Campbell’s Instant Soup Cream of Chicken

Product Details

Break away for some nourishing ‘Me Time’ with Campbell’s Instant Soup
Whether you’re busy with work, studies or even household chores, it’s good to take a breather from your routine and treat yourself to something warm and nourishing. And what better way to enjoy some ‘Me Time’ than with a rich, delicious cup of Campbell’s Instant Soup.

Made from premium quality ingredients, with added calcium, iron and vitamins B1, B2 and B3, Campbell’s Instant Soup gives you all the nourishment you need in one easy-to-make cup. What’s more, it has no added MSG; making it a good, wholesome choice of comfort food you can enjoy anytime, anywhere.

  1. Avatar

    Shika43
    379 reviews

    Pekat dan lemak

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2019

    Campbell’s Instant Soup Cream of Chicken pekat dan mudah disediakan …sesuai dibawa bercuti atau dimana sahaja, pack yang.mudah dibawa dan disimpan… Campbell’s Instant Soup Cream of Chicken terasa cream berlemak dan perasan ayam serta cebisan isi ayam…. Anak2 suka makan bersama roti bakar… Atau rebus pasta makan dengan Campbell’s Instant Soup Cream of Chicken mmg lemak dan lazat…

    5
  2. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Sup ayam panas2 👍

    4 out of 5, reviewed on July 8, 2019

    Musim hujan paling best menikmati instant soup cream of chicken ni. Hilang rasa sejuk dan perut dan badan rasa selesa je. Sedap hirup macam tu je atau makan bersama roti. Lagi best roti perancis tu buat mcm garlic bread. Kalah restoran segera punya soup. Soup ayam dia bau kuat. Menggoda. Makan panas2 perghhh.

    4
  3. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    Sedap! Sangat Sedap

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    Bila ada mood nak bersarapan ala-ala omputeh saya akan bancuh Campbell’s Instant Soup Cream of Chicken dan makan bersama garlic bread macam pizzahut..nikmatnye terasa kat anak tekak.. kadang2 waktu hujan perut mudah lapar. Sambil buat kerja saya akan minum Campbell’s Instant Soup untuk alas perut.

    5
  4. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Convenient pack and easy to support

    3 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    If you craving for soup suddenly and you want to drink hot soup, Campbell’s Instant Soup Cream of Chicken is your best choice as it is easy to prepare. Just need to boil hot the soup and you can drink it already. The taste is quite ok too.

    3
  5. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sedap mengenyangkan

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Saya sangat sukakan Campbell’s instant soup ini kerana ianya sangat mudah disediakan. Saya sering membawa sebungkus ke pejabat untuk bekalan sarapan pagi saya di masa-masa saya terlalu sibuk. Sebungukus saja mampu membuat saya kenyang dan rasanya juga sangat sedap.

    5
  6. 溦溦 林
    473 reviews

    easy to prepare

    3 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    Instant Soup Cream of Chicken is very easy to prepare no need to cook also can drink already~The flavour of the soup is very delicious and rich .

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...