OsteoLiv
OsteoLiv

Product Details

Lifefactor’s OsteoLiv provides the ultimate bones and joints nourishment.

OsteoLiv’s® triple action formula combines the world’s leading nutraceutical ingredients, featuring bioactive collagen peptide (Germany), Aquamin® elemental calcium & magnesium (Ireland), patented Vitamin K2 (Norway) and a high dose of vitamin D3 to improve the overall joint, bone and heart integrity.

Benefits of OsteoLiv®

  • Provides bioavailable elemental calcium
  • Building strong healthy bones
  • Improves bone mineralization
  • Regenerates joint cartilage
  • Cardiovascular protection!
  • Minimizing the risk of Coronary Artery Calcification (CAC).

Durable bones and joints start with OsteoLiv®.

Facebook Page

  1. Avatar

    Evie Feroza
    1 reviews

    Great for my line of work

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2019

    As a performer, I need all the energy I can get in my job. I find that OsteoLiv really helped in boosting my agility and ability to power on through long hours on the stage and prepping for my shows. The fact that it tastes great is also a huge bonus. I can’t recommend it enough!

    5
  2. Avatar

    SyuhadaMuiz82
    1 reviews

    Produk Bagus!

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2019

    Sangat memberi perbezaan yang ketara selepas hampir dua bulan memilih Osteoliv sebagai minuman sampingan saya. Amat disyorkan kepada sesiapa yang menginginkan tulang sihat.

    5
  3. Avatar

    fatin240964
    3 reviews

    Osteoliv

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2019

    Setelah 2minggu mak saya mencuba, beliau berasa bertenaga untuk pergi ke kebun dan kurang berasa letih. Beliau juga berkata sakit belakang dan sakit lutut juga berkurang.

    5
  4. Suzanne Fong
    75 reviews

    Luv it!

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2019

    When I received this, all i think is gifting this to my parents as i know they need it more than i do..! haha
    thx 100comments to give me (my parents) to try this product..!

    5
  5. Avatar

    wuikathy94
    1 reviews

    Product for cartilage joint improvement

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2019

    Mouse mommy has consumed LifeFactor OsteoLiv Soy Milk Powder for 2 weeks. Soy milk taste with Bioactive Collagen Peptides and Aquamin that good for sustainable mobility and bioactive multi-minerals.

    The LifeFactor OsteoLiv is not only good for joint cartilage, also good for bone and muscle. Triple action for joint, bone and muscle. After drink 2 weeks, mouse mommy feeling joint mobility got improvement.

    5
  6. Avatar

    wanni92
    2 reviews

    It's really good

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2019

    With age comes the usual aches and pains in life. Thank goodness for OsteoLiv which works hard to keep these things at bay so that I don’t have to worry or suffer. Being a busy professional, I tend to neglect self-care. So I find the OsteoLiv sachets to be very convenient indeed. I can bring them easily to the office and have a cup before I start work. Just make sure to use a blender bottle so that it can dissolve thoroughly. It tastes nice – not too sweet and not bland at all.

    I discovered that the backache I have (that comes from sitting at my desk for hours on end) is almost gone. This happened after about 1.5 weeks. Looks like the high nutrient, vitamins and minerals such as contained in OsteoLiv really works to heal my backache. After all, one sachet provides the calcium content equivalent to two glasses of milk. A truly well-worth investment indeed!

    5
  7. Avatar

    shiya
    1 reviews

    Masalah Sakit Lutut dan Sendi? Setelkan dgn OsteoLiv

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2019

    Sakit lutut dan sendi adalah lumrah hidup, bukan saja di kalangan orang yang berumur, malah pemuda-pemudi pun sering manjadi mangsa. Ini disebabkan gaya hidup dan makanan seharian yang boleh menyebabkan sakit sendi, contohnya, makan yang diproses, digoreng, pengawet dan macam-macam lagi. Sebab itulah saya mengambil OsteoLiv – tujuannya untuk memulihkan lutut yang lenguh dan untuk mengelakkannya dari melarat.

