Dumex Mamil® Learning with PreciNutri™ For kids 1 – 3 years old

Product Details

Mamil® with PreciNutri contains a combination of Internationally Patented Prebiotics Oligosaccharide Mixture GOS/lcFOS (9:1) that helps to maintain a good intestinal environment. Mamil® Learning also contains the highest level of DHA and has the important nutrients to support a child’s optimum growth and development.

Your child’s developmental milestones are your pride and joy. As your child grows, your child will develop a natural curiosity about the world and acquire important skills by learning, playing, experimenting and interacting with other children.

 

  1. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Baik untuk usus dan penghadaman

    0 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    Susu ni sangat sedap,mudah dihadam dan sesuai untuk anak2 saya yang sedang membesar,sejak minum susu ni anak saya dah tiada sembelit lagi..

    0
  2. Avatar

    ahsha96
    20 reviews

    Baby tiada masalah sembelit

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Saya seorang ibu yang masih menyusukan anak saya yang berumur 1 tahun 2 bulan. Dengan itu, Anak saya mengalami masalah sembelit 3 kali dalam seminggu. Ini menyebabkan dia kurang selesa dan hilang selera untuk makan. Selepas saya diperkenalkan kepada Dumex Mamil Learning Precinutri Kids 1 to 3 years Old, masalah sembelit hilang dan anak saya lebih berselera untuk makan. Saya campur susu tepung ini dengan cereal atau puree buah-buahan dan sayuran. Kini, saya berasa amat gembira melihat keadaannya yang ceria.

    5
  3. Avatar

    lovivien52
    12 reviews

    No constipation issues.

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Once I stop giving breastmilk to my elder gal when she reached 1 year old, I have tried the popular brand enfagrow but my gal face constipation issue. After noticing Dumex Mamil promoting better bowel nivement from supermarket, I decided to give it a try. Guess what? It works. With the price slightly cheaper from the popular brand is definitely worth it. Will give 5 stars but formula is still formula cause it taste sweet cause breastmilk is sweet.

    4
  4. Avatar

    wltee8056
    1 reviews

    Goods for baby

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    My kids like it much

    5
  5. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Susu Dumex

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Susu Dumex Mamil membantu tumbesaran anak saya..Rasa susu yang tidak terlalu manis dan memudahkan proses percernaan..Anak saya sgt aktif dan tidak mudah penat berbanding sebelum minum susu Dumex Mamil

    5
  6. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Solved my nephew's constipation issue

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    My nephew started consumed this after his previous milk caused him constipation. After he changed to Dumex Mamil, his constipation problem solved. This formula milk contains high DHA and has the important nutrients to for children’s mental & physical development.

    4
  7. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Solve my baby sembelit

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Baby saya sembelit yang teruk. Kadang-kadang sampai berdarah sebab najis dia keras sangat. Saya dah cuba 2,3 jenis susu tapi tetap tak sesuai dengan dia.

    Jadi saya decide untuk cuba mamil sebab saya tengok banyak positive feedback. Memang mamil sangat membantu masalah sembelit anak saya. Bila consume ja mamil, hari2 anak saya poo poo.

    Dan najis dia lembut saja. Tiada lagi masalah meneran sampai menangis2. Tiada lagi masalah berdarah. Saya sangat lega dan senang hati tengok anak dah tiada masalah.

    Mamil ni memang agak mahal tapi berbaloi dengan kualiti dia. Mamil ada dua jenis packaging. Dalam kotak dan dalam tin. Kalau dalam kotak 600gram tu bertahan seminggu ja dengan anak saya. Dalam tin 1.5kg pula bole bertahan almost 3 weeks.

    Saya sangat syorkan buat baby yg ada masalah sembelit, mesti cuba mamil ni.

    5
    1
  8. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Baik untuk usus

    4 out of 5, reviewed on September 2, 2017

    Susu yg baik utk sistem penghadaman anak sy..Mamil® dengan PreciNutri mengandungi kombinasi pelarut yg mngekalkan persekitaran usus yg baik utk penghadaman kanak-kanak.Susu ni
    juga mengandungi tahap tertinggi DHA dan mempunyai nutrien penting untuk menyokong pertumbuhan dan perkembangan optimum kanak-kanak.

    4
  9. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Persekitaran usus yang baik

    5 out of 5, reviewed on September 1, 2017

    Mamil® dengan PreciNutri ™ mengandungi kombinasi Pelarut Prebiotics Oligosaccharide Internationally Patented GOS \/ lcFOS (9: 1) yang membantu mengekalkan persekitaran usus yang baik. Pembelajaran Mamil® juga mengandungi tahap tertinggi DHAΔ dan mempunyai nutrien penting untuk menyokong pertumbuhan dan perkembangan optimum kanak-kanak.

    5
  10. TungYee Tang
    5 reviews

    My son can pass motion easily now

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    My son has been passing very hard stool all these while. Thankfully I discovered Mamil learning Step 3 which has Prebiotics and high DHA. Now he doesn’t cry every time he wanna poo poo. Switching to Mamil was a great decision.

    5
  11. Avatar

    AkidZulfaqar79
    18 reviews

    selalu gunakan susu ni pada anak

    0 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    anak saya 3 tahun suka susu ni..sehari hampir 5kali minum.memang memantu utk membuang air serta tidak sukar dan sangat menggalakkan pada penghadaman anak2. anak pun mudah kenyang

    0
  12. Nur Arina
    812 reviews

    Susu terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2017

    Anak saya suka minum susu ni. Tapi bagi saya susu ni sedikit lembut dan cair. Tapi elok untuk usus anak. Anak membuang dengan baik tanpa ada apa2 masalah

    5
  13. Betty Liew
    263 reviews

    A suitable milk for kids 1-3 years old

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Dumex Mamil helps your kids growing process. Dumex Mamil contains prebiotics that improve kids bowel movement and at the same time provide nutrients that need in growing process.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...