Sony XB650BT EXTRA BASS Bluetooth Headphones

Product Details

MDR-XB650BT headphones combine powerful EXTRA BASS sound quality with the freedom of wireless connectivity and long-listen comfort.
  • EXTRA BASS for deep, punchy sound

  • One-touch listening with Bluetooth and NFC

  • 30mm neodymium driver unit exclusive to EXTRA BASS

  • Up to 30 hours4 of battery life

  • Swivel ear cups for easy portability

  1. Supian Ghazali
    1 reviews

    Produk ok

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Bass kurang sepadan dengan harga murah. Lain semua ok

    4
  2. Avatar

    Somad12
    6 reviews

    Barang baik

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Sound yang sedap didengar…harga yang berpatutan…mudah dibawa dimaa saja

    5
  3. Sound yang sangat power

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Jenama ini saya sudah lama menggunakannya.dan hari nie saya tidak kecewa dengan headphones ini.untuk para gamers saya syorkan ini kerana ketika bermain game.anda akan terasa seperti di dalam game.ia juga sesuai digunakan untuk belajar kerana sound dia membuat kita fokus.cuma battery life dia kadang menjengkelkan.cepat habis jika sound sentiasa fullvolume.apapun saya suka dwngan ini.terbaik

    5
  4. Faaiz Ramli
    3 reviews

    SUPERBASS

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    This dope little thing is superb for bass lover. Sony did a very good job. The sound produced from this headphone is really good. The material used for this producy is really high on quality and not anoyying like those cheap headphone. This badboy will surely gives you a very enjoyable audio entertainment.

    5
  5. Peter Harryson
    2 reviews

    Sony extra bass

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Sudah banyak saya mencuba jenis earphone dan akhirnya saya terjumpa sony extra bass dan saya berpuas hati dgn sound yang jelas serta sound bass tidak pecah saya amat memperkenalkan earphone jenama sony ini

    4
  6. Azri Roslee
    3 reviews

    RECOMMENDED HEADPHONE !!

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    Best headphone yet compared to other headphones that i have bought before. Surprisingly lighter than i expected. The bass is a top-notch. Been using it 3 months without any cons. Highly recommended. Mine is white and it looks so much stylish at the outdoors.

    5
  7. Avatar

    AzriJNH26
    3 reviews

    Bass yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2018

    Bunyi bass yang dihasilkan memang terbaik. Kualiti bunyi musik seperti menggunakan sistem audio yang berkualiti sangat tinggi. Bila pakai di telinga, bunyi luaran bagaikan sunyi. Hampir tidak dengar apa-apa di luar. Fungsi tanpa wayar sangat sesuai dan tidak serabut. Harga pun agak berpatutan. Dijamin puas hati kepada pembeli.

    5
  8. Banusmati Sanmugam
    3 reviews

    Best device to enjoy the music

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    I bought this sony extra bass headphone for the first time.It is really very nice to use .It was such an great experince really very satisfying .I felt i was on air after ising sony extra bass headphone.I really recpmmend to buy this

    4
  9. Melisa Olutik
    3 reviews

    headphones superbass

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    I do really like listen to music and of course sony headphone extra bass is my first choice. The sound superbass highly recomended to who really enjoy music and look at the colour very gergous red stunning. I have one of the headphone product by sony

    5
  10. Avatar

    Kimi9721
    3 reviews

    Good product !

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Saya seorang yang sukakan muzik. Jadi saya fikirkan lebih baik saya membeli headphone ini untuk kegunaan saya seharian. Ianya hadir dengan warna yang menarik dan kualiti bass yang boleh didengari sangat bagus. Tidak terlalu bergema dan lembut sangat. Saya selalu menggunakan nya sewaktu saya menonton movie atau mendengar lagu kegemaran saya.

    5
  11. Avatar

    khairuhakimi68
    1 reviews

    good headphone

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    headphone yang sangat best untuk digunakan. saya suka mnggunakan headphone ini ketika mendengar muzik. headphone ini juga sangat sesuai untuk digunakan ketika menonton movie. bass yg sangat bagus. selesa ketika dipakai dan design yg menarik.

    4
  12. Avatar

    Chellam63
    3 reviews

    Extra Bass Wireless MDR-650

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Saya suka mendengar music,tapi mengunakan headphone ini,bunyi bassnya sangat best untuk dengar dan berbaloi….

    5
    1
  13. Avatar

    aliffrhuzainie59
    3 reviews

    high quality

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    a very good hearing device that will immerse in sound especially for gaming and music

    5
  14. Avatar

    000random0078
    3 reviews

    Worth it

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    Really worth to buy. If you are a person who passion and love music like me, this headphone really fits you. The bass is really fantastic.

    5
  15. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Tidak menyakitkan telinga

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Bagi pengemar music seperti saya wajib ad benda ni,sangat best,bunyi yang sangat power,mcm duduk dalam bilik rakaman sangat syok..yang penting tidak menyakitkan telinga mcm brand2 lain dari China..
    Bagi barangan jenama sony semuanya terbaik,tahan lasak dan berkualiti tinggi

    5
  16. Avatar

    Asri61
    7 reviews

    Good quality!

