Ambi Pur Romantic Rose Gel Fresh

Product Details

Ambi Pur prides itself on its superior scents and each is made using real perfume essence, natural extracts or essential oils. There’s nothing simple about them either. All their fragrances are complex aromas and contain base notes, middle notes and top notes, for a full sensory experience.

Product Description

  • Gel air refreshener for home or car
  • Contents: 180gm
  • Fragrance: Romantic Rose
  • Long-lasting fragrance
  • Attractive container adds to inviting ambience
  1. Zurieda Helmi
    4 reviews

    wajib dalam kereta

    4 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    bauan rose menyegarkan. walauoun tidak sekuat lemon. tapi saya suka baunya. terbaik untuk dalam kereta.

    4
  2. Fairuz Fadzil
    3 reviews

    Menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Bauan ros yang menyegarkan dan meningkatkan mood saya😀 Tahan lama dan mudah digunakan. Tetapi kadang-kadang susah untuk dibuka penutup dia. Huhuhu. Apa-apa pun pewangi ini best dan sesuai diletakkan di mana-mana sahaja. Yang penting letak di tempat yang rata.

    4
  3. fnajwaismail71
    3 reviews

    Love the SMELL

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    I love the smell, segar dan nyaman, lebih effektif jika di letakkan dalam kereta. Hilang segala bau kepam. 🙂

    5
  4. Masaniza82
    3 reviews

    Bau seperti taman bunga

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Ambi pure rose gel membuatkan bilik saya bau seperti taman bunga dan sangat wangi. Ia juga sangat tahan lama dan boleh berjimat. Ia membuatkan saya lebih tenang berada dalam bilik

    4
  5. Tammy Low
    3 reviews

    Fresh

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I always keep 1 in my car, it's make me fresh everytime I get into my car.low in price

    5
  6. Nor Bakyah Kasmani
    3 reviews

    Wangi & mampu milik tapi tidak tahan lama

    3 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Gel cepat keras dan tidak tahan lama. Tapi, baunya wangi dan memenuhi ruang untuk bilik kecil. Harga yang berpatutan dan produk yang mudah didapati di mana-mana pasaraya. Harap tekstur ketahanan gel boleh diperbaiki supaya tahan lebih lama.

    3
  7. liss888675
    3 reviews

    Haruman kekal

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Saya letak dekat ruang tamu. Bau yang sangat wangi dan boleh bau sampai ke dapur. Bila berada do ruang tamu terasa segar dengan baunya. Dengan harga yang tidak terlalu mahal dan berbaloi dengan kualitinya.

    5
  8. Ayeen Ain
    2 reviews

    Ambi pur Romantic Rose Gel

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Saya simpan dalam bilik, harumannya kekal..

    5
  9. Niknajwa25
    16 reviews

    Ambi pur rose gel-Harum baunya sekejap shj

    3 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    Pernah beli dlm 2 ke 3 kali mcm tu.. letak dlm bilik tidur. Mula-mula memang best sebab bau wangi semerbak satu bilik. Tapi lepas 2 ke 3 minggu mcm tu, macam dh takde bau. Cubalah beli lg satu mana tau bau tahan lama sikit ke.. sama je.. tak tahan lama juga..tapi ada jugak lah beli kadang-kadang sebab baunya wangi dan lembut.

    3
  10. Syarifah Farhana
    3 reviews

    Bau harum yg menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Sy dah menggunakan produk ambi pur, 5 tahun.. Baunya sentiasa segar, dan menyahkan bau hapak di ruang tamu.. Setelah menggunakan ambi pur sy tak perlu risau lg pd bau yg menggangu di ruangan rumah.. Thanks you ambi pur !

    5
  11. Ahmad Hanif
    9 reviews

    Bau Haruman Yang Mendamaikan

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Haruman yang berpanjangan, menghilangkan bau bususk dan hapak. Harga sangat berpatutan dan berbaloi dengan haruman yang berpanjangan.

