Rosken Skin Repair Cream – Dry Skin

Product Details

Used daily, Rosken Skin Repair Dry Skin cream provides long term protection whilst repairing and replenishing lost moisture to your skin. It works by forming a protective layer to seal in moisture for your skin. And because it’s non-greasy and absorbs quickly into the skin, you can feel the difference immediately from the first application. 

  1. Shika88
    687 reviews

    skin lebih smooth

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2020

    Rosken Skin Repair Cream – Dry Skin sangat effective perbaiki texture skin yang kering atau merekah serta bersisik especially jenis eczema dijari kerap jadi kering… Rosken Skin Repair Cream – Dry Skin beri kesan melembapkan dengan tahan lama dan bila pakai lepas basuh pun kelembutan skin kekal and bukan time pakai je jadi lembut .. sangat syor kepada yang ada masalah skin sebab Rosken Skin Repair Cream – Dry Skin affordable price juga , keberkesanan berbaloi dengan harga… mudah juga didapati di drug store dengan harga offer or beli on9 je selalu murah😉 siku tidak kering dah selepas pakai Rosken Skin Repair Cream – Dry Skin serta mampu perbaiki structure tumit yang merekah menjadi lebih lembut dan tidak kasar lagi… tumit kelihatan lebih cantik takdw terbelah2 dah… anytime boleh pakai, saya yakin Rosken Skin Repair Cream – Dry Skin dapat menyerap dengan baik pada skin sebab tu berikan kesan yang terbaik tahan lama…

    5
  2. Sharifah Syuhada
    3 reviews

    Rosken dry skin repair

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    I really love this product, it’s non sticky. I use it on my face as moisturizer, because I always have scales at my nose and lip edge.

    5
  3. Rizuana46
    3 reviews

    It helps

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    I like this rosken lotion,been using it the past year..my feet condition is worst if i do not apply this lotion,but it only takes 3 or 4 days to moisture my feet.

    5
  4. Zane Xk
    3 reviews

    Rosken

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    A very good product I have ever used before. Cure my dry skin problem. I can be very confident wearing short sleeves as I have a good skin now. Would definitely introduce my friends to buy this product .

    5
  5. naruha71
    3 reviews

    LOSYEN UNTUK KULIT SENSITIF & KUKU MEREKAH

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Sebelum ni saya ada alahan pada sabun basuh serbuk, kuku akan merekah dan tangan gatal bila guna. Saya guna losyen ni dalam sebulan dan sangat membantu sebab kuku jdi licin, takde gatal. Yang paling best losyen ni pakai sikit je setiap malam sebelum tidur dan cepat kering, tidak berminyak…BEST SANGAT & RECOMMENDED

    5
  6. Syanida15
    4 reviews

    Best lotion

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Saya menggunakan lotion ini sejak zaman belajar lagi.lotion ini memang antara lotion kegemaran saya dan juga suami.sy memakai lotion ni sejak belajar lagi kerana tapak tangan sy yang kasar dan tumit merekah.pernah ditegur tangan kasar bila bersalamanan dengan kawan2. memang sangat2 berkesan.selepas 3hari pakai tapak tangan saya terasa lembut dan tidak kasar lagi.suami sy pula mempunyai masalah kulit kaki yg kering dan tumit merekah..sy akan sapu lotion ni pada kaki dan tumit setiap malam sebelum tido.lepas seminggu pakai kulit kering dah merekah tiada lagi.sy dan suami memang akan sentiasa menggunakan lotion Rosken ini kerana ini adalah lotion yg terbaik buat sy dan juga keluarga.

    5
  7. The best moisturizer

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    Moisturizer yang paling best sebab tekstur dia sangat ringan dan murah serap ke dalam kulit bila dah apply di muka, tak akan nampak berminyak lansung dan muka akan rasa lembab sepanjang masa

    5
  8. Joey Koh
    3 reviews

    保湿,敏感肤

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    我从小到大就有着皮肤病,好像蛇皮。
    但自从用了Rosken的lotion 我的皮肤好转了,只要洗澡后擦上 就不会干到落皮那种。
    我用了超过10年哦,这真的是不错的产品,我试过很多保湿的lotion 虽然保湿 但会瘙痒,这个不会哦。

    5
  9. Afiqah Zaini
    2 reviews

    Superb Cream for Dry Skin Ever!

