Pineng PN-920 20000 mAh Power Bank

Product Details

  • Local Original PINENG 1 Year Warranty
  • 20000mAH Capacity 3.7V 74Wh
  • Dual Output 5V 1.0A and 2.1A
  • Fast Charging Input 5V 2.0A
  • LCD display screen
  • LED flashlight
  • Overcharging and short circuit protection
  1. Avatar

    Wilsonlooi76
    3 reviews

    Pineng powerbank is the best

    5 out of 5, reviewed on December 5, 2018

    This powerbank is in 20000mAh can charge the phone more than twice and it also have a two output can charge two phone in the same time. It also very resistant, I use almost 4years but still very nice not even have a problem

    5
  2. Avatar

    Addadolphinda50
    3 reviews

    Bertahan lama. TERBAIK??

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Use it for 1 year, Alhamdulillah still okey. Can hold for 3 days straight, 3 times charge my phone. A good product. Help me a lot when i needed (since i always stick to my phone?).

    5
  3. Avatar

    Adrianfoo96
    3 reviews

    Not bad

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Used 2 year and have no issue occur. Charging not take too much time and will never losing power storage. The size is probably the only inconvenience of it.

    4
  4. Tseu Vun Hoong
    3 reviews

    Quality powerbank

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    The powerbank good quality, hard cover and easy to carry. Liked the powerbank color, can stored 20k mAh power so no need scare my phone no enough current. And it got light.

    5
  5. Avatar

    Rahimi32
    3 reviews

    Power bank tahan lama

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    power bank ini sangat tahan lama. Dengan kapasiti 20000mAh kita dapat mengecas peranti elektronik berkali-kali. Ianya juga dilengkapi dengan lampu led,lampu led itu dapat kita gunakan untuk mencari sesuatu bila bekalan elektrik terputus.Dengan ada nye perlindungan litar pintas dan arus lebihan,ia dapat menghindari pengguna daripada terkena renjatan.

    5
  6. Avatar

    Nhoey38
    3 reviews

    Sangat tahan lama

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Sudah menggunakan Pineng 20k ni selama 4 tahun, sangat berpuas hati sebab tahan lama dan tahan lasak. Paling penting beli yg ori ye..

    5
  7. Avatar

    azzam318917
    3 reviews

    Tahan Lama dan Berbaloi!!!

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Kekuatan:Produk yang baik kerana boleh digunakan berkali-kali. Dengan harga yang berpatutan semua orang boleh beli dan guna. Sesuai untuk semua jenis smartphone dan tablet. Kelemahan: Saiz agak besar dan berat sedikit tetapi berbaloi sebab tahan lama

    4
  8. Khairul Nizam
    4 reviews

    Powerbank terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Powerbank ini boleh digunakan sehingga 2-4 kali mengikut model telefon yang digunakan. Seperti saya menggunakan redmi 5a boleh menggunakan powerbank ini sehingga 3 kali jika dicas penuh. Berbanding powerbank lain yang saya guna sebelum ini

    5
  9. Avatar

    Farzaid9384
    3 reviews

    Produk hebat

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Produk yang baik kerana boleh digunakan berkali-kali. Dengan harga yang murah semua orang boleh beli. Sesuai untuk semua jenis smartphone dan tablet.

    5
  10. Avatar

    ahmfird7905
    6 reviews

    Power bank yang amat dipercayai..

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Pineng merupakan nama yang amat dipercayai apabila melibatkan power bank. Power bank Pineng PN920 20000mah merupakan produk yang amat dipercayai dipasaran.. Saya sendiri telah menggunakan power bank ini lebih dari setahun dan kualitinya masih lagi sama dari masa saya menggunakannya kali pertama lebih dari setahun dahulu hingga sekarang.. Amat berbaloi.. Cuma pastikan anda membeli yang asli.

    5
  11. Avatar

    Jacklin08
    12 reviews

    BestBest ever brand powerbank

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Pineng powerbank has been my only choice for choosing powerbank. I myself own this 20000mAh in which I can always charge my phone whenever my phone has low battery. Thank you for having this brand of powerbank. I like it !

    5
  12. Xanvie II
    3 reviews

    Pineng power bank terbaik!

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    So far Pineng powerbank yang terbaik. Dah setahun lebih pakai masih boleh charge handphone dan bateri tahan lama. Dengan kapasiti 20000mah, Pineng powerbank boleh dicharge sehingga penuh dan memberi kuasa kepada handphone 3-4 kali. Memang terbaik recommended!

