Pureen Nappy Rash Cream

Product Details

With the Triple Action formula, Pureen Nappy Rash Cream not only can treat and prevent nappy rashes but also pamper your baby’s skin with comfort.

  • An antiseptic cream against nappy rash-causing-bacteria.
  • It forms a protective barrier that minimizes contact between baby’s skin and impurities (i.e. germs and bacteria in baby’s stool and urine).
  • For prevention and treatment of nappy rash, nappy redness, heat or dribble rashes in babies.
  • Relieves symptoms of atopic or infantile eczema.
  • Contains two gentle antiseptics to eliminate bacteria that cause nappy rash while preventing possible secondary infections.
  • Zinc oxide forms a protective barrier that minimizes contact between baby’s skin and impurities (i.e. germs and bacteria in baby’s stool and urine).
  • The thick consistency of the cream is specially formulated to treat, protect and prevent the formation of nappy rash, skin redness and heat or dribble rashes on baby’s delicate skin.
  1. Emyly Laiteng
    4 reviews

    Gentle to baby skin

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    This cream works wonder for my baby. His nappy rash was bad initially but after application, the rashes had reduce and not drying the skin. Also, it doesn’t feel sticky after applying. Will definitely share it with my friends.

    5
  2. Emyly Laiteng
    4 reviews

    Gentle to baby skin

    4 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    This cream works wonder for my baby. His nappy rash was bad initially but after application, the rashes had reduce and not drying the skin. Will definitely share it with my friends.

    4
  3. Lovely Emily
    2 reviews

    Great product

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    losyen yang sangat bagus untuk kegunaan anak saya. ruam merah makin berkurangan setelah menggunakannya. ia merawat dan memelihara kulit si bayi dari kemerahan yang melampau.

    4
    1
  4. Avatar

    Nicleaf041212
    3 reviews

    对尿疹很有效

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    我之前孩子有尿疹问题,屁股红红一粒粒的。朋友介绍这个很有效,每次尿尿后或冲凉后搽在屁股上几天就好了。真心推荐

    5
  5. Avatar

    Adeline45
    5 reviews

    RECOMMENDED NAPPY CREAM

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Very effective to prevent nappy rash.i use this for both my kids and thanks for not having any rash or irritation on their skin.very recommended to all mom’s out there.

    5
  6. Siti Amiera
    11 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    It works even on its 1 apply…..if you apply night time u can see visible resault the next time you change ur babys diaper….

    5
  7. Avatar

    azmjsmn68
    3 reviews

    Baik untuk kulit anak yang cepat kemerah-merahan

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Anak saya kerap mengalami kulit kemerah-merahan apabila lambat ditukar lampin. Selepas disapu Nappy Rash cream ini, tidak sampai beberapa jam selepas itu, kulit menjadi elok seperti sedia kala. Guna kan lah Nappy Rash cream untuk kesejahteraan kulit anak anda.

    5
  8. Redzuan Rashid
    3 reviews

    sgt berkesan untuk anak saya yang akan naik merah2 bila cuaca panas

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    anak saya semangat badannya (bambam) .. jadi mudah utk dia alamai kemerehan di bajagian pelipat2 seperti leher .. celah peha dan lengan… mula2 saya ingat pureen nappycream ni utk bahagian pemakaian lampin sahaja.. saya cuba pada bahagian lain pada anak saya seperti di leher.. pown berkesan.. terbaikkk!!

    5
  9. Fairuz Mawan
    12 reviews

    Berkesan Dan mudah dibawa

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    I bring this everywhere, good for baby sebab berkesan sangat melegakan ketidakselesaan baby, kedua-dia nak saya ssuai dengan cream ini compare dengan product lain yang seumpamanya. Anak pun pandai minta letak ubat ni kalau tidak slesa pada lampin. Ibu muda harus prepare pureen nappy rash cream ini

    5
  10. Farah Adilah
    10 reviews

    Pureen cream

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Memang bagus, hilang kesan merah-merah pada peha dan kawasan sensitif bayi. Sangat berbaloi dengan harga yang munasabah. Tidaklah terlalu mahal dan tidak terlalu murah. Cream ini juga tidak melekit, nampak baby selesa dan bebas bergerak. Mudah dibawa kemana sahaja. Best !

