Yummy biscuits

    4 out of 5, reviewed on June 3, 2019

    The biscuits is full of chocolate taste and my kids love it much. I will bring it along as snacks for my kids whenever travelling in the car with them. They love to enjoy the biscuits during long journey travelling. However, it cannot eat too much as it is so heaty and will cause sore throat to my kids.

    4
  6. Nur Afifah
    19 reviews

    Chipsmore

    5 out of 5, reviewed on November 19, 2018

    I love chocolate so any type of food that has chocolate on it I love it too. Chipsmore is one of them and one of my favorite snacks. I got to buy Chipsmore with a low price and it is easy to found at various stores.

    5
  7. Avatar

    Seayah36
    2 reviews

    Chipsmore

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Sungguh sedap.. saya sekeluarga penggemar biskut chipsmore double chip.. chip yang banyak serta sedap..?????

    5
  8. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    Khas untuk penggemar coklat

    4 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Chips More Double Choc mempunyai 2 kali ganda coklat chip berbanding original. Ia sangat sesuai untuk orang yang suka lebih coklat. Bagi saya, saya lebih suka coklat dan biskut sama rata. Terlalu banyak coklat chip, biskut rasa manis sangat. Apapun biskut Chips More memang sedap! ??

    4
  9. Avatar

    faseha59
    1 reviews

    Rasa yang unik.

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Chips more double chocolate cookies adalah perisa kegemaran saya diantara kebanyakan perisa. Ia mempunyai rasa yang unik lain berbeza dengan biskut yang lain. Apabila memakannya saya merasakan dunia menjadi ceria dan tenang dengan kemanisannya.

    5
  10. Avatar

    Tashakamarudin03
    27 reviews

    Coklat cair dalam mulut

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Sebagai peminat coklat tegar sudah semestinya biskut chips more ini menjadi salah satu kegemarannya. Rasa coklat yang pekat dan cair didalam mulut pasti membuatkan rasa ingin terus mengunyahnya tanpa henti. Percayalah anda mesti susah untuk berhenti mengunyahnya.

    5
  11. Avatar

    emilliakamarlis62
    210 reviews

    Rasa penuh coklat

    4 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Chips more double choc chocolate cookies ini memang penuh dengan rasa coklatnya. Saya dapat merasakan coklat chip pada setiap gigitan. Saya suka akan rasa coklatnya yang agak pahit kerana ianya dapat mengimbangi rasa biskutnya yang agak manis. Chips more ini memang akan sentiasa menjadi pilihan saya.

    4
  12. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    prefer fresh baked cookies

    2 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    I have tried this out because i see the price is very cheap and I’m a cookies lover. But the taste is not as my expectation. I will still prefer the fresh baked cookies like Famous Amos. The price is more expensive but at least the taste is good!

    2
  13. Avatar

    cpyn18
    234 reviews

    Its chocolate taste is strong and nice

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    My kids love Chips More Double Choc Chocolate Cookies as it is tasty. Its chocolate taste is strong and nice. Normally i will bring it along whenever I travel with kids so that they can eat in the car as snacks whenever they are hungry or make noise.

    4
  14. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    CHIPSMORE DOUBLE CHOC

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Wow rasanya memang hebat.Tambahan rasa coklat dan juga kekacang memang mengujakan.Sesuai untuk penggemar biskut rangup bercoklat.Anak anak saya sangat gemarkannya sebagai snek mereka.NAmun saya hadkan kerana rasanya memang manis nanti terlebih aktif pula mereka

    4
  15. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    RASA BISKUT COKLAT TERSANGAT SEDAP

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    BISKUT Chips More Double Choc Chocolate Cookies RASA TERSANGAT SEDAP. RASA COKLAT SERTA BISKUT MERANGKUMI KEENAKAN SELERA YANG TAK TERKATA. ENAK DIMAKAN BERSAMA KELUARGA KETIKA MENONTON TELEVISYEN MAHUPUN BERBORAK BERSAMA.

    5
  16. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Cip coklat sangt banyak & penuh rasa

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Sememangnya biskut cip coklat kegemaran saya.Biskut cip coklat double choc chipsmore ni sgt sedap,mngandungi cip coklat yg banyak dalam biskut yg tebal & rapuh.Ia x terlalu manis tapi sgt kaya dgn rasa coklat yg mnjadikan biskut chipsmore pilihan terbaik utk dijadikan snek.Rasanya dh sedap urk dimakan begitu saja,x perlu dicicah air.Harganya mmg murah & berbaloi utk dibeli.

    5
  17. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Lebih Coklat Lebih Ceria

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Anak2 sgt menggemari Chips More Double Choc Chocolate Cookies kerana coklat chip nya yg byk..Rasa coklat yang tidak terlalu manis dan sgt sesuai utk kanak2..Sesuai dimakan utk perjalanan balik kampung kerana amat mengenyangkan..

    5
  18. Nur Arina
    812 reviews

    Chips more kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Chips more double chip ini salah satu pilihan saya jika kemana-mana kerana chipnya yang banyak menjadikan biskut tersebut lebih sedap dan menarik saya untuk terus cuba dan cuba. Memang tidak rugi jika mencuba chipmore double chip ini

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...