Pureen Baby Wipes (Blue Packaging)

Product Details

Features:

  • Made of soft and thick cottony material
    – Gently and effectively cleans your baby’s delicate skin
  • Alcohol Free & Paraben Free
    – Does not irritate your baby’s delicate skin
  • Hypoallergenic & Dermatologically Tested
    Proven not to induce skin irritation and allergic reaction when used on allergic skin
  • Enriched with soothing Aloe Vera and moisturising Vitamin E
    – Protect and care for the skin

Usage

  • For Babies: Keep babies fresh and clean. Use at changing time, mealtimes, playtime, at home or on the go
  • For the entire family: Ideal for 101 cleaning purposes. Eg. Make-up removal, travelling and sports.
  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Travel companion

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    It’s really useful for both kids and adults. To wipe our hands (sanitized) or to wipe the body after sweating out when travel. It gives an instant cooling effect and also the scent is nice to keep us fresh. But the moisturizer effect is rather too low compared to range packaging.

    5
  2. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    Not bad

    3 out of 5, reviewed on July 19, 2019

    I had tried this blue colour packaging Pureen baby wipes previously. However, I still prefer to use orange colour packaging Pureen baby wipes as Blue one seems like not too moisturise. After tried once, I switched back to use orange colour packaging one.

    3
  3. Avatar

    kkhcpy15
    52 reviews

    A must have at home

    3 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    Pureen baby wipes is one of a must have baby wipes at home. It is so convenient to bring it out anywhere especially with kids together. It is so useful to use it to wipe their hands and mouth. It is so moisturise and the baby wipes are thick.

    3
  4. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Orange colour Pureen baby wipes is the best as compared to blue packaging baby wipes

    3 out of 5, reviewed on July 8, 2019

    I have tried blue colour packaging Pureen baby wipes before. But I do not really like it as it is not moisturise as Orange colour packaging Pureen Baby Wipes. After used up my blue colour pureen baby wipes, i stopped buying it and change to buy orange packaging baby wipes after that. I love orange Pureen Baby wipes so much.

    3
  5. Avatar

    dzammin28
    3 reviews

    Tisu basah terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Saya merupakan pengguna tegar wet tissue jenama pureen. Bau yg wangi dan kelembapan tisu yg baik memudahkan saya membersihkan anak dan juga diri sekiranya kotor. Harganya yg berpatutan dan mudah dijumpai di kedai barangan bayi menjadikan ia pilihan nombor 1 saya.

    5
  6. Naddia Zakaria
    6 reviews

    Bagus

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Baby pureen wipe sangat bagus dan senang dibawa kemana-mana. Senang digunakan dan tidak terlalu nipis dan berair.

    4
  7. Frederic Goh
    3 reviews

    Nice wet tissue

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    From my 1st baby to 3rd baby, all I had use Pureen wet tissue, the packaging is nice and it won’t get easily “dry”, it very convinence go any where use any where. Keep kiddo hygiene

    5
  8. Anna Alicia
    3 reviews

    Best Baby Wipes

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Pureen Baby wipes the best..sesuai untuk baby saya dan yang paling penting paraben free.senang untuk dibawa ke mana2 saja dan sesuai digunakan oleh orang dewasa.highly recommended!!

    5
  9. Liyana Zabidi
    3 reviews

    The best wet tissue

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    Saya dan husband sangat suka guna wet tissue jenama pureen.. Antara benda wajib dibawa jika pergi berjalan..

    5
  10. Avatar

    Tini68
    3 reviews

    Pilihan terbaik buat saya dan keluarga

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya menggunakan tisu basah jenama pureen dari anak pertama hinggalah anak yg kedua….tisu yang tebal dan berkualiti. Sentiasa simpan stok dirumah, memudahkan kerja. Tisu ni juga wangi. Senang nak bawa kemana2. Saya akan terus menggunakan tisu ni Utk anak yang bakal lahir ni…

    5
  11. Avatar

    mochi9194
    3 reviews

    Convenient and Easy cleaning

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    Pureen baby wipes is easy to use and perubeen free. I have used this baby wipes for a very long time. It is very value for money especially for those who need to wear diapers frequently. Cleaning has been made very easy!