    5
  13. Khairil Ikhwan
    4 reviews

    Powerbank Pineng

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Saya sangat suka dengan produk ini sebab kualiti dia sangat bagus dan tahan lama. Boleh digunakan untuk lebih 4 kali dalam pengecasan semula.

    5
  14. Avatar

    Fakrul41
    6 reviews

    Pineng

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Powerbank nie memang sangat power aku suka betul powerbank nie sebabnya tahan lama dan bila charge fon sekejap je naik.powerbank nie sehari dia boleh charge sampai 3 kali..memang sangat terbaik dan padu. Aku sangat sangat berpuas hati dengan powerbank ni

    5
  15. Mohamad Huzairi
    4 reviews

    Best powerbank ever

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    I have used it for a year, the battery capacity is superb, never disappointed me, it suits for a heavy user like me because i always use it for everyday. Highly recommended for those who want to use this powerbank for a long term use

    5
  16. Muzakkir Mustaffa
    6 reviews

    Tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Saya telah menggunakannya banyak kali dan bertahan sehingga kini,murah dab berbaloi

    5
  17. Avatar

    Ilham993141
    3 reviews

    POWERBANK PINENG IS THE BEST!!!

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Saya telah menggunakan powerbank jenama PINENG hampir lima tahun. Ia jenama yang tahan lasak dan berkualiti. Mempunyai reka bentuk yang menarik serta warna yang sesuai. Boleh mengecas telefon pintar lebih dari empat kali. Senang dibawa. Tidak terlalu berat. Harga berpatutan. Mampu dimiliki oleh pelbagai lapisan masyarakat tidak kira pelajar sekolah atau kolej. Mahupun para pekerja swasta dan awam.

    5
  18. Avatar

    weijian9068
    3 reviews

    Best power bank ever!!!

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    This model is really sustainable and durable. Can fully charge an iPhone X three times by 100% power of it.

    5
  19. Avatar

    alhadi678609
    3 reviews

    PINENG Power Bank so Awesome

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Brand Pineng Power Bank adlh yg terbaik yg pernah sy guna…dengan struktur yg kecil dan mudah dibawa ke mana saja serta tahan lebih lama..dengan skrin yg memaparkan digital number memudahkan sy utk mengetahui tempoh cas power bank tersebut sudah mencukupi..power bank ini juga sangat berguna diwaktu kecemasan.POWER BANK PINENG IS THE BEST PRODUCT. Thank.

    5
  20. Avatar

    Sharenthiran46
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Pineng powerbank selalunya adalah yang terbaik dari yang lain.20000mah boleh tahan kepada 7 8 kali charge untuk full.. adalah produk pineng terbaik selalunya.

    5
  21. Avatar

    tiongtiing71
    3 reviews

    pineng powerbank 20000mah new buy

    4 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    i just buy one new pineng powerbank 20000mah at my hometown. i feel good to use the powerbank to charge my handphone. My handphone can be charge when i busy or got meeting or appointment. i love this powerbank brand and continuous this powerbank.

    4
  22. Azri Mohd
    3 reviews

    Teman terbaik kepada smartphone

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Powerbank yang menjadi supporter utama kepada smartphone, caj 8 jam sahaja dh full and dpt support smartphone selama 4 hari. Tak perlu risau lagi kalau smartphone nak abis bateri. Ringan dan boleh kemana mana sahaja.

    5
  23. Jonathan Tan
    3 reviews

    Great product!

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    I love how it can last longer than I aspected since I last charged it. Im so glad I bought it and it had became my daily drive whenever I needed some juice on the run. I can fully charge my phone and the powerbank still stated 100%! This is just so crazy! But the only downside I faced was when you charged something with smaller voltage, it won’t stay charge and you need to keep turning it on (for example my beatsX). But overall I’m so happy with the product!

    5
  24. Emil Aiyob
    3 reviews

    Favourite

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    I have always been a user for this penang brand powerbank. This one is really best to use. I can charge my iphone for about 8 times if the percent of battery 100% . But to charge it , it takes time actually but im okay with it .

    4
  25. Avatar

    izuan290632
    3 reviews

    Powerbank yang ohsem...

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Telah menggunakan hampir setahun untuk mengecas telefon. Prestasinya sangat memuaskan. Saya amat mengesyorkan kepada pengguna mobil yang banyak bergerak.

