Axe Medicated Oil

Product Details

For external use only.
Do not use:
– on wounds
– other than as directed as such use may be dangerous
– on damaged skin
When using this product:
– do not bandage tightly
– avoid contact with the eyes or mucous membranes.
Stop use and ask doctor if:
– condition worsens
– symptoms persist for more than 7 days
– symptoms clear up and occur again within a few days
Keep out of reach of children. In case of accidental ingestion, seek professional assistance or contact a poison control center immediately

 1. Shika43
  687 reviews

  Sangat mujarab

  5 out of 5, reviewed on February 13, 2020

  Axe Medicated Oil berkesan kurangkan pening kepala Dan sakit badan Serta mampu kurangkan rasa loya … Teringat time sekolah dulu my friend suka sangat pakai Axe Medicated Oil time pening kepala or period pain , dapat kurangkan rasa sakit so I pun terjebak juga suka sampai la sekarang gunakan Axe Medicated Oil…? Saya suka baunya Dan Axe Medicated Oil mempunyai rasa hangat Dan melegakn kesakitan dengan berkesan sekali… Axe Medicated Oil turun temurun akan sukakan texture Dan bau Serta kesan pantasnya…

  5
 2. CikSue38
  819 reviews

  Melegakan

  5 out of 5, reviewed on February 12, 2020

  Minyak angin cap kapak sentiasa dibawa kemana saya pergi. Dalam handbag wajib ada. Melegakan kepala saya yg kerap pusing atau pening2 dan juga melegakan mabuk perjalanan jauh. Saya suka bau minyak kapak ni. Bau ointment yg menyegarkan. Ia bersaiz comel mudah dibawa dan berkesan. Cuma bila letak dalam handbag saya balut dengan kertas tisu atau plastik pembungkusan lain. Kalau tak habis berbau minyak kapak la barang2 dalam handbag saya.

  5
 3. Aniq Amrez
  3 reviews

  Minyak Wajib untuk Hilang Migrain dan pening

  5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

  sekali calit di dahi dan kepala, beban dari kepala dirasa akan tertarik ke awangan. sekali calit di hidung aejuk dan nyaman menemani perjalanan. minyak cap kapak menjadi tautan, peneman insan sepanjang zaman

  5
 4. Syaiera Diana
  1 reviews

  menyegarkan hari anda

  5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

  mempunyai bau yang menyegarkan, berangin dan sangat melegakan. digunakan apabila sakit kepala dan pening kepala, dapat melegakan kesakitan anda. harus dimiliki oleh setip orang.

  5
 5. ching9215
  6 reviews

  magic oil

  5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

  this is a magic oil for me ? it’s has been not only me, but my whole family favourite. this oil helps me whenever i have a stuffed nose, or when the mosquito bites. it also helps me whenever i have a stomachache and help to soothes out the extra gas. love it very much, plus with the convinient size to just put it in my handbag and become a hero wherever and whenever i need it.

  5
 6. abdayana59
  3 reviews

  Pilihan turun temurun

  5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

  Produk minyak cap kapak merupakan produk yang saya serta keluarga gunakan sejak dari dahulu lagi. Bermula pada nenek saya yang kini berusia 75 tahun sehingga saya berusia 24 tahun. Produk yang dipercayai digunakan untuk sakit perut dan pening kepala. Tiada setanding minyak cap kapak.

  5
 7. RenNurfatihah50
  137 reviews

  Minyak Cap Kapak

  5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

  Minyak cap kapak ialah salah satu medicated oil yang digunakan sejak dahulu. Ia angat berkesan untuk melegakan sakit kepala, sakit gigi dan mabuk perjalanan. Mudah di bawa ke mana² dan boleh didapati di seluruh pasaraya dengan harga yang berpatutan mengikut saiz botol.

  5
 8. Noryati57
  6 reviews

  Dari dulu sampai sekarang

  5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

  Produk ini kami gunakan sekwluarga sejak saya kecil sehingga dewasa. Memberikan kebaikan untuk pening kepala dan sakit perut. Minyak ajaib untuk kami!

