Antabax Antibacterial Cleansing Wipes

Product Details

Antabax Antibacterial Wipes are ideal for a quick clean-up when you don’t have access to soap and water, for example when you shop at a bazaar or the wet markets. Pack some for the balik kampung journey to tidy up the little ones, and yourself. Place some on the coffee table during Raya so that guests can clean their hands before they reach for cookies and cakes.

  1. Avatar

    yukiloi74
    9 reviews

    Nice to use

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    It is just nice and convenient to use if there are no any water when going outside

    4
  2. Avatar

    nutricat53
    8 reviews

    Good Antibacterial Cleansing Wipes

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    I have used cleansing wipes for many years and this product has been one of the best one out there. Scent is pleasant and good to use. However not all stores sell this. I would suggest it to have bigger size instead small packet.

    5
  3. Avatar

    AfyaHanan42
    3 reviews

    One of my favourite.

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Mempunyai anak yang sangat aktif dan sering membuatkan saya risau apabila dia menyentuh permukaan lantai yang tidak terjamin kerbersihannya. Dengan adanya tisu basah ini,kini saya tidak lagi risau. Bila-bila masa saya boleh membersihkan tangan anak saya. Selain dari itu,ia juga membantu saya dalam memastikan kebersihan anak saya terjamin.

    5
  4. Avatar

    Nasihahussein85
    4 reviews

    Superb! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Suitable for BABY guyssss ???? Come in convinient size – have 10 wipes each, not too thick, really travel size! easy to use, smells nice, affordable price and it’s antibacterial!! ???? it also enriched with aloe vera, alcohol free and paraben free. What more u need?? ☺️☺️☺️

    5
  5. Avatar

    Joeylam9396
    3 reviews

    Worth to use

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Antabax cleansing wipes is nice to use! Affordable price and safe to use especially for babies.

    5
  6. Avatar

    Koey24
    3 reviews

    Good!

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    The smell is I like! And feel like really can anti bacteria as well. I use for wipe my office table phone everyday.
    And it won’t expensive for me to repurchase.

    5
  7. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Antabax Antibacterial Cleansing Wipes

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Saya sangat-sangat suka mengunakan antabax antibacterial cleansing wipes kerana bau yang sangat wangi dan selain itu mudah dibawa sebab dalam pax yang kecik dan tak perlu risau jika ragu-ragu tentang kebersihan sewaktu di luar rumah.Lembut dan sesuai dengan kilit dan cuaca.Mesra wuduk,Menariknya Antabax Antibacterial Cleansing Wipes ini alcohol free dan ada aloe vera.Harga berpatutan.

    5
  8. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Nice fragrance

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Antabax wipes come with very nice fragrance and the wipes is very moisture. The packing is just nice for me to bring out, the sticker cover quality is very good, and use up to 10 times no problem. reasonable price!

    4
  9. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Bersih dan berkesan

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya suka menggunakan Antabax Antibacterial cleaner ini. Bersih dan cuci. Dapat menghalang bakteria darioada membiak. Baunya juga agak wangi. Harganya murah. MenjimatkanMemang pilihan terbaik. Senang di bawa ke mana sahaja.

    4
  10. Syera Syera
    137 reviews

    Bezz sgt

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2017

    masa first time bukak packaging dia, sha rasa wet wipe ni lembut gila! lembut daripada wet wipe yang untuk baby tu. walaupun ada pewangi tapi tak memedihkan muka. bau yang sangat fresh! sha suka bau dia, memanglah lagi elok kalau takde wangian kan? tapi macam takbest je, rasa kosong je haha. sha tak sure kat mana ada jual this wet wipe tapi nanti kalau sha dah jumpa, sha akan update ye. or kalau korang pernah jumpalah, bolehlah bgtau kat komen eh. dalam satu pack ada 10 wipe je huhu macam sayang gila nak habiskan so memang kena carilah nanti. sha bagi 5/5 untuk this produk!

    5
  11. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    cepat dan mudah dibawa kemana-mana

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya sentiasa memastikan antabax antibacterial cleansing wipes sentasa ada di dalam handbag saya. ini kerana saiznya yang kecil senang untuk dibawa kemana-mana dan tidak memerlukan ruang yang banyak. Antabax antibacterial cleansing wipes dapat membantu membunuh bakteria dan sangat cepat. Baunya yang neutral dan tidak mengandungi alkohol selamat untuk digunakan seisi keluarga.

