Nivea Lip Care Fruity Shine Cherry

Product Details

The innovative formula of NIVEA Fruity Shine Cherry with Fruits Extracts and shimmering Pigments combines long lasting moisturisation and an exciting fruity scent leaving a touch of delicate colour on soft and smooth lips.

  1. Avatar

    Bella_nad0143
    3 reviews

    ?sedapnya?

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Saya telah menggunakan nivea atas cadangan rakan saya TERBUKTI hasilnya sangat memberangsangkan bibir saya yg dulunya mudah merekah sekarang emm lebih sexy Dan lebih MERAH ramai orng perasan atas perubahan tersebuat ini membuatkan saya lebih yakin sekiranya bertemu dengan orng Dan baunya sedappp amat manbuat saya tertarik ?????♥️♥️♥️thank you nivea sbb mengubah hidup saya kepada lebih sexy♥️♥️♥️

    5
  2. 樂 靜
    6 reviews

    Still buying it

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    It let my lip have long lasting moisturisation and nice color

    5
  3. Nur Aina
    3 reviews

    Melembapkan dan memerahkan bibir

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Saya dah guna dalam beberapa bulan ni dan saya sangat menyukainya. Melembapkan dan memerahkan bibir secara natural. Warna merah tak terlalu terang tapi nice nice sahaja. Suami saya pun suka pakai lipbalm ni since warna merah dia sangat natural tambahan bila cuaca panas bibir beliau merekah kering. Overall mantopp. Rasa dia pon sedap rasa ceriii.

    5
  4. Nurul Huzaini
    6 reviews

    Love

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I love it as it is moisturising and the smell is heavenly.

    5
  5. Affrina Yasmin
    3 reviews

    Everynight routine

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    I use this lipbalm every night to wake up to a really hydrated and smooth lips! The hint of colour this lipbalm is pretty.

    5
  6. Avatar

    MyschqaQylla56
    12 reviews

    Good hydration

    3 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    The hydration is good but the colour doesn’t really shown on a darker lips. Wish this product has more intense colour because lipstick is kind of heavy feeling sometimes. Overall good product

    3
  7. Avatar

    aryan28
    5 reviews

    lipstik yang bagus

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    saya suka sangat gunakan lipstik ni krna mmbuatkan sy smkin yakin ngn pnampilan diri dan saya suka mnggunkanny krna iaanya semulajadi.

    5
  8. Avatar

    nursabrina03
    3 reviews

    Baru Sahaja Membelinya!

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Minggu lepas saya pergi ke watson untuk membeli lipbalm kerana bibir saya yang agak kering dengan cuaca yang sangat panas sekarang ni. Sampai sahaja di watson saya tertarik dengan lipbalm ini kerana warnanya dan harga yang murah. Saya terus membelinya dan berharap ia akan menjadi pada bibir saya. Seminggu sudah saya membelinya dan saya sangat berpuas hati dengan pilihan saya! Saya lembut, tidak berbau serta melembabkan bibir saya untuk jangka masa yang lama!

    5
  9. Avatar

    HusnaZakariya16
    3 reviews

    SWEET SMELLS

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    I like this lipbalm. I have been using it and i love how it prevent my lips from the dryness. And the sweet cherry smells really good. But to those who prefer non-smell lipbalm, this one is not for you but you should give it a try though, who knows you will fall in love with like i do. The price is also affordable.

    5
  10. Fyza Dani
    46 reviews

    Awesome for my lips

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2018

    Bagus utk bibir yg kering dan kusam.First time guna saya sangat suka dgn bau cherry.Memikat hati dan melembapkan bibir saya.Loves it

    5
  11. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Melembabkan bibir kering

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Dah lama guna produk nivea, terutama sekali lipbalm, sangat2 berbaloi sbb melembabkan bibir saya yang kering, tidak terlalu berwarna, bibir seakan natural. Rasa ringan dibibir.

    5
  12. Avatar

    DK39
    9 reviews

    Yay ?

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Lip balm ni rasa selesa sangat time pakai. Pakai sikit pun bibir tampak lembut dan color dia sangat cantik. Dia mempunyai texture color yang neutral dan tahan lama bila pakai. Ia dapat melembutkan bibir terutamanya bibir yang kering dan merekah. Baunya juga wangi, texture dia pun lembut senang nak oles kan bibir. Harga dia sangat murah, boleh dapatkan di store atau farmasi.

