Libresse Maxi Wings

Product Details

1x Libresse Maxi Wings 16 Pads

  1. Suzanne Fong
    76 reviews

    not bad

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2019

    not bad, nice to use

    4
  2. efizazakeri25
    57 reviews

    Love the maxi wings

    5 out of 5, reviewed on July 6, 2019

    Started to use this brand since Yuna being its ambassador because I’m a fan of her. Hehe. The pad itself, is great with no leaking for few hours. I feel comfort with the material that doesn’t make itchy. The wing provided really works to protect from leaking & it has a strong glue to make the pad stay on position all the time.

    Just great!

    p/s: All reviews by me are not paid or sponsored, not copied from any source. The picture is attached as proving that I am using it.

    5
  3. mimizaidi93
    16 reviews

    Tebal dan mudah di basuh

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Sekarang saya memang setia dengan libresse berbanding brand yang lain kerana ianya sangat membantu saya apabila berhadapan dengan period heavy flow. Ia juga sangat fleksible dan selesa apabila dipakai. Saya sangat recommend untuk wanita wanita di luar sana untuk mencuba tuala wanita libresse ini

    5
  4. Nadhirahafiqah59
    3 reviews

    Wise choice

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Libresse is always been my choice as im suffering from heavy period always. Takkan mudah terbocor furthermore its really comfortable. Really recommended!

    5
  5. Abby20
    5 reviews

    My absolute choice

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    Setelah mencuba pelbagai brand pad yang ada di pasaran , akhirnya librese
    menjadi pilihan hati saya. Bentuknya yang lebar dan panjang memberikan keselesaan kepada saya. Selain itu, permukaannya yang kemas dan lembut memang sesuai dengan badan saya yang suka bergerak aktif.

    5
  6. AiraNizam46
    23 reviews

    Comfortable

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    This is one of my fav pad to use compare to other brands since I like to change and try new ones. Very comfortable and somehow has a good fit…

    5
  7. abdayana59
    3 reviews

    Pilihan Bijak

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Produk yang terbaik. Harga yang berpatutan. Kualiti yang baik. Lembut dan selesa. Tidak mendatangkan rasa gatal dan tidak selesa serta miss v tidak mengeluarkan bau hanyir dan kurang menyenangkan. Dengan libresse kini saya lebih yakin untuk aktif. Saya pilih libresse max wings kerana saya berbadan besar. Dengan libress, saya katakan tidak pada kebocoran.

    5
  8. Afiza_Rahim60
    358 reviews

    Libresse Maxi Wings

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Saya sukakan menggunakan pad Libresse keranasangat selesa digunakan sewaktu kedatangan haid setiap bulan.Daya serapan yang tinggi membuatkan ianya kalis bocor dan tiada bau yang kurang menyenangkan.Harga ekonomi,produk berkualiti.Saya serasi menggunakan Libresse Maxi Wings dalam apa jua keadaan aktif bersukan dan beriadah di waktu petang,Sesuai digunakan untuk golongan dewasa.

    5
  9. Akma1172
    7 reviews

    Libresse maxi wing

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Sejak saya menggunakan libresse, saya dah tidak pandang produk lain… Hahaha, nampak tidak betapa saya berpuas hati dengan libresse… Libresse cepat meresap, tidak bocor dan saya sangat selesa menggunakannya… Librese tidak sama dengan jenama pad lain dipasaran… Sekali anda cuba, anda tidak akan beralih… Hahahaha 😉

    5
  10. jujurei9648
    3 reviews

    senang di cuci

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Sebelum ni selalu sya merungut bila cuci pad..sebab masih ada je yg kotoran yg melekat sampai kena rendam dgn serbuk pencuci utk hilangkan kotoran dan sangat sangat leceh ..untill one day im ran out of pad pastu sya mintak pad kat akak sya kebetulan pakai libresse ni( dulu sya pakai jenama lain).. mula2 rasa janggal sebab yg dulu sya pakai jenis yg keras tapi jenama ni lembut pastu selesa je pakai.. time nak cuci tu senang je nak tanggalkan kotoran just pakai air je. Jujur sya ckp lepas je sya pakai ni terus jatuh cinta dgn libresse and x beli lagi brand lain.