    So far, nampaknya agak berkesan juga. Alhamdulillah, kelenguhan dan kesakitan semasa mendaki bukit untuk beriadah beransur-ansur kurang selepas seminggu. OsteoLiv ni memang sesuai untuk semua, rasanya sedap dan harganya berpatutan kerana ia memang berkhasiat. Baik try sebelum sakit lutut dan sendi tu menjadi mudarat.

    5
  8. Avatar

    CT
    6 reviews

    Never too young to start

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2019

    I share it with my mom and she reports that her knee pain has reduced significantly. This helps her move easily each day. She did not do anything different other than taking OsteoLiv.

    I take it, too, because I enjoy the taste and for my general health. OsteoLiv is packed full of great nutrients such as collagen, elemental calcium and magnesium, and D3, which helps keep my bones strong. Besides, It is never too early to start taking such an awesome supplement that also protects my joints and heart!

    5
  9. Avatar

    MuhammadAmir58
    4 reviews

    Gayakan hidup sihat dengan supplement yang sangat bagus untuk tulang!

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2019

    Sebelum ni saya mempunyai cita cita untuk menjadi pemain bola sepak tetapi saya berhenti main bola sepak kerana mempunyai sakit tulang belakang, dan saya amat kecewa.
    Selepas beberapa bulan kawan saya recommendkan saya Osteoliv, dan saya cuba untuk sebulan. Hasilnya tulang belakang saya semakin membaik pulih dan membolehkan saya untuk meneruskan cita cita saya untuk menjadi pemain bola sepak yang berjaya kalau ada rezeki lah.
    Walaupun saya muda dan tidak suka minum supplement kerana tak sedap tetapi rasa osteoliv not bad untuk produk kesihatan, rasa macam air soya tapi cair sikit.
    Those yang ada rasa sakit belakang or sakit sendi boleh lah try osteoliv ni, takkan menyesal saya janji!

    5
  10. Avatar

    Shika43
    384 reviews

    Mampu menguatkan tulang dan mengurangkan sakit lutut

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2019

    Saya rasa sangat beruntung dapat mencuba Product hebat yang sangat berkesan especially for my mom yang dah lama alami sakit lutut dan tidak dapat berdiri atau berjalan lama…Lifefactor’s OsteoLiv sangat² membantu kuatkan daya tahan badan serta kekuatan tulang agar kita dapat mengamalkan gaya hidup sihat tanpa kesakitan yang membatasi pergerakkan harian…Lifefactor’s OsteoLiv mempunyai rasa soya yang lazat serta lebih enak jika dibancuh dengan air suam atau shake Lifefactor’s OsteoLiv super delicious… Nikmati kesedapan rasa Lifefactor’s OsteoLiv sambil merasai sendiri keberkesanan untuk membantu masalah kesihatan… Highly recommended kepada yang ingin amalkan bagi mendapatkan khasiat terbaik untuk hidup lebih sihat.. saya juga kini lebih aktif tanpa risaukan masalah kaki cepat terseliuh akibat kaki tidak kuat.. my mom kini berjaya main badminton tanpa sakit lutut lagi dan boleh melompat dan join aktiviti lasak serta berkebun… Semestinya kesihatan ibu bapa lebih penting pada saya dan my dad juga turut amalkan Lifefactor’s OsteoLiv dia cakap lebih bertenaga dan cergas selepas amalkan..kerja tengah panas pun tiada masalah untuk berdiri atau berjalan jauh…Lifefactor’s OsteoLiv wajib ada dirumah dan diberikan kepada ibu bapa serta kita sendiri juga perlu amalkan… Paling best my mom kini sudah boleh pegang mangkuk berat atau jug air tanpa terlepas kerana tangan tidak kuat atau sometimes dulu dia selalu mengadu jari dia kerap kebas², now everything ok dengan pengambilan secara consistent Lifefactor’s OsteoLiv…dengan kebaikkan dan manfaat terbaik dari ingredients dan formula hebat masalah reput tulang atau rapuh tulang dapat diatasi…serta mampu berikan yang terbaik untuk kesejahteraan hidup…

    5
    1
  11. Ai Fen
    6 reviews

    PUTTING JOINTS, CONNECTIVE TISSUES AND BONES IN SHAPE!