    5
  11. Avatar

    JACJAC81
    3 reviews

    Best choice

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Using this cream for both of my kiddos..
    Very effective on curing their rediness n itchy nappy. Usually it takes only one day to show the result. The rediness disappear in just one or two times use. Always recommend this to new mothers.

    5
  12. Yee Earn
    3 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Very effective on treating the nappy rash and we used it sometimes for treating eczema. Thick cream but easily spread.

    5
  13. Avatar

    Tester8902
    16 reviews

    Quite effective for my baby

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    My baby tends to have rashes on his neck and armpit and after applying this on his rashes, I noticed the rashes reduced quite a lot. So it is quite effective for my baby. I will always uses it when my baby has rashes on his body. It is recommended and the price is also quite cheap.

    4
  14. Avatar

    watie256982
    1 reviews

    good product quality

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    saya baru mencuba pureen nappy rash cream dan keputusannya sangat bagus. baru 2 kali sapu di punggung baby dh hilang kesan melecet. sangat2 effective

    5
  15. Avatar

    Doreen677376
    9 reviews

    Good for my baby

    5 out of 5, reviewed on March 18, 2018

    I had tried few brand of diaper for my baby, those diapers did not suit him and cause rashes. My aunt introduced me this nappy rash cream and its good for my baby. The rash recover after apply for 2 days.

    5
  16. Reahana Isa
    3 reviews

    Keberkesanan

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Ank sy pnah mgalami nappy rash yg teruk..setelah menggunakan drapolene ni..alahan berkurangan dan hilang

    5
  17. Avatar

    RuyinLooi31
    4 reviews

    Excellent for treating nappy rash

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    It is very useful and effective in treating and preventing nappy rash. I had been applied this nappy cream for my 2 years old daughter since she born.

    5
  18. Avatar

    Faaaaarara09
    11 reviews

    Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Saya guna dari anak baby sampai sekarang. Sesuai kalau dia naik rashes & kena gigit insect. Paling suka tekstur krim dia. Pekat & cepat serap. Takde leleh2. Senang pakai kat anak yang dah active. Murah, senang nak dapat & berkesan ??

    5
  19. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Efektif melegakan & merawat ruam

    5 out of 5, reviewed on January 29, 2018

    Sy pngguna setia krim Pureen Nappy Rash ni sejak lahirkan ank pertama lg,selain utk ruam lampin krim ni boleh digunakan utk bnyak kgunaan lain lg.Sy sdri juga gunakan krim ni utk merawat ruam,kegatalan kulit & utk melegakan gigitan serangga.Sgt efektif merawat,melegakan & mngurangkan kegatalan.Sy juga suka tekstur krimnya yg sgt cepat mnyerap bila disapu walaupun agak pekat.Bau pun wangi,mnyamankan & selesa digunakan.Berbaloi sgt mnggunakannya,harga pun berpatutan utk 1 tiub.

    5
  20. Nurul Hafinie
    3 reviews

    SANGAT ELOK UNTUK KULIT BAYI ANDA

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Saya telah menggunakan krim ini sejak dari baby saya lahir lagi. Terbukti ia sangat elok untuk bayi saya. Bayi saya langsung tidak pernah alami ruam semasa memakai lampin. Saya sangat recommend untuk semua ibu-ibu di luar sana!

    5
  21. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    krim lampin sesuai dengan anak

    4 out of 5, reviewed on December 14, 2017

    saya menggunakan pureen nappy rash cream ini sewaktu mndapat anak pertama lagi. Sesuai dengan kulit anak saya. Saya sentiasa guna cream ini selepas mandikan bayi. hanya perlu ratakan sebelum memakai pampers. Tiada bau. Namun kesan nya amat mujarab. Mencegah dari kulit menjadi kemerahan. Produk ini tidak terlalu mahal. Boleh dimiliki oleh sesiapa sahaja yang mempunyai bayi kecil

    4
  22. Xiao Long
    206 reviews

    Works effectively

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    Thick and smell good and importantly it works effectively on the rashes. It dries up following application. My kid having problem with rashes around the waist and it helps to reduce the redness and itchiness. Sometimes i also apply it on my skin as i\’m having sensitive skin. It really moisturize and reduce the redness. It takes a bit longer time for adult rashes to go off actually. Overall good.