    5
  26. Busman Tahir
    3 reviews

    The best ever powerbank

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Pineng powerbank ini sangat banyak membantu dan memudahkan saya untuk mengecas smartphone saya ketika saya bekerja di kawasan luar pejabat dan juga ketika saya travelling. Sekarang xperlu risau lagi jika smartphone kekurangan kuasa bateri jika powerbank pineng sentiasa menjadi teman malah sangat pantas mengecas .

    5
  27. Khai Pkf
    3 reviews

    Terbaik, cuma agak berat

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    The Best produk so far untuk long distance travel… Kelemahan cuma agak berat untuk dibawa berjalan… Tapi kemampuan untuk ulang cas sangat berbaloi untuk perjalanan long distance. Dengan penggunaan cas 2 ke 3 Kali sehari boleh bertahan dua hari tanpa perlu cas semula power bank ni

    4
  28. Avatar

    sendudukuning30
    5 reviews

    Mampu mengecas phone sekurang-kurangnya 5 kali pengecasan.

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Saya mempunyai masalah kerana selalu travel kemerata tempat. Dan phone selalu cepat habis bateri. Tapi kini ianya bukan satu masalah bagi saya untuk mengecas phone sebab saya dah guna power bank ini. Saya boleh mengecas dimana saja tanpa risau!

    5
  29. Avatar

    Karenhu70
    6 reviews

    我买了第二架

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    之前用过了这个powerbank 2次了 ,总觉得他俩个usb的其中一个很容易烂,so far还觉得都OK,只是usb那边容易坏而已

    4
  30. Avatar

    Nurule8405
    1 reviews

    Murah dan berbaloi

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sangat sesuai digunakan. Untuk pengguna yang memerlukan tenaga bateri yang berat. Boleh mengecas lebih dari dua kali dan mudah untuk memgetahui jumlah baki tenaga yg ada. Kelemahan nya cuma berat. Sesuai untuk dibawa semasa travel

    4
  31. Avatar

    gheart8140
    6 reviews

    Powerbank yang bagus

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    Pineng powerbank satu jenama yang baik. Dengan satu pengesan penuh sy dapat menggunakan 3-4 kali pengesahan hp sy. Mmg sgt berbaloi dengan harganya. St product yg bagus

    5
  32. Avatar

    insyi4710
    6 reviews

    Bank charger

    4 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    Tidak boleh disangkal lagi, bahawa powerbank berjenama pineng merupakan powerbank terbaik di Malaysia setakat ini. Powerbank ini tahan lama berbanding dengan jenama yang lain. Boleh mengecas telefon pintar sehingga penuh sebanyak 4 kali. Fast charging dan fast untuk membuat pengecasan telefon pintar. Memang terbaik!

    4
  33. Avatar

    Bhai61
    3 reviews

    Powerbank

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    Tahan lama. Sudah menggunakannya hampir 2 tahun. Ringan dan mudah untuk dibawa kemana-mana. Sangat disarankan untuk digunakan.

    5
  34. Avatar

    Kemaakmal02
    7 reviews

    Penyelamat ketika kecemasan

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Powerbank pineng yang didatangi dengan 20 000 mah ini sangat berkualiti. Dengan anda memiliki powerbank ini,masalah kehabisan bateri tidak perlu risau lagi. Saya sebagai pengguna iphone amat memerlukan powerbank dan powerbank ini telah menyelesaikan masalah saya..

    5
  35. Mohammad Azlan
    1 reviews

    Usefull powerbank

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    This powerbank is useful for gamer so you can play more when you hang with your friend.

    5
  36. Peii Yen
    12 reviews

    Convenient for the users

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    It is more convenient for use, especially for those who are going to camp or trip. They can use it for 3-4 days because of a larger mAh which is 20000 mAh. Then, it also more cheaper than others brand of powerbanks. Next, it has a good quality for the usage of charging a mobile phone

    5
  37. Avatar

    Tim199886
    3 reviews

    Review for gigagigs

    3 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Write reviews for gigagigs

    3
  38. Ferrdy Dalas
    4 reviews

    Puas hati dan tahan lama dalam pemakaian

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Saya sangat berpuas hati dengan power bank ini kerana battery tahan lama walaupun lama menunggu saat dicas boleh mencecah 8 jam tapi saat saya menggunakannya boleh tahan lama segingga 2 hari. Power bank ini juga sesuai bagi yang gamer2.

