Dunhill Desire Red For Men EDT 100ML

Product Details

Desire For Men by Alfred Dunhill, Launched by the design house of alfred dunhill in 1997, desire is classified as a refreshing, oriental, woody fragrance . This masculine scent possesses a blend of warm and sensual fruits and wood, with low notes of vanilla and musk. It is recommended for romantic wear. All products are original, authentic name brands. We do not sell knockoffs or imitations.

  1. Avatar

    mohdrawi7842
    3 reviews

    Minyak wangi Yang sesuai untuk semua jejaka

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Saya rekomen kepada semua lelaki di Malaysia ni untuk pakai minyak wangi Dunhill ni.Baunya yang sungguh Harum tetapi tidak terlalu keras baunya…Lasting sehingga petang…

    5
  2. Avatar

    zahit6653
    3 reviews

    Haruman sejati

    4 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Setiap kali keluar dari rumah wajib spray wangian ini. Rasa keyakinan dalam diri untuk bekerja atau bertemu kawan-kawan. Sesuai digunakan dimana sahaja. Harga yang berpatutan dan mudah di bawa ke mana sahaja

    4
  3. Avatar

    Ilham993141
    3 reviews

    WANGIAN TAHAN LAMA

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Sebelum keluar rumah wajib spray minyak wangi ni. Bau yang tahan lama sampai ke malam. Bau lelaki sejati. Boleh meningkatkan keyakinan seseorang lelaki. Harga yang berpatutan. Tidak terlalu mahal. Tidak terlalu murah.

    5
  4. Ahmad Sharizal
    25 reviews

    Serlahkan Kelelakian Anda

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Wangian yang sangat memberi kenyakinan diri dikala berhadapan dengan rakan-rakan dan dapat serlahkan kelelakian disamping orang tersayang..Harga yang sangat berpatutan dan kualiti wangian yang dapat bertahan sehingga 24jam..saya sangat berpuas hati.

    5
  5. Avatar

    madraziq9895
    3 reviews

    Bau yang mantap

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Perfume dunhill ini merupakan satu perfume yang amat maskulin.perfume ini telah menjadi pilihan saya sejak 2 tahun yang lalu.bagi saya perfume ini sangat sesuai untuk semua aktiviti sama ada indoor atau outdoor.bau perfume ini tahan lama dan ramai yang bertanya perfume apa yang saya pakai.mereka sangat tertarik dengan bau perfume ini.harga perfume ini juga boleh dianggap antara yang murah jika dibandingkan dengan kualiti perfume ini.

    5
  6. Avatar

    afiqr0hana86
    3 reviews

    wangian classic

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    tahniah dunhill!!antara wangian yang lama bertahan dipasaran dan harga pertengahan serta mejaga kualiti dengan sangat baik..bagi peminat wangian,anda tidak harus mengabaikan wangian ini…ia salah satu keajaiban dunia wangian…

    5
  7. Fahmi Abdullah
    3 reviews

    Produk berkualiti tinggi

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Wanginya tersangat sesuai untuk saya yang mahukan wangian dapat memberi saya keyakinan yang tinggi. Wanginya bertahan lama. TQ!

    5
  8. Avatar

    HanXiao21
    3 reviews

    Produk yang berkualiti

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Bagus untuk lelaki

    5
  9. Avatar

    Hanizuhairaindah62
    2 reviews

    So handsome man

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Saya sudah membeli produk ini untuk suami. Suami suka memakainya kerana baunya yang tahan lama dan sangat ringan. Botol yang tidak berapa besar senang dan mudah untuk dibawa ke mana – mana terutama ditempat kerja. Saya gembira suami amat menyukainya.

    4
  10. Avatar

    Ketupat25
    6 reviews

    Must have

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Tried this once and now i’m using it, it got the fresh smell, make me feel more confidence also the smell is long lasting doesn’t matter its indoor usage or outdoor the smell does not deteriorate all day long

    5
  11. Hahengho Ho
    12 reviews

    Dunhill Desire Red For Men EDT 100ML

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    知名与老品牌。我非常喜欢它的味道非常的香,持久,又清新。品质也非常的好

    5
  12. Avatar

    Maba86
    3 reviews

    Best perfume all time

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    The smell very nice and sexy, this perfume can make a man more attractive and adorable, since then im using it, and never changed into other products.

    5
  13. Versatile

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2018

    I will always have a bottle of this in my collection. Now I say this in a very endearing way, the fragrance reminds me of a talc/baby shampoo product which I cant pinpoint and this is a thought that is evoked in my mind every time I smell this stuff. Desire is extremely pleasant and versatile

    5
  14. Avatar

    Nuruddin13
    3 reviews

    Addiction

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    This one kind of perfume from dunhill is really are addictive.. I have used it since 2012 and yet still used the same perfume till now.. “ofcourse the new one”.. The smell is really intriguing, passionate, so manly and gentle..

