Samsung 32″ HD LED TV

Product Details

  • 32 inch television
  • 1366 x 780 resolution
  • HDMI / USB
  • Digital Tuner
  • ENERGY STAR 7.0
  • ConnectShare Movie
  1. Avatar

    ken0212199149
    8 reviews

    value money to

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    It is a 32 inch television with 1366 x 780 resolution provide a clear pixel for us
    size is suitable for my family.I buy it below 1K,it is value for money

    5
  2. Avatar

    arepashari19
    3 reviews

    Satisfaction

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    It’s quite an economic piece of equipment rather than other television that i bought before. It’s big, sharp screen and i have use this for 3 years. Very satisfying.

    5
  3. Avatar

    digi29929942
    6 reviews

    性价比

    3 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    不错价钱比一比。

    3
  4. Radzi Rad
    3 reviews

    Pembesar suara kurang memuaskan

    3 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Saya telah guna jenama ini untuk kali ke-2 dan menghadapi masalah yang sama iaitu pembesar suara lama kelamaan akan kurng memuaskan dari segi volumenya yang akan perlahan tidak seperti tahun pertama pakai.

    3
  5. Muhammad Muim
    4 reviews

    Good Tv ever

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    This samsung hd led tv is the one that good and have a good performance for me. I so happy and this tv is easy to handle it… you just need a remote and you can watch anything online for example from youtube , web or anything

    5
  6. Nazatul Khairani
    3 reviews

    Puas hati beli!

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Saya suka menggunakan tv ni. Gambar cantik! Senang nak tengok movie yang saya download dari laptop, hanya gunakan usb sahaja. Juga mudah menggunakan kabel hdmi untuk menyambungkan laptop ke tv. Smart tv! Nice 🙂 Sekarang dah jual sebab nak upgrade. Saya beli jenama sama dengan saiz yang lebih besar.

    5
  7. Fakhrul Anwar
    3 reviews

    Sangat memuaskan

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Saya telah menggunakan Tv ini selama 6 tahun. Saya dapati tv ini masih boleh berfungsi meskipun jarang menggunakannya. Paparan yg sangat menarik disertakan bunyi yang dinamik

    5
  8. Avatar

    TashaDaniel9270
    3 reviews

    Sangat terang dan jelas

    5 out of 5, reviewed on June 4, 2018

    Saya memang memakai televisyen berjenama Samsung semenjak 4 tahun yang lepas. Sebelum itu kami menggunakan jenama televisyen yang lain. Memang sangat terasa perbezaan televisyen yang dahulu dan sekarang! Tiada yang lagi baik selain Samsung!

    5
  9. Avatar

    Calson08
    3 reviews

    Resionable price

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    It is a 32 inch television with 1366 x 780 resolution provide a clear pixel for us
    size is suitable for my family.I buy it below 1K,it is value for money

    5
  10. Cik HaNa
    5 reviews

    Best Tv

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Sangat bagus jelas dan bentuk yg amat menarik

    5
  11. Avatar

    teohengteng39
    3 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    High resolution, thick and high-ends technology

    5
  12. Model samsung cepat rosak

    1 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Berdasarkan pengalaman saya sebagai pengguna samsung (tv) , memang model ni cepat rosak (selepas tempoh warranty) . bukan Hanya Terjadi pada saya sahaja.. Kawan saya juga. So.. 1star jela. Model LG &PANASONIC IS THE BEST THAN SAMSUNG

    1
  13. Avatar

    ismail03
    1 reviews

    bentuk yang menarik

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    saya pernah menggunakan peralatan ini, sangat mengujakan kerana rekabentuk yang menarik,sistem bunyi yang jelas serta papasan skrin yang menakjubkan..

    4
  14. Avatar

    benjamin79
    1 reviews

    Recommended Product

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Produk yang sesuai dengan gambar yang jelas dan menarik. Sangat sesuai diletak pada dinding. Skrin yang berkualiti.Tidak mudah retak dan pecah. Tahan lama dan tidak mudah pecah. Sangat berkualiti bagi golongan sederhana.

    5
  15. Muse's Deadbat
    1 reviews

    Good Quality yet Better Performance

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    This product was one of a best of Samsung product. It has a HD view yet in LED. Its quality was amazing and the perform well in any weather condition in home.

    4
  16. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Value for money

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Picture & sound quality is good, USB read almost all format, good response of remote control and with warranty, highly recommended.

    4
  17. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    Product Terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Sangat berpuas hati..saiz yang kecil mudah di gantung pada dinding dan nampak cantik.. dan jimat tenaga electrik. Gambar dan bunyi yang jelas dan terang

    5
  18. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    RECOMMENDED

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Amat berpuas hati dengan tv ini..gambar yang terang,sound yang jelas..harga yang mampu dan berkualiti..ringan dan nipis,menjimatkan ruang

    5
  19. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Gambar dan bunyi yang menarik

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Gambar yang cantik dan bunyi suara yang menarik..Tidak terlalu mahal dan barang gantinya juga senang diperolehi..Setakat ini tiada masalah dengan tv led samsung ini..

    5
  20. Avatar

    UmarHarraz10
    116 reviews

    best buy

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    i have been Experience crystal-clear programming from this TV with Samsung’s Clean View. By applying Clean View’s auto noise-removal technology, it removes digital and analog noise that is seen on the screen. The Analog Noise Filter enhances the picture quality by deleting visual noise from both air and cable sources. Sit back, relax and watch TV with the best clarity.Samsung TV is equipped with block capacitors that allows the TV to absorb lightning strikes up to 15 KV. Also, each chipset is coated with Silica Gel and Anti-humidity glue to protect the TV from moisture. Finally, the TV comes with varistor blocks and capacitor that can withstand up to 750 V of high fluctuation. which i was impress.

    5
  21. Avatar

    elianimaisarah51
    42 reviews

    Jenama terbaik dan kualiti

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Tahan lama, nipis, ringan dan siaran pun clear..sangat bagus dan tiptop..

    5
  22. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Berkualiti,terang dan jelas

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Television Samsung ni memang terbaik segi mutu gambarnya terang dan jelas.
    Sound juga clear dan bunyi tak bergema dan pecah.
    Memang terbaik dan berbaloi.

    4
  23. Amanda Sani
    25 reviews

    Superb Tv

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Suka tengok tv sebab sangat clear,sound system bagus dan tahan lama..

    5
  24. Nor Othman
    1346 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    So far okey la tv ni tahan lama tapi kene pandai jaga

    5
  25. Avatar

    UmarHarraz10
    116 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Tahan lama dan tidak pernah rosak.

    5
  26. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Nipis dan ringan

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Tv led ini sudah lama saya guna. Tahan lama dan tidak pernah rosak. Harga nya tidak sampai 1k. Amat berpatutan bagi golongan sederhana seperti saya. Siaran nya juga amat jelas dan cantik walaupun saya tidak melanggan astro.

    5
  27. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Kualiti yang bagus

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Saya menggunakan tv led samsung 32inci pada tahun 2016. Screen nya yang berkualiti. Tidak mudah retak dan pecah walaupun anak2 suka menyentuh screen tv led. Warna siaran juga amat cantik. Berbaloi dengan harganya yang berpatutan. Ia sentanding dengan kualiti samsung

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...