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    Mmg berpuas hati dgn kualitinya.Saya pernah memakainya . Sound mmg terbaik dgr tak ingat dunia .Paling best ade bluetooth function yg memudahkan membawanya tanpa perlu wire ! Dari segi qualiti produk saya bagi lima bintang! Bateri pun okay tahan lama

    4
  17. Avatar

    liafiqah0327
    3 reviews

    sony extra bass

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    saya berpendapat sony extra ini mempuyai sound yang hebat kerana apabila saya sedang mendengar lagu pendengarannya sangat hebat.. sangat berkualiti dan digalakkan para peminat elektronik membelinya

    5
  18. Avatar

    afa_empire56
    5 reviews

    Bass sedap

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Saya baru sahaja beli headphone ni. Memang puas hati terutamanya bunyi bass dia. Memang wow dan sesuai dgn nama dia. Berbaloi dengan harga tak menyesal..thanks sony. Teruskan keluar produk yg berkualiti mcm ni?

    5
  19. Avatar

    Jackson515107
    3 reviews

    Good headphone

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    When I listen song….I can get extra bass different with others brand headphone…
    And can’t get any noise sound from outside…love it

    5
  20. Avatar

    wawab86
    2 reviews

    不错的耳机

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    这个耳机拿来玩电脑游戏好~

    5
  21. Zahid Salim
    4 reviews

    Outstanding & Worth it

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Bored with wired ear buds? Earphone’s jack head easy to broken? Cheap but no quality? Expensive but not last longer??

    Spare some money and buy this Sony XB650BT EXTRA BASS.. Why?? Why??
    – wireless (Bluetooth 10m)
    – long life battery (30hours +/-)
    – easy to handle (turn on power and now your wolrd full with music)
    – Low beat/bass so clear
    – almost can hear all sound wave

    5
  22. Avatar

    thinnesh53
    3 reviews

    Best mid priced gadget

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    For all sound lovers this is the unit you need. Superbs bass and sound quality. Can hear the smallest detail of the music. Dolby effects are compatible too. Very much preffered. Reasonable price as well.

    5
  23. Shahirah Zafirah
    3 reviews

    Awesome headphone

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Utk penggemar muzik, headphone ni bagus gila sbb sound dia power. Ade bass yg boleh melaghokan kita masa tgh layan lagu tu. Pastu mudah yg suka bawak travel sana sni. Dengar lagu dlam bas , pergi outstation ke , balik kampung .

    5
  24. Avatar

    Viviantek25
    3 reviews

    Nice headphones

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Nicely headphones with bass. Love it when listening music , best soundtrack, goodness. Best buy to have a good evening tea when listening music with it.

    4
  25. Avatar

    kuamirul9385
    1 reviews

    Headphone berkualiti

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Bagi penggemar muzik digalakkan untuk membeli headphone sony ni.. memang akan berpuas hati dengan sound dan bass..

    5
  26. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Best sangat!!??????

    4 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Dengar lagu guna headphone sony memang best.
    Muzik memang layan jer..
    Bunyi tak sakit bingit atau sakit telinga.Kuasa baterinya pun tahan lama.

    4
  27. Nur Arina
    812 reviews

    Bunyi yang sangat mengagumkan

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Saya suka menggunakan headphone ni.bunyinya seakan-akan berada di dalam musik yang didengar.memang sangat menakjubkan. Bunyinya juga sekata dan tidak mampu menarik minat sesiapa sahaja untuk mendengarnya

    5
  28. Syera Syera
    137 reviews

    The real deal

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    So,….. I bought a pair of Sony Bluetooth headphones almost two years ago for my now twelve year old daughter, and I was so impressed with them that I decided to buy this pair after checking out all of the positive reviews. Well, the majority of reviews were spot-on. These things put out very good sound and I was most happy to hear that the bass was not overpowering. (That was my biggest fear before purchase). The battery life on these headphones is excellent, as well as the charging time. The fit is superb. Although they may be marketed as “on ear”, they are nearly “over the ear” phones, and, very comfortable I might add. The cans aren’t too big and they aren’t too small….they are just right. ( Funny, where have I heard that before?) They have virtually no sound leakage either (yes, sounds weird, but really, the person on the side of you wont hear all of your jam), which is especially good for those long airplane flights or bus rides. And last but not least, the price is right. At under one hundred dollars they simply can’t be Beat(s). (No pun intended) Do yourself a favor,….stop racking your brain reading all these reviews, and buy these very good sounding, stylish, easy to use, easy to connect-to-Bluetooth, Bluetooth headphones. You can thank me later! (Or simply check that my review was helpful! 😉

    5
  29. Amanda Sani
    25 reviews

    Sangat suka

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Saya adalah pengemar music dan semestinya saya suka mendengar lagu menggunakan headphones sebab mudah,bunyi menyenangkan dan berbaloi..

    5
  30. Nor Othman
    1346 reviews

    Gonna buy it soon

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    EXTRA BASS for deep, punchy sound and
    One-touch listening with Bluetooth and NFC..really awesome. Gonna buy it

    5
  31. Avatar

    UmarHarraz10
    116 reviews

    best buy

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    barang berquality harga berpatutan tak rugi beli

    5
  32. Avatar

    King87
    15 reviews

    SONY EXTRA BASS HEADPHONES

    5 out of 5, reviewed on July 6, 2017

    This headphones are of superb quality sound. The music just rings in your ear.If you are into wireless and perfect sound this could be your choice.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...