WONDA Kopi Tarik

Product Details

Tags: CoffeeWONDA

WONDA Kopi Tarik is made with carefully chosen coffee beans, brewed to perfection to evoke the familiar taste of Malaysian’s favorite local coffee. You can now enjoy the premium local coffee taste like just brewed, at your convenience.

  1. fifunky25
    3 reviews

    kopi tarik yang tiada tandingannya

    5 out of 5, reviewed on May 28, 2018

    Wonda kopi first kopi yang paling sedap di dunia. Kopi seakan akan die brew. Bile minum sekali rasa nak lagi. Bau enak meningkatkan lagi keghairahan untuk minum lagi

    5



    0
  2. Intan Jamaludin
    20 reviews

    Favourite all time coffee

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2018

    Setiap pagi wajib minum satu tin wonda coffee.. Especially this kopi tarik.. Rase kopi yg sangat sedap, cukup rase lemak yang tidak terlalu creamy.. Memang menjadi pilihan saya untuk memulakan hari saya dengan bekerja sebagai medical lab technologist yang sememangnya workload sangat banyak. Thank you wonda coffee for make my day more fresh n energatic.

    5



    0
  3. Ray91708
    4 reviews

    The Best Instant Kopi Tarik

    4 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    I have tasted a lot of canned coffee before and by far, this one is the best. It is simply delicious and the flavour is on point. Whenever I’m long distance journey, this coffee will always be my number one choice of drinks. The sweer flavours keep me awake throughout the journey. The price matches the outstanding flavour of the coffee.

    4



    0
  4. NurulDeng08
    470 reviews

    Kopi tarik kaw & berkrim

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Saya suka rasa WONDA Kopi Tarik ni yg tidak terlalu manis sprti kebanyakkan kopi tarik jenama lain yg pernah sy cuba.Rasanya sgt kaw dan berkrim,sy dpt rasakan kesegaran kopi tarik yg beraroma.Selalunya sy lebih suka nikmati sejuk,mmg menyegarkan.Bila minum waktu pagi dan ketika memandu,ia mmbantu sy kekal fokus dan segar.Harga pun berpatutan & mudah didapati di kebanyakkan kedai,kini sy boleh nikmati kopi tarik kegemaran di mana saja & pd bila2 masa.

    5



    0
  5. ferdizetty37
    493 reviews

    Kopi tarik yg kaw & berkrim-WONDA

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Sangat beraroma..rasa kopi tarik yg segar seperti baru di brew..sangat kaw dan berkrim,sedap dinikmati ketika sejuk..wonda kopi tarik ni juga menjadikan pagi saya lebih segar..ditinkan dlm tin yg mudah dibawa & dinikmati di mana jua..pilihan kopi tarik segera terbaik dengan harga yg berpatutan.

    5



    0
  6. Gee Gee
    319 reviews

    tidak terlalu manis dan pahit

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    wonda kopi tarik pasti menjadi pilihan saya dan suami,kerana rasanya yg sedap tidak terlalu manis dan pahit memang nikmat semasa minum..jika kemana sahaja kopi tarik wonda menjadi pilihan kami

    5



    0
  7. AieenDeen28
    900 reviews

    Nikmati Teh Tarik di mana-mana & pada bila-bila masa.

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Dpt minum teh tarik sedap setiap hari dgn Wonda Teh Tarik ni..rasanya sngt sedap & berkrim..teh tari kaw dg rasa yg x terlalu manis & di brew sempurna..x perlu pergi kedai mamak lg utk nikmati teh tarik,dengan Wonda mana2 pon boleh beli & minum.

    5



    0
  8. SalinaSalihudin
    76 reviews

    Menyegarkan dengan rasa kopi yang lazat berkrim

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Apabila rakan-rakan memperkenalkan saya dengan Wonda Kopi Tarik, saya merasakan ia mungkin sama seperti kopi lain yang pernah saya nikmati tetapi tidak sama sekali. Rasa lemak berkrim dan kopinya sangat menyegarkan. Diminum dingin memang membuatkan saya jatuh cinta. Apa lagi yang perlu dikata.. Wonda Kopi Tarik buat saya tertarik!

    5



    0
  9. Niki Tay
    996 reviews

    这个最好

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    wonda里面的全部口味我是最喜欢这个不是太甜刚刚好的,很香的Kopi Tarik

    4



    0
  10. Dayaniey Dahari
    16 reviews

    help me to study

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    WONDA kopi tarik first time try sbb sllu beli wonda mocha, rasa kopi tarik ni x terlalu pekat mcm mocha. of course help me to study at midnight, bila minum coffee lain msti rasa skit kpla after tido maybe caffeine byk kot. when drink wonda kopi tarik little bit different dr wonda flavour lain sbb rasa sedap mcm bru lps kopi tu ditarikkn haha and x skit kpla pon .. that why i choose this wonda kopi tarik jd peneman sejati study 🙂

    5



    0
  11. shahril7956
    112 reviews

    Saya peminat WONDA

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Sememangnya saya menggemari kopi WONDA, lebih2 lagi apabila memandu dalam perjalanan jauh. Pertama kali mencuba Kopi Tarik, sememangnya rasanya asli, dan saya sukakan yang sejuk.

    5



    0
  12. Zaidalifah78
    25 reviews

    SUAMI SUKA SANGAT VONDA KOPI TARIK

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Setiap hari suami akan minum Vonda Kopi Tarik ni sebab dia memang peminat tegar #wondakopitarik, katanya sehari tak pekena wonda kopi tarik … rasa nya tidak sah!

    #coffeelover

    5



    1
  13. Gee Gee
    319 reviews

    sedap

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    saya dan suami suka wonda kopi tarik ni kerana rasanya sedap dan tidak terlalu pahit,kami pasti akan membawa bekal wonda kopi tarik utk menemani saya dan suami spanjang perjalanan

    5



    0
  14. fionayyl03
    511 reviews

    Not too impressed with quality

    2 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    I did not particularly liked the taste of the product as it does not taste authentic and is not very silky on the palette. I noticed that there is a lot of sugar content in this product and I would not recommend drinking this on a regular basis as you might experience a huge sugar crash afterwards. The coffee is rather diluted and the milk just tastes really weird in my opinion. I did not enjoy my experience drinking this at all unfortunately.

    2



    0
  15. Rebecca Koay
    150 reviews

    Just like brewed

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    WONDA boasts that the kopi tarik tastes just like freshly brewed. I concur. It smells fantastic and the coffee strength is sufficient! The only thing I don’t quite like is that Kopi Tarik tastes a little too sweet.

    4



    0
  16. kesumadewi
    69 reviews

    Kopi Tarik Terbaik

    4 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    Baunya harum rasanya sedap,rasa kopi sebenar seperti baru dibru.Simpan dalam peti sejuk,kesegarannya terasa bila di minum sejuk

    4



    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...