Rexona Women Deodorant Stick Shower Cleans

Product Details

  • 48 hours Anti – Perspirant deodorant.
  • Long lasting shower fresh feeling.
  • All Day Long-lasting Dryness Protection.
  • Energizing shower fresh scent.
  • Dermatologically Tested.
  1. Avatar

    PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Rexona Women Deodorant Stick Shower Cleans

    4 out of 5, reviewed on December 24, 2018

    Rexona Women Deodorant Stick Shower Cleans selesa dipakai sebab xmelekit dan kering sebab dalam bentuk stick bukan cecair seperti kebiasaan

    4
  2. Avatar

    shiema2927
    6 reviews

    Tahan lebih lama

    4 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Saya suka menggunakan anti-perspirant REXONA SHOWER CLEAN kerana tahan lebih lama sehingga 48 jam. Baunya lebih menyegarkan sesuai untuk melakukan kerja-kerja yang aktif. Ia juga memberikan ketenangan dan keyakinan kepada saya untuk meneruskan aktiviti harian saya tanpa risau lagi.

    4
  3. Nurul Atika
    3 reviews

    Lifesavers

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    I remember back then during my active time I used to run and have a lot of work. I usually distracted by my body odour until I found rexona shower stick.

    With the price less then 10 ringgit I can used it for two months and I doesn’t need to invest my money for perfume because it has what it takes to cover all my body odour.

    5
  4. Avatar

    Pojan34
    3 reviews

    BERBALOI

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Stick punya deodorant sangat sangat sangattt recommended, sebab utama adalah harga yang cheaper but tahan lama compared to yang sembur. But still, kesannya sama je macam yang sembur. And rexona shower clean ni bau dia memang bau fresh. Dia takla wangi sangat macam perfume, tapi fresh. Untuk yang selalu bersukan atau yang lincah memang sesuai. Saya sgt suka. And, saiz pun boleh masuk bag, senang nak bawak ke mana mana. Recommended, seriously.

    5
  5. Avatar

    salainees58
    3 reviews

    SEGAR SEPANJANG HARI

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Saya sukakan Rexona Motion Sense shower clean ni kerana,walaupun seharian aktif bergerak dan berpeluh baunya kekal harum lembut dan segar sepanjang hari.Ini adalah deodorant pilihan saya sejak dulu lagi,untuk saya mengatasi bau peluh dan mengekalkan kekeringan di bawah lengan.Tiada lagi kerisauan bila berpeluh di kalangan orang ramai..

    5
    1
  6. Nur Ain Shuhada
    12 reviews

    produk yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Saye suka produk ni..sangat bagus dan membantu aktiviti harian saye..saye akan mengesyorkan produk ni pada kawan kawan yang lain

    5
  7. Avatar

    zulaikhasma82
    9 reviews

    rexona shower clean awesome

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    saya sangat suka pakai rexona ini kerana ia kekal kering sepanjang masa walaupun kita aktif.Rexona motion sense ini menambahkan lagi keyakinan untuk kekal lebih segar sepanjang hari.Baunya juga sangat harum.Sekarang saya bebas bergerak tanpa perlu risaukan peluh di celah baju.??

    5
  8. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tiada kesan lekit

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Saya lebih suka gunakan deodorant jenis stick berbanding roll on biasa krn ia lebih mudah dan tiada kesan lekit.Utk Rexona Women Deodorant Stick Shower Cleans ni baunya mmg sgt wangi dan mnyegarkan.Kesegaran baunya juga tahan lama.Walaupun sy aktif bergerak dan bnyak berpeluh,kawasan bawah lengan sy masih kering dan wangi.Ia juga x meninggalkan kesan lekit pada tubuh dan pakaian sy.Sesuai sgt utk kegunaan harian.Harganya pun masih berpatutan dan berbaloi beli,tahan lebih lama berbanding roll on.

    5
  9. Xiao Long
    190 reviews

    Fresh and dry

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Smell very good, and faminine. Suitable for girls. It really long lasting and the smell is so relaxing. No worried about armpit smell anymore even you had sweat. No irritation to the skin even after shave. Very good.

    5
  10. Avatar

    HaizanRaz
    112 reviews

    Kering dan tidak berbau

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Rexona Woman Deodorant Stick Shower Cleans ini telah duji dengan dermatologi agar masalah ketiak berbau dapat diatasi..Tahan sehingga 48 jam menjadikan kaum wanita lebih tampil berkeyakinan dan tidak risau lagi jika ketiak basah dan berbau..Ia juga tidak melekit dan menyebabkan keradangan kulit..Tahap perlindungan yang maksimum dan berasa segar sepanjang hari..Love it..

    5
  11. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Smell nice

    4 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    I got many deodorants. This is one of them. I love the smell very much. My armpit less sweat than before. My husband tell me I’m not having bad body odour anymore.

    4
  12. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Kurang suka,meninggalkan kesan di baju

    3 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Rexona women deodoran saya gunakan dulu.
    Walaupun ia agak berkesan menghilangkan bau peluh,saya kurang suka kerana semakin kerap di pakai ia akan meninggalkan kesan pada baju.
    Merosakkan baju-baju saya.

    3
  13. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    rexona stick deodorant

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    selesa dipakai sebab xmelekit dan kering sebab dalam bentuk stick bukan cecair seperti kebiasaan. bau juga sangat wangi tetapi kadang agak kuat .jadi kalau yg xsuka bau kuat dah xperlu lagi pakai perfume ckup skadar deodorant ini

    3
  14. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Smells really pleasant and works well during active times

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    I am a loyal fan to Rexona since I knew about the brand because it does not disappoint me. I really like the fact that it does not make your underarm feel sticky and uncomfortable to braze through your day as it always applies smoothly and does not leave a nasty stain across one’s shirts. I also love the variety of scents they offer to consumers as a choice for every individual to suit. Now with their recent technology boasting Motion Sense, which is a feature where the product detects movement and rubs its product molecules to exude scent from its ‘beads’. Not sure if I noticed the difference, but for me it still remains the same from when their product first entered the market. I love this product as it keeps me from any embarrassing moments that exists when I move about.

    5
  15. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    deodorant stick

    4 out of 5, reviewed on March 20, 2017

    Rexona women deodorant stick shower is easy to use, just push it up to slide on armpit.
    I used it after shower, make sure armpits are dry before apply.
    I like the fresh scent of the product, and it doesn’t irritate my skin after put on.
    I an purchase this easily at hypermarkets.
    Suitable for mommy like me that always on the go to fetch kids.

    4
  16. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    Really works

    4 out of 5, reviewed on September 25, 2016

    As someone who sweats all the time, finding a great deodorant is a must and this definitely stands up to the test. Would absolutely recommend to anyone who wants a long lasting product, that keeps you fresh and dry.I love the packaging and consistency of this product, it is very nice to use and feels nice and creamy.The scent is nice and I like because it doesnt take anything away from the perfume that I wear.Most importantly, it WORKS! since I’ve used this product I haven’t had any issues with sweating! YAY!

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...