    5
  39. Arif Rahim
    3 reviews

    Super fast charging

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2018

    Saya sangat berpuas hati dengan powebank pineng ini. Sangat berbaloi utk dibeli. Harga yang berpatutan dan sangat cepat cas telefon. Design yang menarik dan ringan membuatkan powerbank ini senang dibawa kemana-mana. Produk pineng juga sgt terkenal dengan tahan lama dan selamat. Selain dari mngecas telefon. Lampu yg ada dapat digunakan sekiranya ada kecemasan atau di kawasan yang gelap

    5
  40. Carol Kong
    10 reviews

    A must for trips

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Powerbank is a must for all especially someone like me who always forgot to charge my mobile. Pineng powerbank allows me to charge my mobile for 2 or even 3 times. Big thanks to this my phoebe battery wont go flat!

    4
  41. Avatar

    khairulnazar85
    3 reviews

    powerbank yang paling bagus

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    kapasiti besar,tak perlu charge selalu.masih dalam keadaan baik walaupun sudah lebih 4 tahun digunakan

    5
  42. Jeffrey Kong
    3 reviews

    还不错用

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    我从2年前用到现在,即将步入第三年,所以个人觉得买值了。之前的(别的牌子)用不到一年就坏了。

    4
  43. Engku Elysa
    3 reviews

    Powerbank

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Powerbank paling best sebab jenama Peneng mmg tahan lama .. xperlu risau bila travel terlupa bawak charger . Kapasiti yang tinggi .. boleh tahan charge 2-4 kali. Tetapi pengguna iphone boleh pakai untuk 5-6 kali

    5
  44. Avatar

    Dominic9449
    3 reviews

    耐充的powerbank

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    20000mAh的的电量对于一般的电话来说是够用了。一般都能充个四五次了,但是之前用过一台还没到两年,从满电开始充才充两次电量很快就被充完了。总的来说还是不错哦。

    4
  45. Avatar

    Briananthonyyy40
    3 reviews

    Great capacity

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Huge capacity, very suitable for heavy user phone. Highly recommended.

    4
  46. Avatar

    vanilakillu87
    3 reviews

    Not bad

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Quite good , high capacity of charges

    4
  47. Nur Afifah
    19 reviews

    Pineng power bank

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Power bank jenama pineng memang bagus dan terbaik. Boleh tahan untuk jangka masa yang sangat lama. Power bank pineng sangat berkualiti dan harga yang ditawarkan amat berpatutan. Jenama yang paling saya percayai.

    5
  48. Avatar

    Chellam63
    3 reviews

    PN 969 20000 mAh Power Bank

    4 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Setakat ni jenis powerbank yang bertahan dan tak rosak adalah jenama pineng.Kalau sebelum ni tak sampai setahun dah tak boleh guna dan rosak,tapi powerbank ini memang tahan.

    4
  49. Kenry Wong
    3 reviews

    很好用的一个power bank

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    这个powerbank是我从我弟弟那边拿来用的,拿上手会觉得很有重量,虽然重不过不会那么容易遗忘,我本身是用huawei P9手机,这个powerbank能让我充电4次,而且充电很快,老实说这是很好的随身手机充电器,出外旅行必备,赞!!

    5
  50. Avatar

    Raythelemon45
    3 reviews

    One of the best powerbank

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    The 2.1Amp charging port is fast enough to fast charge your phone and the 20000mAh battery is more than enought to last you 2 to 3 days . Only takes 1 1 night to fully charge the powebank. Having been using for years.

    4
  51. Amirul Hazim
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Good quality with reasonable price. It can be used many time before we need to recharge it again. Futhermore, it can last for such a long time because I have been using it for 4 year and it is still working for me.

    5
  52. Avatar

    iriz9819
    3 reviews

    Kualiti yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    Mudah dibawa kemana sahaja. Smartphone boleh dicas 5 kali barulah powerbank perlu dicas semula. Sangat sesuai untuk travel kerana kapasiti powerbank sangat besar. Powerbank mengambil masa yang agak lama untuk memenuhkan baterinya. Saya amat berpuas hati dengan produk ini.

    5
  53. Avatar

    Asri61
    7 reviews

    BOLEH TAHAN

    3 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    dah pakai power bank ni nak masuk 2 tahun . Sebelum ni okay,sekarang bateri problem bile lepas caj bateri powerbank cepat berkurangan. Harap Pineng boleh improve lagi kualiti pada masa akan datang. Always support!

    3
  54. Avatar

    Mimiyoe56
    11 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    This power bank can charge my phone 5time. It is very suitable to who always outstation to work and not able to charge the phone during working.It also in reasonable price for me .