    4
  23. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Pureen Nappy Rash Cream

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Bau wangi…Tekstur krim agak pekat tetapi tidak menjadi masalah semasa penggunaan.Boleh juga digunakan jika bayi digigit serangga dan harga yang sangat berpatutan.Mudah digunakan ketika ruam dan badan digigit serangga kecil sesuai untuk bayi….

    5
  24. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Masalah Ruam Selesai

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Ruam di celah pelipat haura dan punggung berkurangan selepas menggunakan Pureen Nappy Rash Cream..Sgt efektif dan tiada kesan sampingan..Dalam 5 hari sahaja, ruam telah berkurangan dan beransur hilang..Saya sgt2 gembira dengan perubahan ini..Mmg terbaik!!!

    5
  25. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Menyelesaikan masalah melecet di punggung

    4 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    Antara cream yg sesuai dengan kulit anak-anak saya…kalau diaorg cirit birit, sy akan sapu di punggung untuk elak melecet dan saya jugak guna sekiranya ada ruam lampin..cepat luka sembuh

    4
  26. Nor Othman
    1346 reviews

    Good material for baby

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Sangat berkesan merawat ruam lampin. Tekstur krim agak pekat tetapi tidak menjadi masalah semasa penggunaan. Boleh juga digunakan jika bayi digigit serangga dan harga yang sangat berpatutan.

    5
  27. Merawat ruam lampin

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Pureen nappy rash cream dapat merawat dan mencegah ruam lampin yang ada pada bayi saya. Saya sangat suka menggunakan cream ini kerana ia juga tidak melekit dan mudah untuk di cuci dan senang untuk ditanggalkan.saya akan syorkan cream ini kepada rakan-rakan saya

    4
  28. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    好用!推荐!

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    recommend to all parents

    5
  29. Alisha Amanda
    20 reviews

    Mengurangkan ruam merah pada kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Produk ni kali kedua saya beli atas rekomen kawan untuk menghilangkan ruam merah pada kulit punggung bayi saya. Pada mulanya saya merasa ragu-ragu, tapi kemudiannya, apabila sudah mencubanya sendiri ternyata ia berkesan. Saya melihat sendiri ruam bayi mula beransur pulih setelah beberapa hari memakaikannya pada bayi saya.

    5
  30. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    不错下

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    这个nappy cream 不错下很容易擦,而且感觉擦了宝宝会很舒服不会因为大便的问题而红红

    4
  31. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    It didn't work

    1 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    This didn’t work for me at all. It was ineffective and didn’t give the level of protection i was looking for to prevent and heal nappy rash. I’d skip this product and use a better alternative that actually works.

    1
  32. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Not effective in curing nappy rash

    3 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    I have tried to apply this cream on my baby’s nappy rash area. However, It is not effective in curing her nappy rash. I stopped using it after i found a better nappy cream which is effective in curing nappy rash.

    3
  33. Niki Tay
    996 reviews

    not bad use this product

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    This Pureen Nappy Rash Cream not bad use ,just take a bit the cream already enough , and the cream very smooth .

    4
  34. Shaneeya Mos
    42 reviews

    The best product for nappy rash..

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    Very effective to treat nappy rash…
    The cream easily absorb and not sticky at all..
    Can see the result just on one application..it’s really a best product and I’m using it for my kid.. . full satisfied with it and well recommended to all concern parents out there.

    5
  35. Avatar

    Sarah
    148 reviews

    Excellent!

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2016

    Sangat berkesan merawat ruam lampin. Tekstur krim agak pekat tetapi tidak menjadi masalah semasa penggunaan. Boleh juga digunakan jika bayi digigit serangga dan harga yang sangat berpatutan.

    5
  36. Avatar

    Vicky Low
    242 reviews

    Good for treating nappy rash

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2016

    very effective in treating nappy rash, cream is thick but easily spread. good for treating and preventing nappy rash.

    4
  37. Avatar

    Alice198610
    1 reviews

    Good and quality product

    4 out of 5, reviewed on November 17, 2016

    I had using it since my elder son. It really good product to solve my kids nappy rash. You just applief 1 time on the kids skin immediately the rash or skin redness will reduce 90%. To all mum please try and use it for your kid.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...