    4
  12. Wen Ee
    3 reviews

    喜欢这款

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    这款香水gel真的很香,放在车上可以当成车香水,放在家里也可以,超喜欢这个牌子的香水。

    5
  13. ferdizetty37
    493 reviews

    Harumannya yg trlalu kuat buat saya pening

    3 out of 5, reviewed on October 29, 2017

    Harumannya buat saya pening..bau terlalu kuat..saya lebih suka bau citrus yg mnyegarkan..saya mencubanya hnya sekali,sangat tidak berbaloi bagi saya krn gel didlm mudah mngecut jika terdedah kpd cahaya..mgkin wangian jenis semburan air atau gas lebih berbaloi digunakan.

    3
  14. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Ambi Pur Romantic Rose Gel

    3 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Saya kurang menggemari bau ros ambi pur ini.Tidak sesuai dengan citarasa saya.Bau nya tidak harum malah cepat habis.Mengecut apabila kena panas.Tidak tahan lama.Saya lebih suka menggunakan spray cecair.Udara lebih segar.Harga berpatutan dan boleh didapati dipasaraya.Ambi pur rose ini tidak mempunyai haruman yang lama.Saya tidak sarankan untuk sesiapa yang mahukan haruman wangi dan tahan lama membeli produk ini.

    3
  15. Nurizzahsafie34
    28 reviews

    Bau kurang memuaskan

    2 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Saya telah mencuba Ambi Pur Romantic Rose Gel Fresh malangnya ia tidak sesuai dengan citarasa saya. Baunya membuatkan kepala saya pening dan stress

    2
  16. nurul_zayana8767
    16 reviews

    I love Rose Smell

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    I put this ambi pur gel romantic rose in my office.. the smell so nice.. usually i bought when has promotion price..

    4
  17. Nor Othman
    1343 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    ambi pur romantic rose gel fresh sgt membantu menenangkan fikiran dengan haruman seperti wangian rose segar. bau tahan lma, mudah didapati and hrga berpatutan. i love it

    5
  18. AieenDeen28
    900 reviews

    Gel cepat Mengecut

    2 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Mgkin sy akn lebih memilih wangian dlm bntuk spray & cecair krn gel ni cepat mngecut.Wangian ambi pur romantic rose ni x berbau wangi sgt,haruman x kekal lama.

    2
  19. jazlan59
    144 reviews

    Bau kurang wangi dan tak tahan lama

    3 out of 5, reviewed on August 26, 2017

    Ambi pur Romantic rose ni bagi saya baunya sangat tak wangi kerana tak mampu menghilangkan bau yang tak menyenangkan.
    Gel juga cepat kecil jika kena panas,tak tahan lama.

    3
  20. Niki Tay
    996 reviews

    味道很香

    3 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    这个玫瑰的味道很是不错很香不会很腔鼻子,但是不持久而且很快就用完了。

    3
  21. Frankie Tung
    23 reviews

    Ambi pur rose

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    很喜欢这个玫瑰的味道,但是很快就完了,耐不久

    5
  22. cikbunga49
    660 reviews

    Tak tahan lama

    3 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Ambi pur rose ni baunya wangi,tetapi tidak tahan lama.
    Letak sekejap saja nanti baunya semakin lama semakin hilang.
    Saya tak menggunakannya lagi sekarang memandangkan ianya mampu bertahan sekejap saja.

    3
  23. Dayaniey Dahari
    16 reviews

    rasa seperti rose segar

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    ambi pur romantic rose gel fresh sgt membantu menenangkan fikiran dengan haruman seperti wangian rose segar. bau tahan lma, mudah didapati and hrga berpatutan. i love it

    5
  24. Miko Tan
    324 reviews

    Ambi Pur Romantic Rose Gel Fresh

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    好喜欢这个香味,打开小小缝整个家都会很香。

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...