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    I have been used this product for 1year and half, and this product really changed my dry skin that I really love! superb moisture, 100% recommended

    5
  10. LohKM56
    3 reviews

    Solution for Dry Skin

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Personally, Rosken Skin Repair Cream is a must to apply in my daily routine. This is because of the hot and wet climate in Malaysia, I used to be surrounded by air-conditioning environment, so, it is vital to apply Rosken Cream on my hands and legs to keep hydrating that last longer compare to average lotion. Moreover, it is also good for travelling abroad during falls season, winter season and spring season to maintain skin hydration. Besides, the small package is convenient for frequent travellers. Highly recommended!

    5
  11. Weng Yee Lai
    1 reviews

    Moisturize skin effectively

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    We used to have dry skin due to the climate in Malayisia. This lotion will gives you extra moisturize and it repairs the skin effectively. I apply on the the critival areas such as ankle and elbow which gives very good result! Its stickiness is bearable and it will gone after awhile. Highly recommend for those who have dry skin problem and wanted an immediate results!

    5
  12. alicegeno84
    3 reviews

    Very good lotion for dry skin

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    After used so many lotion brands, i have to say Rosken would be the best.. Especially when there are time when my skin feel extra dry due to weather, aircond or etc.. None of the skin lotion brand can beat Rosken in ‘healing’ it. The effect shown in one or few applications only.
    Thus, the lotion price is very reasonable and always have discount in either Watson/Guardian. Definitely is must buy items!!

    5
  13. RenNurfatihah50
    137 reviews

    Skin Repair

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    I have an eczema before (on my face) so I try this skin repair just to moisture my skin.Not only my skin is moist but I think my eczema is gone but the spot didn’t go away. I actually happy about the result because I feel more confident when talking to people.The price is expensive but you can use it up to 4 month rely on quantity you apply it.Definitely recommend it to other who want their eczema go away.

    4
  14. fionayyl03
    526 reviews

    Fades dry skin away in just one application

    5 out of 5, reviewed on June 17, 2017

    Having dry skin on my elbows, neck and knees can cause embarassment in public, however, using this lotion has helped me with aiding my dry skin ever since. The texture absorbs well into skin, seeping through your dermal layer and moisturising it deep from within. The cream also absorbs well into my skin, leaving my skin feeling smooth and well-hydrated. I keep a big bottle of this next to my bed side table to remind myself to apply it every evening.

    5
  15. marytan64
    30 reviews

    粘粘的感觉

    3 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    很多lotion都会有粘粘的感觉,这个也不例外…对干燥皮肤还是有帮助的。不过天气热起来也不想擦了。粘粘的皮肤感觉很不好受呢

    3
  16. Carrie Zoey
    141 reviews

    Good for dry skin

    4 out of 5, reviewed on December 3, 2016

    This cream has been very effective solution for my dry skin especially when I was studying overseas. During winter, it was dry and cold, I constantly apply this cream to prevent flaky skin on leg and hands. The cream does not feel sticky or oily, it gets absorb into skin very quickly and leaving the skin smooth and moisturised. I used it daily, the cream really repairs the dry skin and makes it moisturised and healthy looking. Highly recommend for those with bad dry skin condition.

    4
  17. fadyani10
    19 reviews

    sangat sesuai untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2016

    inilah losyen yang saya guna semasa belajar di russia dulu.saya mempunyai kulit ekzema iaitu kering dan gatal bila berpeluh dan akan semakin teruk lagi bila tiba musim sejuk.musim sejuk di russia sangat ekstrem sampai menjangkau suhu -30!..kulit merah dan gatalnya sampai tergaru-garu.tapi sejak mencuba losyen Rosken ni,saya sudah tidak mengalami kulit kering lagi.memang selesa.hanya perlu sapu selepas mandi dan ianya
    kekal lembab sampai ke petang.
    kawan-kawan pun guna losyen ni.pendek kata setiap orang mesti ada.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...