    5
  55. Avatar

    Nabil99012
    15 reviews

    Memuaskan

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Pineng powerbank ni sgt memudahkan, ia sesuai utk dibawa kemana saja, selain itu dengan kapasiti yang agak besar sehingga 20000mAh membolehkan saya mengecas hp saya sebanyak 2 atau 3 kali sehari

    5
  56. Avatar

    tiger50
    3 reviews

    pineng power bank

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    这款充电器我用了2年,从来没有出现问题,电话也冲的很快下,推荐买这个充电器

    5
  57. Avatar

    aryan28
    5 reviews

    Kualiti yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    powerbank ni mmudhkan sy untuj mngecas handphone dan bole dibawa k mana2 sahaja. Kadangkala sy hanya mngecas handphone sy dengn mnggunakan pwerbank ni hnya sekali 2 dalam sehari. Kini sy x perlu risau kalau dah low battery ..???

    5
  58. Avatar

    cheekahwai53
    3 reviews

    Battery storage is large

    4 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    It can charge my phone at least 3 times. And usually I charge this power bank every 2 day. One disadvantage is it’s heavy ,not suitable for putting inside pockets..

    4
  59. LK Hao
    3 reviews

    Good quality

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    This power bank can charge my phone 5time. It is very suitable to who always outstation to work and not able to charge the phone during working.It also in reasonable price for me .

    5
  60. Avatar

    zailyshafiq62
    6 reviews

    terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    this power bank has good quality. it different with other power bank that I had been use. it can charge my phone about 5 times with full charge. it really good. best thing to buy.

    5
  61. Avatar

    syafiqistihat23
    3 reviews

    Puas Hati

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Sejak pakai power bank ni, dah takde masalah pasal bateri cepat abes. Kapasiti yg besar, boleh cas 5-6 kali. Recommended to have one.

    5
  62. Avatar

    johnny223149
    3 reviews

    The best power bank ever

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    I have 2 power bank, 1 is xiaomi 10k power bank and another one is this.
    in compare, this one will be much better, as the xiaomi one, it just have 4 led light to shows the volume of current power state. while pineng show it in terms of percentage which is much accurate.
    besides, even tho the capacity of pineng is double of the xiaomi one, but the weight is almost the same. which makes me love to carry the pineng more than the xiaomi one.

    5
  63. Avatar

    kenneth46
    3 reviews

    Pineng PN-920 20000 mAh Power BankPineng PN-920 20000 mAh Power Bank

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    这pineng的powerbank真的很耐用,我两年前购买的,到现在都还能真的使用,可以充电很多次手机。强力推荐。

    5
  64. Bens NyeLang
    3 reviews

    PINENG! so far good!

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Powerbank BERJENAMA PINENG saya ada 2, disebabkan aku suka sgt produk powerbank pineng ni. Jenis yg ni aku suka sbb kecil senang nak bawa kemana. Satu jer aku tk suka FLASHLIGHT dia, tak terang sgt. Tapi yg penting powerbank pineng jenis ni aku tabik aaaa. Aduhh walaupun hnya 2-4 bulan pakai lepastu terus hilang dekat KEM PLKN tahun 2017 lepas. Disbbkan powerbank saya tu menarik tu la sbb powerbnk ni dpt tarik hati pencuri. Ehehhe. Takda gambr sbb pwrbank dh kena curi..

    5
  65. Avatar

    norafizah_9329
    3 reviews

    WORTH IT

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Buy 2 of these for my parents. They really love it and used it well. The product is really function well even though the price is cheaper than any other brand out there. Try compare the price before buy.

    5
  66. Avatar

    Yuichan40
    3 reviews

    Tahan lama

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Saya menggunakan powerbank berjenama pineng dah lama dan sangat berpuas hati. Satu dari segi reka bentuk yang senang untuk dibawa. Hanya sebesar genggaman tangan. Dan yang paling penting untuk fon saya. Ia mampu untuk mengecas secara penuh sebanyak 3 kali. Dan memudahkan saya yang selalu keluar dan tak sempat cari plug untuk cas. Most importantly ia tahan lama.

