Kao Bleach Colour Liquid

Product Details

Kao Bleach Colour Liquid is tough on stains but gentle on colors. This oxygen bleach is for all washable items, safe for colored clothing, has no chlorine smell, and is to be used together with laundry detergent. It is ideal for brightening colors in your daily wash as well as removing stubborn set in stains, also deodorizes and kills germs.

  1. Shika88
    687 reviews

    the best bleach...

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2020

    Kao Bleach Colour Liquid harga berpatutan sesuai dengan keberkesanan… berbaloi beli sebab package dah sekali haruman wangi Kao Bleach Colour Liquid and effective kill germ so biasenye akan campur dengan serbuk cucian yang lain untuk berjimat… sesuai untuk basuhan pakaian atau cucian macam2 jenis kain berwarna … Kao Bleach Colour Liquid mencuci tanpa rosakkan warna pakaian… pakaian lebih bersih dan harum especially kotoran degil yang susah nak tanggal but kena letak lebih sikit Kao Bleach Colour Liquid… beli on9 lebih jimat…

    5
  2. RulhazliRazak47
    6 reviews

    X merosakkan warna dan fabrik

    4 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Peluntur untuk pakaian berwarna Kao Bleach Colour Liquid ni efektif menanggalkan kotoran pd pakaian berwarna.Sebelum ni sy gunakan varnish,mmg bagus tp harganya agak mahal utk kegunaan harian.Sy ad 2 org ank lelaki yg sgt aktif dan selalu mngotorkan pakaian,pencuci biasa mmg x berkesan nk tanggalkan.Mujur ada peluntur Kao ni,ia x merosakkan warna dan fabrik pakaian sy.Baunya pun mmg wangi dan tidak berbau khlorin sprti peluntur biasa yg sy pernah guna.Sesuai utk cucian mesin & rendaman,harganya pun lebih rendah.

    4
  3. ferdizetty37
    491 reviews

    Tidak merosakkan warna pakaian.

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Yg paling saya suka ialah Kao Bleach Colour Liquid ni lansung tiada bau klorin seperti peluntur biasa,baunya sgt wangi dan meninggalkan harumannya pada pakaian sy.Sgt sesuai utk menanggalkan kotoran degil pada pakaian berwarna krn ia tidak merosakkan warna dan fabrik.Tapi ia kurang berkesan utk cucian mesin,selalunya sy hnya gunakan utk cucian tangan dan rendaman.Untuk harga peluntur ni masih berbaloi dibeli.

    4
  4. AieenDeen28
    899 reviews

    Perlukan penggunaan bnyak utk tanggalkan kotoran

    3 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Baunya sangat wangi..lansung tidak berbau kuat seperti peluntur biasa..tekstur pun cair dan berwarna jernih..tapi bagi saya ia agak kurang efektif menanggalkan kotoran pada pakaian berwarna..perlukan penggunaan yg bnyak utk tanggalkan kotoran degil..mgkin saya lbih memilih jenama vanish utk pakain berwarna.

    3
  5. Gee Gee
    321 reviews

    kotoran hilang

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    saya menggunakan kao bleach colour liquid untuk menghilangkan kotoran pada baju berwarna saya,hailnya memuaskan,dan harga pon berbaloi

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...