Maggi Royale

Product Details

The MAGGI Royale is a brand new range of MAGGI! Have you really tasted the best? Take the taste adventure today!

Comes in the following variant:

MAGGI Royale Penang Seafood Curry, made from exceptionally springy noodles in a deliciously rich seafood broth. A superior chili paste made with sun-dried chilies, and the only one with real toasted belacan. It’s the Best of the Best in taste, aroma and texture.

MAGGI Royale Korean Spicy Braised Beef, consists of the rich taste of pan-fried beef ribs braised to flavour a spicy broth. Exceptionally springy noodles garnished with real vegetables and hot chillies. A dish to set your taste buds on fire and the FIRST in Malaysia!

The new MAGGI Royale Sarawak Sambal Laksa brings you a culinary treat from the Land of the Hornbills. We have taken the warm and noble flavours of 8 herbs and spices, blended and toasted it with the sambal chili paste. Combined with a savoury chicken flavor and prawn broth, with a hint of fresh lemongrass and lime flavor, each spoonful evokes a wonderful taste of Sarawak.

The new MAGGI Royale Johor Seafood Laksa truly evokes the taste of a Johor classic. It comes packed with real toasted belacan, sun-dried chilies and anchovies. Swirled into a broth that tastes of the ocean infused with fresh prawn, fish flavours and a touch of meat-like garnish, each mouthful is a bite to savour.

  1. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Sedap maggi royale spicy korean beef

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2019

    Bagi peminat korea memang wajib rasa maggi royale korean spicy beef ni. Rasa macam kat korea menikmati ramyun mereka. Pada saya ada beza makan yg dalam peket ni dengan yg dalam cup. Kalau ikut rasa saya lagi menggemari yg dalan cup tapi dr segi kuantiti saya pilih dalam pek mcm ni. Rasa sup dia memang power. Ada rasa2 pedas dan rasa daging yg ummph. Harga dia memang agak mahal tapi sekali sekala apa salahnya.

    5
  2. Avatar

    Yukee93
    3 reviews

    Yang selalu dirindui

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    Saya tak boleh miss beli MAGGI Royale ni bila saya pergi membeli barang barang dapur. Bukan kerana senang dimasak. Dan biasanya anda memerlukan beberapa minit sahaja untuk menyediakan Maggi ini. Tapi yang buat saya selalu rindu dengannya kerana mee dia tu yang amat kenyal bagai mee fresh dibuat sendiri. Dengan perasa Korea akan membuat rasa mee ini terlalu special selalu. Kalau tak percaya, cuba la sekali…mesti tak menyesal.

    5
  3. Avatar

    Jasantajinor50
    3 reviews

    The most delicious Malaysian instant beef noodle

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    It reminds me of the Maggi Sup Tulang which was people’s favourite a long time, but only, this one is 10 times better! The beefy-smelling soup and spices are on point!

    5
  4. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Rasa yang unik

    4 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Saya bukan pengemar mee segera,boleh kira berapa kali makan mee segera, tapi setiap kali teringin nak makan mee segera saya pilih maggie royal, rasa sedap tak macam mee segera yang lain..pilihan utama maggie royal korean spicy braised beef

    4
  5. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    Unique flavour

    3 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Unique flavour. But I think the noodles is too thick for the broth. Feels like eating dough. However, I love the spiciness. Will buy again.

    3
  6. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    MAGGI Royale Penang Seafood Curry

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Pertama kali cubanya mmg saya sgt terpesona dgn rasa kuah kari seafood yg istimewa.Aroma kari yg memakau.MAGGI Royale Penang Seafood Curry,ni mmg terasa kari seafood pineng yg lain daripada yg lain.Tekstur maggi yg kenyal.Harganya berpatutan.

    4
  7. Nor Othman
    1346 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Maggi Royale ni kuah dia sedap. Rasa yang lain daripada yang lain. Harga sedikit mahal.

    5
  8. Avatar

    emphiyap70
    34 reviews

    Maggi Royale Korean Spicey terlalu pedas

    3 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    bila tengok korean makan ramen, kita pun nak try jugak!
    bila Maggi keluarkan Maggi Royale Korean Spicey, terus beli satu pek dan cuba ..
    rasa memang sedap tetapi terlalu pedas buat saya …
    tp berlainan pula dgn mr.Husband, katanya rasa pedas tu biasa biasa saja …

    3
  9. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Korean Spicy Braised Beef

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Sy dh cuba MAGGI Royale Korean Spicy Braised Beef ni..mmg kaya dgn rasa dgg panggang yg pedas..mi kenyal dgn sayur & cili sebenar..mmg sngt sedap…mmg hrga agk mahal dri maggi biasa,tp sy tetap beli sebab ia maggi pertama di Malaysia dgn perasa dgg panggang pedas Korea..

    4
  10. Nur Atikah
    66 reviews

    Love it!!

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    The premium taste of spice really fulfill my taste buds. Even though the price litte bit higher than the normal maggi, but it still reasonable due to its strong spice in there.

    5
  11. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    It is yummy but expensive

    3 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    I tried MAGGI Royale Penang Seafood Curry before. The taste is nice and the mee texture is nice too. You can smell the belacan aroma after cook. Overall the taste is nice but the price is pricey.

    3
  12. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Maggi Royale ni kuah dia sedap. Rasa yang lain daripada yang lain. Harga sedikit mahal.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...