    5
  15. Avatar

    khai77782
    6 reviews

    Best Perfume

    5 out of 5, reviewed on April 26, 2018

    This perfume will made girls around you keeps eyes and nose searching who is the charming guys that using this perfume..i like it ??

    5
  16. Avatar

    Farhannn73
    3 reviews

    Sangat wangi !

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Minyak wangi dunhill ni memang tahan lama , bau tak hilang walaupun pakai dari pagi sampai malam. Sy bwk pegi kerja peluh2 pun still ada lagi bau tu. bau dia lembut seksi tak menusuk sgt kat hidung macam minyak wangi lain . Dari jauh org dah boleh tahu sy dtg sebab bau minyak wangi ni hahahha.

    5
  17. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Dunhill Desire Red For Men EDT 100ML

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2018

    Isteri suka bau Dunhill Desire Red For Men EDT 100ML dan saya pun membeli memang bau seksi dan lembut.Sukakan minyak wangi ini…. Menaikkan lagi aura dan gaya seseorang lelaki.Kekal menggunakan Dunhill Desire Red For Men EDT 100ML sehingga kini.Harga mampu milik sesuai golongan laki yang ingin tampil menawan di mata kaum wanita.

    5
  18. Rahizal Rahim
    6 reviews

    Bau yang sedap

    4 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    4 of 5
    Suka akan baunya, rasa sesuai dgn diri. Gunakan untuk pergi kerja dan juga untuk keluar jalan. Menimbulkan saya keyakinan diri, dan baunya pon boleh bertahan agak lama. Cubalah kalau mahu tahu kebenarannya .

    4
  19. Hairul Hamizan
    1 reviews

    Good perfume for men

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    salah satu perfume yang sesuai untuk lelaki kerana ia mempunyai haruman yang sangat menyegarkan dan melambangkan gentelmen bagi seseorang lelaki. Bau yang wangi membuat orang sekeliling suka akan kita, dapat merapatkan lagi hubungan dengan kawan2 semua, yang paling penting baunya tahan lama, even 2/3 hari baunya masih ada pada pakaian kita, good produk to choose for men

    5
    1
  20. Avatar

    Fathonah16
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Produk nim memang berkualiti first pakai memang rasa diri lebih yakin dan ceria. Bau haruman perfume dia memang lembut sesuai untuk lelaki lelaki diluar sana yang mahu kekal wangi sepanjang hari .terima kasih. Nice product

    5
  21. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Menggoda dengan haruman Dunhill Desire Red For Men EDT

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Dunhill Desire Red for men ni saya belikan khas untuk suami saya.Tahan lama seharian pakai sesuai untuk lelaki yang lasak,mudah berpeluh dan aktif bersukan di padang pada waktu petang.Baunya memang wangi.Unik.
    Minyak wangi ni juga mudah dibawa kemana mana.Harga berpatutan dan jimat berganda.

    5
  22. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    suami sangat sukakannya.

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya telah membelikan suami dunhil desire red men perfume kepada suami sempena ulangtahun perkahwinan kami yang pertama dan dia sangat sukakannya. Sehingga sekarang suami masih lagi menjadi pengguna setia dunhill desire red men dan dunhill perfume menjadi salah satu wangian kegemaran suami. Saya sangat sukakan akan bau wangiannya dan ia wangian tahan lama.

    5
  23. Avatar

    wanbezza14
    1 reviews

    My favourite

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Minyak wangi dunhill merah ini sgt menawan bawnya

    5
  24. Khaliq Khalimi
    61 reviews

    nice warm woody

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Nice packaging. This is a nice warm woody meets slighty sweet oriental men’s fragrance. I love it. The online description of the fragrance is: opens with the notes of apple, orange blossoms, fresh, sweet bergamot and sparkling lemon. The heart brings notes of rose, patchouli and teakwood in. The base acts with the accords of vanilla, musk and labdanum. I can definitely smell bergamot – a sweet peppery orange smell, and the teakwood.

    5
  25. Avatar

    irfan12345696
    96 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    -long-lasting smell
    -increase self-confidence when dealing with the public

    5
  26. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Bau tahan lama

    4 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Dunhill Desire Red for men ni saya guna tahun lepas.
    Baunya memang wangi.
    Isteri saya kata bau macho. hahaha
    Minyak wangi ni juga tahan lama bila pakai dan harga pun ok.

    4
  27. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    -long-lasting smell
    -increase self-confidence when dealing with the public

    5
  28. BAU SEDAP !!!!!

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2017

    Sukakan minyak wangi ini…. Menaikkan lagi aura dan gaya seseorang lelaki ?

    4
  29. Avatar

    Naem Zawawi
    22 reviews

    bau yang terlampaun sedap

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    sebelom pergi kerja wajib sembur dunhill desire, bau yang boleh membangkitakan keghairahan.

    5

  30. Avatar

    azrihilmi132
    22 reviews

    awesome smell

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    -long-lasting smell
    -increase self-confidence when dealing with the public

    5

  31. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Dunhill Desire Red For Men

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Sesuai untuk lelaki

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...