  5
 9. rozaliaalik56
  100 reviews

  Minyak Kegemaran Sepanjang Zaman

  5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

  Keluarga saya memang menggunakan minyak cap kapak ni sejak saya dari kecil lagi. Ia sangat berkesan untuk melegakan sakit kepala, perut berangin atau kembung. Mudah untuk dibawa kemana saja kerana saiznya yang kecil. Sentiasa menemani saya dimana saja saya berada. Minyak angin Cap Kapak juga selau menjadi penyelamat saya ketika saya demam. 🙂

  5
 10. syafiah97
  65 reviews

  Pengguna setia

  5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

  Sejak dari kecil lagi minyak cap kapak ini sentiasa Ada di samping saya. Sejak zaman sekolah minyak ini menjadi peneman setia saya. Boleh melegakan sakit kepala dan memberi kelegaan yang berpanjangan kepada saya. Saya suka menggunakannya. Ada pelbagai jenis saiz botol ini. Dulu harga botol kecil Hanya 30sen sahaja. Sekarang sudah mahal. Namun minyak cap kapak ini Baunya sama seperti dulu dulu. Sungguh harum sekali.

  5
 11. alvin352986
  3 reviews

  Axe Medicated Oil

  5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

  the best medicated oil when gt a headache

  5
 12. Puteri_Bonda35
  4 reviews

  Minyak Cap Kapak

  5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

  Warisan turun temurun. Sentiasa ada dalam simpanan. Melegakan sakit kepala, gigi dan lenguh-lenguh.

  5
 13. Siti Sarah Musa
  45 reviews

  Pengguna tegar!

  5 out of 5, reviewed on November 8, 2017

  Dari kecil hingga dewasa saya menggunakan Axe Medicated Oil.. membantu melegakan sakit kepala dan selsema. Sentiasa dibawa kemana sahaja. Ia juga bole buat kita ketagih jika di hidu selalu. Jadi berhati2 lah

  5
 14. HaizanRaz
  112 reviews

  Minyak angin Cap Kapak

  5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

  MInyak angin yang wajib ada dalam beg saya dan di rumah..Melegakan pening kepala dan sakit perut..Walaupun ia agak pedih dan berangin tetapi kesan awalnya dapat dirasai dengan segera..Boleh juga menghilangkan gatal2 akibat gigitan serangga..Minyak angin ajaib yang mempunyai banyak kebaikan dan semestinya minyak angin cap kapak..

  5
 15. NurulDeng08
  470 reviews

  Minyak berubat cap kapak

  5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

  Saya sgt sukakannya.Sensasi dingin minyak berubat cap kapak ni mmg melegakan hidung tersumbat dgn cepat.Senang untuk dibawa kemana mana krn botolnya kecil.Selalu saya bawa ketika perjalanan jauh,mmg megurangkan mabuk kenderaan.Bauya sangat wangi dan meninggalkan kesan dingin pada kulit bila disapu.Harga mmg murah dan mudah didapati di kebanyakkan kedai.

  5
 16. AieenDeen28
  899 reviews

  Sensasi dingin melegakan sakit kepala

  5 out of 5, reviewed on September 25, 2017

  Sngt sukakan sensasi dingin minyak ni yg sgt efektif melegakan sakit kepala,hnya sapu sikit di tepi dahi & hidung utk rasa lebih lega..ia juga sesuai utk mabuk laut & hidung tersumbat..suka dgn saiz botol yg kecil & mudah utk dibawa..harganya pon murah & mudah didapati di kebanyakkan kedai..

  5
 17. HaFiza AizZawa
  16 reviews

  Minyak sakit kepala turun temurun

  5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

  Minyak cap kapak memang sinonim dengan sakit kepala dan ia benar-benar melegakan sakit kepala.

  5
 18. shahril7956
  112 reviews

  Melegakan sakit kepala

  5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

  Sakit kepala lega dengan cepat sebaik sahaja disapu pada tepi dahi. Mabuk perjalanan juga lega dengan hanya sapuan pada dahi, hidung, leher & belakang tengkuk.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.