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2019

    I barely have calcium in my diet. As age catching up, I finally knew the impact for not having enough calcium in my diet. My joints always have “crackling” sound and stiffness. I am very worried that these are the early symptoms of osteoporosis and osteoarthritis that stem from the neglect of joint, bone and muscle care. What I love about Osteoliv®, is that it provides calcium content of 2 glasses of milk in 1 sachet. It is all what I needed in just 1 drink itself. Besides, it also has benefits as below:
    • Regenerates joint cartilage
    • Restores bone density
    • Reduces joints discomfort
    • Minimizes the risk of Coronary Artery Calcification

    It is really a wonder in my life for calcium intake, I can eventually feel the differences in just few days time. In addition to longer lasting physical mobility, the benefits of Osteoliv® surpass many expectations of typical remedies for joint, bone and muscle related illnesses.

    5
  12. Avatar

    ashrafrodhi
    1 reviews

    Superb Product!

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2019

    I had an injury on my knee last year. Because of that incident, I rarely playing sports because the after effect of my injury. But then I found Osteoliv and I took it daily. After a month I really can feel the difference such as I became more confidence to get back in playing futsal with my friends. I also did not wear my knee support anymore. I highly recommend for everybody to drink Osteoliv!

    5
  13. Avatar

    cindybindy27
    11 reviews

    Tastes great and seems to work well

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2019

    I have to say that I am actually wary of supplements that taste good, for I am careful about my carbs and sugar intake. Hence, after tasting this, I had my doubts. However, for the sake of finding out if the claims had any weight to them, I tried it for a week. I was pleased to find that my knees felt stronger during my morning and evening walks, and no longer felt like they were giving up on me! I passed the remaining sachets to my mom and asked her to try them as well. She too was surprised to find that for something that tasted quite good, they had a positive result on her aching joints. Well, we would not mind carrying on with this. It is definitely a good product.

    5
  14. Avatar

    lysleoi
    84 reviews

    Nice taste while building healthy bones

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2019

    All the while those healthy and good for health things is taste badly, but this product changed my mine.
    You just need to mixed 1 sachets with 200ml water and thats it, a tasty and healthy drink will be in front of you. It tastes like a soy drink with various benefits to your bone and joints. It\’s rich in Calcium, protein, magnesium and comes with Vitamin K2 and D3.
    After continue to consume it for 1 week, my leg joints feel less pain when climbing up and downstairs. I feels my body stronger and energetic than before compare to previously. I would highly recommend this product to my dad as he suffering from joint paint every day. I hope he could see the effect as well as I do.

    5
  15. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    A good product

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2019

    To be honest i am actually having body aches especially after waking up in the morning. Every movement comes with cracking sound and i would feel very tired. I was so lucky trying this OsteoLiv product. Now waking up in the morning is not a big problem to me. I even can happily having morning exercise. Feeling my body a bit stronger. Oh ya. This OsteoLiv drink is very delicious. Comes with soybeans taste. Just like normal soybeans drinks we buy at pasar malam. No fishy flavor or aroma. For me a bit sweet. Need sometime to dissolve the powder completely before drink. Only a sachet per day and it really improves my health quality.

    5
  16. Ariel
    172 reviews

    Wow!

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2019

    All I can say is wow! It is the first thing I consume in the morning. It tastes great and complements my breakfast. The fact that it is made of soy is good news for those who are lactose-intolerant, or just wanting to consume less dairy like me. After consuming it for 2 weeks, I find that the aches and stiffness I feel after sitting on the sofa for too long has reduced dramatically. Recovery time for my workouts have also reduced by about half.

    When I read the ingredients, MenaQ7®, the patented Vitamin K2 pops up. It helps the calcium that we consume from calcium-rich foods and supplements to be directly absorbed into our bones, thus strengthening it. This makes it suitable for women of every age as it will prevent osteoporosis. I am glad OsteoLiv is helping me improve the quality of my health and life now and in the future.

    5
  17. Avatar

    Jessemika98
    8 reviews

    Feel lively again with Osteoliv Life Factor!