    5
  11. emilliakamarlis62
    210 reviews

    Tidak terlalu lebar

    2 out of 5, reviewed on November 16, 2017

    Saya pernah membeli Librese wings ini ketika terdesak; apabila pad pilihan saya tidak dijual di kedai tersebut. Saya mencubanya buat kali pertama, pad ini cepat bocor dan tidak lebar. Padnya juga senang berlipat dan membuat saya rasa tidak selesa bila memakainya.

    2
  12. Nor Othman
    1346 reviews

    harga pun berbaloi beli

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    I like the product and it could support heavy flow. The time I bought comes in 3 pack of 16 with a promotion price. Quality is good and could withstand working hour usage. Simple packaging. Clean and soft material, breathable for a long day usage.

    5
  13. HaizanRaz
    112 reviews

    Kemas dan selesa

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Tuala wanita libresse maxi wings ini sangat selesa dan tebal..Mudah untuk dibasuh dan tidak bocor..Sesuai untuk aliran darah yang banyak..Saya dapat melakukan aktiviti harian tanpa perlu risau lagi..

    5
  14. penny41
    407 reviews

    great absorber

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2017

    i use it at the very first few days of my period. So far it can absorb faster and absorb a lot. But I will still changing the pad every 4 hours due to hygiene and prevent leakage.

    4
  15. qisstiera75
    118 reviews

    Tidak bocor

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Selesa untuk perempuan yang melakukan aktiviti lasak kerana direka dengan sayap. Selain itu ia juga lembut dan tidak melecetkan kulit. Sayap yang direka juga dapat menahan daripada kebocoran.

    5
  16. CelineFung97
    27 reviews

    Absorb and comfort

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    My favorite brand . Feel comfort after wearing

    5
  17. geegee48
    43 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    libress maxi wings menjadi pilihan untuk masa2 tertentu saya,selain selesa ia juga murah dan selalu ada dalam bentuk bundle pack promosi

    5
  18. Sarah
    153 reviews

    Excellent Product

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Sangat berpuas hati dengan jenama Libresse. Penyerapan yang sangat bagus, rasa kering dan tidak merengsakan kulit. Tidak seperti jenama lain yang saya pernah cuba sebelum ni, kulit sangat cepat berasa gatal. Selain itu, Libresse juga selalu memberikan hadiah percuma dengan pembelian Libresse. Ia dapat menarik lebih ramai untuk mencuba pad yang berkualiti ini. Harganya juga sangat berpatutan.

    5
  19. Afiqah Ariffin
    33 reviews

    Pad Libresse

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    Saya sukakan pad Libresse kerana ia sangat selesa digunakan sewaktu kedatangan haid setiap bulan. Daya serapan yang tinggi membuatkan ianya kalis bocor dan tiada bau yang kurang menyenangkan. Harga ekonomi, produk berkualiti.

    5
  20. May Mei12345
    104 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    This brand has become my second favourite for many reasons, and one of them in particular is its rate of absorbency.

    5
  21. NorizanMatJunoh68
    17 reviews

    Libresse Maxi Wing

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    Libresse Maxi Wing ini sangat selesa digunakan sewaktu haid. Ianya tidak bocor dan fleksibel digunakan sepanjang hari. Ianya lembut dan harganya juga berpatutan. Produk ini sangat berbaloi untuk wanita-wanita diluar sana.

    5
  22. sherryever71
    267 reviews

    small packaging available

    5 out of 5, reviewed on March 22, 2017

    when always on travel or outdoors, is better to purchase small package instead of big one.
    Good to find this just 8 pcs a pack of maxi wings.
    Suitable for me as I can keep this in luggage while travel.
    I use it for day time, this is 24cm.
    I like as it is secure fit size for me.

    5
  23. SalinaSalihudin
    80 reviews

    Super- absorb with soft surface

    4 out of 5, reviewed on December 27, 2016

    Libresse Maxi Wings really suitable for me especially if during exercise or outdoor activities because it got wings to ensure it’s wasn’t move from it’s place and to prevent any leakage. It’s also had soft surface just to makes you comfortable and the price is reasonable.

    4
  24. Jessie Koo
    127 reviews

    Could support heavy flow

    5 out of 5, reviewed on December 17, 2016

    I like the product and it could support heavy flow. The time I bought comes in 3 pack of 16 with a promotion price. Quality is good and could withstand working hour usage. Simple packaging. Clean and soft material, breathable for a long day usage.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...