    5
  12. Avatar

    Haziqah25
    3 reviews

    Pilihan no 1 untuk keluarga

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Sebelum berkahwin sampailah dah berkahwin Dan Ada anak dua Sekarang.tiada allergy untuk keluarga saya.bau yang menyenangkan dan Selesa.selalu ada di dalam bag dan kereta.belilah selalu untuk keluarga anda…senyum selalu.

    5
  13. Avatar

    wyting11238
    6 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Every TCE expo we bought it by carton
    Thats was good for baby skin
    Wont sensitive
    Smell good

    5
  14. Avatar

    tcerjulie85
    3 reviews

    Paraben Free!

    5 out of 5, reviewed on March 27, 2018

    Pureen baby wipes tidak mengeringkan kulit baby saya. Mencuci bersih. Berbau harum dan extra moist

    5
  15. Avatar

    Winnieleeyh92
    4 reviews

    Best choice

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    The only choice that i will buy for my baby.. Cheap and good quality which is suitable for babies and adult.. Definetely will recommend to friends and family..

    5
  16. best choice!!

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    one of the best we tissue and always be my 1st choice. it is soft, hight quality, cheap, and mummy love it! suitable for all types of skin, i allreay use for 1y, and love it!

    5
  17. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Packaging biru untuk bayi lelaki saya.

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Tisu basah yg sangat berkualiti pada harga yg lebih rendah..saya mencuba dan jatuh hati pada penggunaan pertama..tekstur tisu basah pureen ni sgt lembap dan lembut..berbau harum dengan ekstrak aloe vera yg juga melembutkan kulit bayi saya..saya memilih untuk mencuba packaging biru yg lebih sesuai utk bayi lelaki saya..sangat mudah digunakan dan dibawa kemana mana..Harganya semestinya sgt berbaloi.

    5
  18. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Pureen Baby Wipes pilihan bijak

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Sangat sesuai dibawa kemana2.kecil dan mudah digunakan…Jenama terbaik yang dipercayai
    Sesuai untuk pelbagai kegunaan.terbaik…

    5
  19. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    prefer orange packaging Pureen Baby wipes

    3 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I prefer orange packaging Pureen Baby wipes as it is more moisture and it is more easy to clean my kids’ dirty hands and easy to clean my baby’s poo. I stick back to orange packaging after i tried once blue packaging.

    3
  20. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Bau yg menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    Wet tissue perkara yang wajib ada bila ada baby..pureen wet tissue menjadi pilihan saya kerana bau yang wangi,ketebalan dan kelebaran setiap helaian tissue memudahkan saya membersihkan najis baby

    5
  21. Nor Othman
    1346 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    I bet this is every mom’s favourite! Apart from the price being wallet-friendly, it comes in various packaging size to suit different needs. I personally love the lockable flap as it keeps the tissues moist. The smell isn’t overpowering and the texture of each tissue is soft, making it safe to use at the most delicate areas on my baby.

    5
  22. Avatar

    ezekielsebastian65
    10 reviews

    pilihan semulajadi

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    sentiasa menjadi pilihan utama tak kira dirumah ataupun ketika berada dimana jua. Ianya senang untuk dibawa kemana sahaja dan sangat sesuai dengan kulit anak-anak saya. Tidak perlu risau ketika berada dimana jua dalam apa keadaan sekalipun kerana baby wipes ini sangat membantu.

    5
  23. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    recommend to all parents

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    recommend to all parents

    5
  24. Jeff Tung
    72 reviews

    with fragrance

    3 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    blue packing is come with fragrance, we usually used it to wipes of the baby chair when we having meals outside.
    the price is reasonable.

    3
  25. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    蓝色的不好

    2 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    蓝色的不好比起橙色的这个蓝色香精味有点重不是那么的好。

    2
  26. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Good price

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Pureen baby wipes is very good price in market when you buy in promotion period.
    But I prefer orange packing which is fragrance free.

    3
  27. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Reasonable price

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    The wipes are big and thick enough. It is alcohol Free & Paraben Free which is suitable to use on those sensitive skin baby. I always bring it along with me when I bring my kids out. I prefer orange colour packaging than this blue one as this blue packaging wipes has some fragrance which I wont use it to wipe my kids’ mouth.

