Bepanthen Ointment

Product Details

  • Non-Toxic
  • Selected ingredient that is friendly to the skin
  • Premium Quality
  1. Kentiqah Ayumie
    1 reviews

    3 dalam 1

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2019

    terima kasih bepanthen! saya mula mengenali produk ini setelah saya mengalami “nipple crack” atau puting melecet. sangat berkesan untuk saya.. ia juga selamat digunakan.. bepanthen juga sesuai untuk ruam lampin bayi.. ruam susu pun boleh guna bepanthen.. luka kecil pun boleh.. macam-macam lah kegunaan bepanthen.. bukan hanya 3 in 1 mungkin lebih lagi!

    5
  2. Avatar

    Shika43
    681 reviews

    Kesan terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2019

    Saya menggunakan Bepanthen Ointment pada mulanya kerana mengalami melecet dan sedikit luka pada my breast akibat penyusuan bayi.. sangat cepat bertindak dan berkesan pulihkan tanpa rasa sakit… Harga berpatutan dan to me keberkesanannya untuk harga dikira masih murah.. Bepanthen Ointment mudah juga didapati dan bila BF baby tak rasa sakit lagi walaupun luka belum baik sepenuhnya… Bepanthen Ointment saya juga gunakan pada punggu bayi akibat ruam yang berair, serta pada leher my baby juga…cepat dan tidak pedihkan skin baby.. bau tak strong sangat and texture dapat meresap dengan baik pada skin serta berikan kesan pulih tu agak lama… Gunakan hanya nipis pada bahagian yang diperlukan,tak perlu sapu tebal2 sudah memadai.. Bepanthen Ointment tahan lama dan mudah dibawa juga disimpan dengan baik… highly recommended 👍

    5
  3. Avatar

    BellaRazak84
    6 reviews

    Bepanthen krim WAJIB !

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Saya percaya dengan keberkesanan krim Bepanthen untuk luka pada puting ketika menyusu bayi, luka atau ruam pada bontot bayi dan luka2 kecil yang lain. Pantas melegakan dan memulihkan kulit. Harga yang mampu untuk dimiliki oleh semua golongan.

    5
  4. Avatar

    hayachi121026
    9 reviews

    Selamat digunakan

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Amat berkesan pada pengunaan nipple crack dan nappy rash. Cepat menghilangkan kemerahan pada bayi selain itu bekersan pada ruam ruam pada tubuh baby dan harga yang berbaloi cuma packaging yang tidak elok kerana mudah bocor

    4
  5. Avatar

    jiwerk330
    6 reviews

    Nappy cream yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Saya mengenali bepanthen ointment sejak mengalami luka pada nipple.hanya satu sapuan krim dapat menghilangkan kesakitan dan dapat menyembuhkan kemerahan pada nappy rash dengan cepat dan berkesan. Selain itu ia selamat digunakan .harga yang berbaloi.

    5
  6. Avatar

    NurAsiah50
    6 reviews

    Bepanthen...krim magik saya

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Dari anak pertama mmg guna bepanthen…bagi saya dia mcm magik krim…bila anak saya kena ruam lampin saya terus sapu dan ruam lampin pun hilang…cepat efek dia pg sapu ptg dah xde…mmg magik…kalau naik ruam tmpt lain pn mmg saya sapu bepanthen je…xbahaya utk baby…boleh juga guna utk sapu pd nipple crack utk ibu menyusu…jimat satu krim blh guna utk mcm2…

    5
  7. Avatar

    Shidah8298
    16 reviews

    Kurangkan ruam lampin bayi

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    Ia produk yang sangat berkesan pada ruam
    lampin bayi saya.Ia berminyak sekiranya disapu pada kulit,tapi bagus mengurangkan ruam lampin.Sangat efektif dan berkesan.Bayi saya tiada lagi ruam lampin lagi dan sekarang dia pun kelihatan sangat ceria.

    5
  8. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Good for daily nappy area protection

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    I alternatively used this to keep my baby’s bum free of nappy rash. It’s light weight and was effective in protecting their delicate skin. Great product!

    5
  9. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Untuk ruam pada kulit bayi

    4 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Saya telah mencuba nya..memang berkesan walaupun lambat keberkesanannya. Selamat diguna kan.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...