Fisher Price Basic Plush (Giraffe)

Product Details

 • Soft, cuddly and lovable
 • Squeaks from the head and crinkle
 • Made of high-quality velvety plush
 1. Aishah Norjamaeyah
  137 reviews

  COMEL DAN SELAMAT

  5 out of 5, reviewed on July 2, 2019

  Fisher Price Basic Plush (Giraffe) ini sunggu selamat untuk bayi yang baru lahir kerana ianya sangat lembut dan diperbuat daripada kain. Bayi tidak akan tercedera apabila bermain dengannya. Warna dan ekabentuk zirafah ini juga sangat menarik. Ia membuatkan si manja seronok bermain dan menggigitnya.

  5
 2. JAMIE32
  18 reviews

  Menarik, lembut dan selamat

  5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

  Bayi sangat sukakan mainan yang menarik seperti ini. Warnanya yang menyerlah dan bentuknya yang menarik sungguh membuatkan mereka berasa seronok ketika bermain. Rekaannya yang lembut memang sangat sesuai untuk keselamatan mereka. Mereka tida akan tercedera ketika bermain dengannya.

  5
 3. Aishah Norjamaeyah
  137 reviews

  Selamat dan comel

  5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

  Mainan ini memang sangat sesuai untuk bayi kerana ianya sangat lembut. Bayi tidak akan tercedera apabila terkena mainan ini ketika mereka menghempas atau membalingnya.. ia juga sangat comel. Pasti bayi sangat suka menggigitnya.

  5
 4. ctiey94
  134 reviews

  fisher price basic flush (giraffe)

  5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

  Tekstur permukaan yang lembut sangat sesuai untuk bayi yang berumur bawah 7 bulan. Ia selamat untuk bayi yang suka menggigit kerana tekstur yang lembut tidak akan melukakan gusi bayi serta tidak mempunyai bahan kimia. Ia juga senang untuk dicuci dan dijemur.Bentuk yang menarik mampu menarik minat bayi untuk bermain.

  5
 5. Shahrul64
  164 reviews

  Selamat di gunakan

  5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

  Saya membeli patung mainan ini sewaktu mendapat anak pertama. Amat sesuai digunakan pada bayi seusia bawah 6 bulan. Harga nya agak mahal. Namun selamat untuk bayi. Tiada bahan kimia yang terkandung di dalamnya. Ia di perbuat dari kapas yang lembut. Tidak bahaya jika anak menggigitnya. Ia juga tahan lama. Mudah di basuh dan di jemur. Dan ia boleh di simpan untuk anak yang seterusnya.

  5
 6. sallyinlee93
  1004 reviews

  Cute plush toys

  3 out of 5, reviewed on June 22, 2017

  Attract baby attention, cute plush toys!

  3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...