    5
  12. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Tisu basah antabax

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    Saya sukakan tekstur tisu basah antabax ni yg sangat tebal,lembap dan berbau wangi..peknya yg kecil memudahkan saya utk mmbawanya untuk plbagai kegunaan.Tidak mngandungi paraben dan bahan kimia yg lain.Mmg pilihan terbaik utk melindungi tangan dari sebarang bakteria terutama ketika selepas memegang sesuatu.Berbaloi mnggunakannya,harganya pun berpatutan.

    5
  13. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Antabax Antibacterial Cleansing Wipes

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Wipes antabax antibacterial sangat praktikal kerana menbantu membunuh bakteria.Bau sangat fresh dan segar..Selepas makan di restoran, saya akn membersihkan dan lap tangan dgn wipes antabax sehingga bersih..Bau juga sgt wangi..Mmg terbaik!!!

    5
  14. Hwy No
    8 reviews

    i love this product so much

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    i actually love this product because it’s really affordable product and helps my skin clean

    5
  15. Avatar

    Khalil Anas
    66 reviews

    SESUAI UNTUK DIGUNAKAN UNTUK KULIT SENSITIF

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Antabax Antibacterial Cleansing Wipes SANGAT sesuai untuk kulit sensitif. MENGANDUNGI alcohol free, paraben free DAN mengandungi ekstrak aloevera untuk melembabkan dan melembutkan kulit. TELAH diuji oleh dermatologi. Packaging yang sesuai digunakan didalam rumah atau diluar rumah.

    5
  16. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Leaves my hand feeling really soft

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Perfect for my super sensitive skin! Leaves my hand feeling really soft and don’t dry out your skin and Protect me from bacteria. Alcohol and paraben free wipes

    4
  17. Betty Liew
    263 reviews

    Soft Wipes that protect you from bacteria

    3 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Maintaining hygiene is very important. Antabax cleansing wipes is soft and Protect me from bacteria. Alcohol and paraben free wipes. Suit to use on baby skin.

    3
  18. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Wipes Anti bakteria ANTABAX

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Suka dengan pek kecil yg mudah dibawa..selalu ada dlm beg tngn saya..mudah digunakan,x perlu basuh dgn air,boleh diguna pada bila-bila masa..baunya sngt wangi dengan sensasi dingin bila disapu pada tangan..saya gunakan utk melindungi tngan sy dri bakteria..

    5
    1
  19. Gee Gee
    321 reviews

    mudah dibawa n mencuci tgn

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    saya suka wipes jenama antibax ni kerana ia mudah dibawa dan anti bacteria..jadi saya bole menggunkannya selepas melakukan kerja2,hanya dgn lap sahaja..

    5
  20. Avatar

    Izzana
    35 reviews

    Senang di bawa kemana-mana

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Saya sangat-sangat suka mengunakan antabax antibacterial cleansing wipes kerana bau yang sangat wangi selain itu ianya mudah di bawa sebab dalam pax yang kecik tak perlu risau jika ragu-ragu tentang kebersihan sewaktu di luar rumah..apa yang menarik alcohol free dan ada aloe vera..menarik sangat-sangat..
    Saya dan seisi keluarga sangat suka kan nya..

    5
  21. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Membunuh Bakteria

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Saya sgt suka menggunakan wipes antabax antibacterial kerana menbantu membunuh bakteria..Selepas makan di restoran, saya akn membersihkan tangan dgn wipes antabax..Bau juga sgt wangi..Mmg terbaik!!!

    5
  22. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    kills germs & bacteria

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Antabax wet wipes can help in kills germs & bacteria, I usually use on cleaning tableware when I’m outing for lunch or dinner.
    But this is not suitable for baby skin.

    4
  23. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Hygienic and smells great!

    4 out of 5, reviewed on June 21, 2017

    I have this everywhere I go. It is an essential to me because whenever I touch somewhere dirty or have food stains on my mouth, I keep a packet of it in my car’s dashboard and in my bagpack. Unlike other antibacterial wipes which stains of slight alcohol, Antabax’s one smells amazing, or neutral. It has a super fresh scent that cools off dirt on my skin while cleaning and ridding it of bacteria growth. It is super effective and is much better for my hygiene than conventional wet wipes that do not have antibacterial properties. In short, nothing is wrong with this and you bet I’m going to head to my nearby store to get more of this! Amazing!

    4
  24. out of 5, reviewed on June 20, 2017

    […] of the terrific trio of pocket-sized Antabax Antibacterial Cleansing Wipes, Instant Hand Sanitizer and Hand Sanitizer Spray, these handy cleansing essentials will see you […]

    0

Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...