Chewies Multivitamin

Product Details

Children’s chewable multivitamin strawberry and vanilla flavoured is a multivitamin kids love to take and parents trust. With added lysine to help boost appetite and greta tasting strawberry and vanilla flavours, it is the tasty way for kids to get the vitamins and minerals they need every day. It is sugar free and makes a nutritional supplement for children. Chewies Multivitamin Plus Lysine is taken as a dietary and nutritional supplement for children.

 1. Avatar

  mickygoh83
  11 reviews

  孩子喜欢

  4 out of 5, reviewed on December 1, 2018

  这个multivitamin 我孩子很喜欢吃,味道好好吃,而且可以帮助开胃,增加他们的抵抗力,价钱公道

  4
 2. Avatar

  nescafe_milo62
  5 reviews

  Chewies multivitamin anak suka!

  5 out of 5, reviewed on April 27, 2018

  Multivitamin ini sangat bagus sebab membuatkan anak saya berselera makan. Dulu anak saya sering demam boleh kata setiap bulan dia akan demam. Menyebabkan berat badan dia susah naik. Semenjak saya bagi multivitamin ini saya dapati anak saya kurang demam. Dengan bentuknya bentuk hati, senang pujuk anak saya makan multivitamin.

  5
 3. my nephew love it!

  5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

  my nephew really love it, and really tasty! not like other vitamins. really full of vitamins nd sugar free,my nephew love the stawberry flavours!

  5
 4. Avatar

  AieenDeen28
  899 reviews

  Cara terbaik untuk anak saya mendapatkan segala vitamin dan zat yg diperlukannya setiap hari.

  5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

  Saya mmg selalu beli vitamin chewies multivitamin ni,terutama yg perisa strawberi..rasanya sangt sedap,masam manis buah strawberi..anak saya sangat sukakan vitamin ni..saya pun lega bila selera makannya mula bertambah sejak amalkan vitamin ni,anak saya juga lebih berminat untuk makan sayur dan nasi..vitamin ni merupakan cara terbaik untuk anak saya mendapatkan segala vitamin dan zat yg diperlukannya setiap hari..

  5
 5. Avatar

  stepsoh26
  65 reviews

  Boost health

  4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

  My son like it so much, it can maintain and improves the condition of my son’s body as well as boosting his health and fitness. Better than give them sweet!

  4
 6. Avatar

  sabarina37
  377 reviews

  Menambah selera makan

  4 out of 5, reviewed on May 25, 2017

  Chewies Multivitamin memang ternyata bagus untuk kanak-kanak.Ia adalah makanan tambahan untuk mereka.Ia boleh menambah selera makan bagi anak yang kurang makan.Lazat dan mudah dimakan.Hanya kunyah dan telan.Enak dan sedap seperti gula-gula.

  4
 7. Avatar

  Aziah Othman
  60 reviews

  Orang dewasa pun suka dengan Chewies!

  5 out of 5, reviewed on August 19, 2016

  Chewies multivitamin ni ternyata sedap. Bukan sahaja kanak-kanak yang menggemarinya, tapi orang dewasa pun turut nak makan sama. jadi ternyata produk Chewies ini sangat dipercayai dan diyakini oleh para ibu bapa. Dengan adanya pelbagai perisa, ibu bapa boleh memilih perisa kegemaran anak-anak, bukankah itu sesuatu yang menggembirakan dan buat keluarga happy?

  5

 8. Avatar

  busyra takiyudin
  30 reviews

  Chewies Multivitamin kunyah kunyah

  5 out of 5, reviewed on August 19, 2016

  Chewies Multivitamin mudah dimakan hanya kunyah kunyah sahaja. ia adalah produk yang dijamin baik untuk kesihatan kanak-kanak. adik saya juga memang salah seorang penggemar chewies multivitamin ini. perisa kesukaannya adalah strawberi. harganya yang berpatutan dan mempunyai kuantiti yang banyak.

  5
 9. Wan Syahirah
  20 reviews

  Chewies Multivitamin Pelbagai Perisa.

  4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

  Chewies Multivitaminmemang jadi favourite sebab ada pelbagai perisa. My niece makan macam gula-gula. Asyik nak kunyah je dia bila nampak botol ni di almari. Tapi tak bimbang sebab ia baik untuk kesihatan kanak-kanak terutamanya dan mudah dihadam.

  4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...