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2019

    I had been consuming Osteoliv Life Factor for 10 days and I feel I am getting more energetic each day. Previously, my leg I got tired very easily and feel heavy. After 1 week of consuming Osteoliv Life Factor, I feel the difference. I can feel my leg are not getting tired easily and I feel more energetic each day!

    It is easier to drink it with a shaker (for the powder to dissolve faster). Taste nice with soy bean flavour and not too sweet.

    I start my day with a sachet of Osteoliv Life Factor every day and will continue to consume it for stronger bone and better health!

    5
  18. Avatar

    Norsabariah85
    5 reviews

    Bertambah aktif & cergas!

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2019

    Osteoliv Life Factor telah membuatkan ibu yang lasak seperti saya menjadi lebih cergas menjalani rutin harian. Menghabiskan banyak masa memandu anak-anak ke sekolah kadangkala menyebabkan pinggang & lutut lenguh-lenguh. Dengan bantuan Osteoliv Life Factor, saya boleh terus aktif seperti biasa. Terima kasih Life Factor. Cubalah!

    5
  19. Avatar

    tomorrow_esther
    20 reviews

    补一补脚骨力跑步更有力 妈妈爬山更灵活!

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2019

    透过包装就知道它有助于骨骼关节保护的保健品,最近妈妈她爱上爬山运动爬上爬下很伤膝盖的,本来想说妈妈年纪大了要补一补骨质,可以试一下啦。
    再加上试喝OsteoLiv的那种类似淡淡的豆浆味道,感觉老年人还是比较容易接受的。后来发现它有很多好处,我和我妈妈都亲身感受过。 首先,我妈妈说,服用了两周后,她的关节不再那么僵硬,爬山上下更灵活了。 对我来说,运动量比较大,尤其是除了每天跑步,也要每天喝骨骼保健品补一补脚骨力,不能只排汗减肥而不进补一些。看过它的制作成分表,蛋白质含量也很高,有利于肌肉组织的改善和修复。而且我发觉在跑步后喝一杯更棒,低热量不怕肥,又有饱足感,帮助我在跑步后补充体力。

    5
  20. Maawardah Mohamad
    68 reviews

    Mengurangkan kelesuan menambah keaktifan

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2019

    Lenguh-lenguh badan dan sakit pinggang saya telah berkurangan setelah mengambil produk ini selama seminggu. Badan juga rasa lebih bertenaga dan tidak lagi rasa letih setelah melakukan kerja rumah seharian. Minuman kacang soya ini bagus untuk mereka yang memerlukan sumber kalsium dan tidak gemar minum susu dengan mengambilhya hanya 1 sachet sehari.

    4
  21. Avatar

    Norsabariah85
    5 reviews

    Cergas!

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2019

    Selepas 10hari mengamalkan Lifefactor Osteoliv, tidur saya lebih lena & kurang rasa kebas-kebas. Sebelum ini, lutut saya selalu sakit ketika turun naik tangga. Lenguh-lenguh belakang badan kerana seharian menjalani rutin seperti memandu anak-anak ke sekolah, membuat kerja rumah & lain-lain. Tapi kini sudah berkurang. Rasa soya yang lazat & penuh khasiat amat sesuai diamalkan ibu menyusu seperti saya. Amat sesuai diamalkan oleh ibu-ibu yang berkerja. Ia membantu anda kembali cergas!

    5
    1
  22. Avatar

    Fyzadani01
    28 reviews

    Tulang Semakin Kuat dan Bagus untuk Otot

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2019

    7hari tempoh percubaan saya untuk produk ini ternyata result yang best saya dapat.Minuman ini bagus untuk meningkatkan stamina saya, menguatkan otot saya kembali.Disamping menjadikan tulang saya semakin kuat dan bila bangun pagi rasa lega di bahagian otot dan lutut saya.Disamping elok untuk tulang dan gigi kerana kaya dengan kalsium.Loves it dan sangat syorkan untuk yang mengalami masalah otot dan tulang yang semakin kurang kepadatannya.

    5
  23. Avatar

    fatin240964
    3 reviews

    Osteoliv Life Factor

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2019

    After my mom took Osteoliv Life Factor, she no longer had joints and body aches. And stay energetic all day long.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...