    5
  13. Avatar

    sofealaura42
    4 reviews

    Baby lips

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    dah banyak lip balm yang saya cuba pakai tapi nivea lip balm ni menjadi pilihan no 1 saya kerana texture yang sangat lembab dan wangi. sekali pakai je tunggu dalam 1 minit macam tu dah merah bibir

    4
  14. Avatar

    norhidayahhassim17
    2 reviews

    sangat best

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    melembapkan bibir da mempunyai perasa yang sedap..warnanya mengikut darah si pemakai..sesuai untuk yang mempunyai bibir yang kering

    5
  15. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Bau cherry manis

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Pelembap bibir yg mmberikan warna merah semulajadi..saya sangat sukakan pelembap bibir nivea ni..bau cherry nya sangat manis dan wangi..bila dipakai pada bibir rasa macam nk gigit je..rasa manis,tekstur lembut dan mudah dioles..ia melembutkan bibir saya yg kering dan merekah..sangat sesuai utk org yg bekerja di bawah air cond dan mngalami masalah bibir kering dan mngelupas seperti saya.

    5
  16. Avatar

    Eeralala16
    3 reviews

    Sangat sangat best

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Bukan sahaja akan melembapkan bibir kita tau. Warna cherry tu akan buat bibir kita nampak merah-pink gitu. Lepastu bila pakai lipmatte, serious jd mcm ombre effect ala ala korea. Cantik sgt. And highly recommend ok!

    5
  17. Avatar

    Nurramiroh04
    9 reviews

    Nivea cherry shine

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Saya pengguna nivea cherry shine.
    Saya gemar menggunakannya bgi mengelakkan bibir kering. Baunya juga wangi dan segar bila apply ke bibir

    5
  18. Avatar

    ainsamsudin84
    3 reviews

    sesuai dengan bibir

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    membuatkan bibir kekal lembut dan segar..sangat sesuai digunakan semua peringkat umur..love it

    5
    1
  19. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Bibir merah semulajadi

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Mmg sgt mmbantu merawat dan melembutkan bibir sy yg kering & mnggelupas.Warna Nivea Lip Care Fruity Shine Cherry ni sgt cantik,warna merah lembut yg nmpak semulajadi dengan sedikit kilauan lembut yg mmbuat bibir sy nmpak berkilat bila memakainya.Sesuai untuk kegunaan harian.Baunya pun sgt wangi,manis seperti gula2 ceri.Utk harga sgt berpatutan,berbaloi dibeli & harganya pun sgt berpatutan.

    5
  20. Recommended

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    It’s really nice. The smell is good. Suitable with my lips. So far using this, no allergies or side effects. Good product and affordable. Good value for money. Recommended for all.

    5
  21. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Nice to use all the time.

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Nivea Lip Care Fruity Shine Cherry is my all time favourite which helps to moisturise my lip. I feel so good to use it all the time as it makes my lip soft and supple always. The packaging of the product is really good as I can bring along travelling and use it whenever I feel my lip is dry. The price also reasonable and worth to purchase. Highly recommend if you are seeking for beautiful, smooth and red cherry lip. Lets try it together.

    5
  22. Shi Ya
    1 reviews

    Great Product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    It’s really nice. Good smell and better moisturizing. Will return for this product for sure.

    5
  23. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    a nice fruity lip balm gives smooth soft lip

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    This is such a nice fruity lip balm gives smooth soft lips. And the best part is that it goes a long time and it’s super affordable. This cherry fruity is my favorite!

    4
  24. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Rasa dan bau cerry yg manis dan wangi

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Pelembap bibir yg mmberikan warna merah semulajadi..saya sangat sukakan pelembap bibir nivea ni..bau cherry nya sangat manis dan wangi..bila dipakai pada bibir rasa macam nk gigit je..rasa manis,tekstur lembut dan mudah dioles..ia melembutkan bibir saya yg kering dan merekah..sangat sesuai utk org yg bekerja di bawah air cond dan mngalami masalah bibir kering dan mngelupas seperti saya..harganya murah dan mudah didapati di kedai biasa mahupun farmasi.

    5
  25. Nor Othman
    1343 reviews

    I feel its better than baby lips

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    Its very mositurizing for lips. I feel its better than baby lips, it has light natural tint red colour which stays for 4 hours approx. I feel refreshed after applying this lip balm and not like you have applied a layer which is full of chemicals…Go for it .

    5
  26. Jason Lim
    106 reviews

    Nivea Lip

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Nivea lip balm is my mum’s favorite but the rose color looks a little purple-ish on her lips.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...