    4
  28. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Big Sheet

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    This baby wipes size is large and the price is cheap.
    Quality is ok but it come with some fragrance thus I didn’t use it for cleaning baby mouth area.

    4
  29. KJ Cheah
    225 reviews

    Good Price

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    What I like is it’s alcohol Free and does not irritate my baby’s skin. It’s essential to bring along whenever have family outing

    5
  30. Niki Tay
    996 reviews

    比较喜欢orange 的

    3 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    这个wipes蓝色的没有比的上orange 的包装,这个蓝色包装的味道比较重怕对宝宝不好。

    3
  31. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Good wipes

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    I always buy Pureen Baby Wipes (Blue Packaging) because it is alcohol free and Paraben Free, so no worries when my baby used it. The wipes is soft and can clean the dirts easily.

    4
  32. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Reasonable price

    5 out of 5, reviewed on July 13, 2017

    Alcohol Free & Paraben Free is very important for baby ! Pureen baby wipes is my best choice

    5
  33. Avatar

    nadzatul72
    19 reviews

    My All-time favourite!

    4 out of 5, reviewed on June 1, 2017

    I bet this is every mom’s favourite! Apart from the price being wallet-friendly, it comes in various packaging size to suit different needs. I personally love the lockable flap as it keeps the tissues moist. The smell isn’t overpowering and the texture of each tissue is soft, making it safe to use at the most delicate areas on my baby.

    4
  34. Avatar

    Dalila36
    34 reviews

    Wipes untuk Travel

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2017

    Beli tisu basah (wipes) ni masa ada promosi dekat Jusco..
    Wipes ni memang letak dalam beg Aisyah untuk kalau keluar dalam tempoh yang singkat macam pegi klinik..
    Pek nya yg kecik memang menjimatkan ruang dan ringan..
    Memang sesuai untuk dibawa ke mana-mana untuk tempoh perjalanan yang singkat..
    Kualiti tisu nya pun bagus – senang membersihkan kotoran – dan sesuai dengan kulit Aisyah..
    Lagi pun senang memang dah ada dalam beg, tak perlu nak keluar masuk banyak kali..
    Kebarangkalian untuk tertinggal/terlupa pun kurang..

    4
  35. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Pureen Baby Wipes

    4 out of 5, reviewed on December 19, 2016

    Saya menggunakan baby wipes ini untuk anak saya semasa mereka kecil dan sekarang saya masih membelinya untuk kegunaan harian saya.

    4
  36. Avatar

    mycera90
    4 reviews

    Baby Wipes yang berquality

    5 out of 5, reviewed on December 12, 2016

    Dari anak pertama hinggalah anak ketiga(due in Jan17) tetap menjadi pilihan utk baby wipes ialah Pureen Baby Wipes (blue) sebab senang guna, tak mudah melekat dan bau yg menyenangkan

    5
  37. Avatar

    hazzielaizzatie57
    7 reviews

    wipes terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2016

    Dari anak sulung hingga sekarang bakal anak yang ketiga akan dilahirkan bulan 1 nanti,Pureen Baby Wipes(Blue Packinging) tetap menjadi pilihan saya.Saya amat suka lapisan wipes dia yg sangat serasi dengan kulit anak saya.Saya yakin ibubapa diluar sana juga amat menyukai pureen baby wipes (blue packing) .Sentiasa ada dalam diapers beg walau dimana sahaja berada.??

    5
  38. Avatar

    Radhia81
    21 reviews

    Wajib ada ketika travel

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2016

    Jika ada travel membawa anak saya, saya sentiasa memastikan ada membawa baby wipes sekali dengan saya. Ini kerana saya tidak perlu risau jika sukar nak mencari tandas dan pada yang sama ingin menukar lampin anak saya. Baby wipes boleh digunakan untuk mencuci anak saya sehingga bersih ketika ingin menukar lampin

    4
  39. Noor Mustaffa
    75 reviews

    Pilihan no.1 rakyat malaysia Jenama terbaik yang dipercayai Sesuai untuk pelbagai kegunaan

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2016

    Pilihan no.1 rakyat malaysia
    Jenama terbaik yang dipercayai
    Sesuai untuk pelbagai kegunaan

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...