    5
  67. Miera SB
    6 reviews

    Super powerbank

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Seriously sy mmg menyesal..menyesal tak pakai awak Powerbank PINENG 20000 mAh dengan lebih awal…pakai powerbank jenama lain yg sebelum-sebelum ni cepat je rosak..powerbank jenis ni tahan lama,dan boleh charge phone lebih 10x..sangat-sangat berbaloi untuk memilikinya..nipis dan ringan untuk dibawa,memang standby je dalam handbag…tak perlu risau kalau phone nak habis battery..power bank PINENG 20000 mAh is awesome..

    5
  68. Muhammad Fauzan
    3 reviews

    Good Product Quality

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Memang lasak dan tahan lama sebab saya sudah guna 3 tahun lebih dan masih berada dalam keadaan yang baik. Jadi saya syorkan kepada pengguna di luar sana untuk guna powerbank jenama pineng ni sbb memang terbaik!!!

    5
  69. Avatar

    budakbaek9438
    6 reviews

    Good for money

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    This powerbank is affordable. It price not too high no low. But looking towards it characteristic, yeahhhh it was so good. Besides that, it can chrge my phone a few times. By the way, im using Note 8. I’ve brought powerbank from other sites but they seem to be different from what have been show. Some got less mAh then it wrote. My money gone just like that. But here, awesome! It’s the same with what been told. Totally the same. I love it. If before i need to find plug to chrge my phone, now it easier. N whenever i travelling it help me. Especially when im using Waze or google maps, the apps that drain battery so much.
    Thank 100comments!!! Love it so much.

    5
  70. Azri Azman
    6 reviews

    Tidak pernah mengecewakan!

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2018

    Powerbank Pineng ini tak pernah mengecewakan saya. Sistem ketahanan yang kuat, tahan lasak dan berkualiti. Saya sudah menggunakannya selama 3 tahun!

    5
  71. Avatar

    James19
    3 reviews

    Really outstanding

    4 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    With 20000mah stored charge in it,it could be use many times in a day…as a active phone user,it can charge my handphone for 9-10 times without any problems…i really recommend this powerbank those who likes to travel for a long time

    4
  72. Marv Edger
    3 reviews

    Good product for money

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    This powerbank is affordable. It price not too high no low. But looking towards it characteristic, yeahhhh it was so good. Besides that, it can chrge my phone a few times. By the way, im using Note 8. I’ve brought powerbank from other sites but they seem to be different from what have been show. Some got less mAh then it wrote. My money gone just like that. But here, awesome! It’s the same with what been told. Totally the same. I love it. If before i need to find plug to chrge my phone, now it easier. N whenever i travelling it help me. Especially when im using Waze or google maps, the apps that drain battery so much.
    Thank 100comments!!! Love it so much.

    5
  73. Avatar

    gooixc61
    3 reviews

    Smart powerbank

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Its awesome. We can get the info of remaining power from the little screen where on the powerbank. The only disadvantage is the bigger sizes.

    4
  74. Avatar

    kels01
    3 reviews

    Support Pineng

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    My very best companion while travelling. Own a 20000 mAh powerbank where I can recharge my phone for several time without worrying even I stayed outdoor for one whole day.

    5
  75. Avatar

    kgmvp2053416
    1 reviews

    Nice Power Bank with reasonable price !!

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    The power bank has enough power capacity which enable you to charge your devices many times. It is a nice partner for your travel !!!

    5
  76. Nor Othman
    1343 reviews

    just okey for me

    3 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    This powerbank has enough power to charge your phone several time before it needs a recharge . But within 2 weeks the USB out 2.1A gave up working I can only use the other 1A port. So I am not very satified about this product I wanted a fast charging powerbank but unfortunately

    3
  77. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    reasonable price power bank

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Pineng power bank in very reasonable price.
    The quality is quite good also!
    Not bad!

    4
  78. KJ Cheah
    225 reviews

    Powerful power bank

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    20000 mAh capacity enable me to charge my phone 3.5 times. I only carry it instead of charger during one day business trip.

    5
  79. Arshad Sani
    46 reviews

    tahan beberapa kali caj

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Saya dapat Pineng PN-920 20000 mAh Power Bank daripada kawan saya.Saya sudah pakai selama setahun dan sering berkongsi dengan rakan-rakan tempat kerja. Dan kadangkala kegunaan untuk balik kampung.Memang sangat berpuas hati dengan produk ini.Sangat di syorkan untuk orang lain,

    5
  80. Avatar

    arz rieyz
    22 reviews

    powerbank power

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    powerbank yang sangat berkualiti dan tahan lama..sy dah menggunakan powerbank jenama pineng ni sudah 3tahun dan masih elok lg..

    4

Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...