belVita Honey & Chocolate

Product Details

belVita Honey & Chocolate Flavoured Biscuit is specially designed for breakfast. A balanced breakfast biscuit that provides important nutrients to start your morning with full of spirit. It is also packed individually for your convenience.

  1. Nor Azlinda Azmi
    3 reviews

    Healthy snack

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Belvita honey and chocolate is one of my favourite biscuit. It is so delicious, the honey flavour is quite strong that you can taste it in your mouth when you munch it. The biscuits also come out in small packaging so you can easily put it in your bag when you rush to class or office in the morning.

    5
  2. Nur Afifah
    19 reviews

    One of my favorite biscuits

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Saya suka makan biskut belvita terutama perasa madu dan coklat sebab saya memang penggemar coklat. Bila biskut ni ada di rumah sekejap saja saya boleh habiskan. Terima kasih belvita menceriakan hari saya.

    4
  3. Avatar

    Nuvi93
    2 reviews

    Kerangupan luar biasa

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sebagai student kadang-kadang tak sempat sarapan. Tapi tu dulu sekarang ni senang je. Dengan adanya biskut belVita ni student tak payah risau dah pasal sarapan. BelVita ni ada dalam bentuk paket kecil yg boleh dibawa kemana- mana. Selain rasa yang sedap dan rangup, pastinya ianya biskut yg berkhasiat. Paling suka belVita chocolate. Thanks belVita.

    5
  4. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Rapun & ringan

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2017

    Saya mmg sukakan rasa biskut belvita madu & coklat ni,mmg sgt sedap.Rapuh dan ringgan teksturnya.Saya suka cicahkan biskut belvita ni dgn sos coklat,mmg mnambahkan rasa.Dimakan begitu saja sbagai snek pun sedap.Berbaloi dibeli harganya pun murah.

    5
  5. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    healthy snacks at home/office

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    I bought for my dear for office to eat, so yummy that I also bought home to eat too. Yummy as easy to chew and I like the taste of it. When I am hungry and want a quick bite I choose this healthy snacks at home, convenient packaging as it consists of 2 pc in one.

    4
  6. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Biskut Belvita Honey Coklat

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Pada mulanya saya tak berapa berminat melihat biskut ini tapi oleh sebab anak anak terpengaruh sangat dengan iklan Belvita,mereka meminta saya membelikan.Rupa rupanya biskut ini sedap dan berkhasiat.Apatah lagi jika dicicah dengan susu.DIbuat dalam paket kecil memudahkan ianya dibawa ke mana mana.Cuma pada saya harganya sedikit tinggi dengan kuantiti yang sedikit.

    4
  7. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    当作我的早餐的

    3 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    有时候做工赶时间的来不及去吃早餐我都会准备这个饼干在公司的。这个饼干吃2包的我就已经很饱了,而且又吃的健康又可以减肥的,所以我都很喜欢买这个饼干来屯在公司的/

    3
  8. Gee Gee
    321 reviews

    sedap dan mengenyangkan

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    bila lapar saya pasti makan roti,tp biskut belvita ni memang sedap dan mngenyangkan..memang sedap dan terbaik

    4
  9. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tekstur biskut sangat Ringan & rapuh

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Saya sangat sukakan tekstur biakut belvita ni yg sangat ringan dan ranggup..perisa coklat & madu ni bagi saya sangat sedap,cuma ia agak manis sikit..saya suka celupkan biskut ni dalam krim butter cheese yg masam masin,jadi rasanya lebih seimbang..sesuai sebagai sarapan & snek harian..sedap juga walaupun dimakan begitu saja..

    5
  10. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Sangat ranggup & sedap

    4 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    Sangat sedap dengan perisa madu & coklat..tapi bagi saya biskut Belvita Honey & Chocolate ni agak manis,x sesuai dicicah dgn air..lebih sukakan perisa original..tekstur biskut ni sngt rapuh & ringan..dalam pek mudah bawa yg sgt mudah utk dibawa & dinikmati di mana pun..harga murah & mmg pilihan snek yg berkhasiat utk sarapan..

    4
  11. Niki Tay
    996 reviews

    One bag fills me up it's way better then the 100 calorie snacks

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Love all Belvita products. Most morning this is my breakfast with coffee or juice. This product is considered a healthy treat product.One bag fills me up it’s way better then the 100 calorie snacks

    4
  12. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Manis sangat rasa muak

    3 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Belvita memang kegemaran saya. Tapi untuk perasa original.
    Hari tu saya tersilap beli,terbeli belvita honey ni.. Aduh manis sangat rasa sampai tak boleh nak habiskan sepeket pun. lepas kejadian tu memang aaya berhati-hati nak beli barang. takut tersalah lagi..

    3
  13. Betty Liew
    263 reviews

    A healthy biscuit and taste delicious

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    I will bring a small pack of belvita biscuit with me when I on the road. Something I do not have the privilege to enjoy breakfast, belvita will be my back up meal. Healthy biscuit that can cure my hungryness . Love the nice flavour.

    4
  14. Avatar

    Victoria Low
    241 reviews

    BelVita honey & chocolate

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    BelVita honey & chocolate biscuit is very filling and healthy too. It can be eaten just like that or even perfect if I dip and eat with coffee. It comes in convenient packaging too, so it’s is easy to kill hunger on the go.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...