Bestari Premium Corn Starch (350g)

Product Details

Descriptions

Bestari – ‘Mudah dan sedap‘ with wonderful array quality of products (premium), tasty and conveniently use. We value add with modern day conveniences, good quality, variety and choice that everyone can enjoy delicious and tasty food.

 1. Emily Ong
  9 reviews

  cooking must use

  5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

  whenever i cook meat, will use it to marrinate, to have a smooth texture. is also good for frying like tofu, prawn, needle mushrooms, add extra crisp to it.

  5
 2. Avatar

  Nurirah13
  365 reviews

  Murah dan berkualiti

  4 out of 5, reviewed on January 15, 2018

  Saya sentiasa menggunakan produk bestari. Produk bestari sentiasa ada di dalam rak dapur saya. Tepung jagung jenama bestari ini walaupun murah namun ia sangat berkualiti dan setanding dengan jenama yang lain. Saya suka menggunakan tepung jagung ini. Pelbagai jenis masakan yang boleh di buat dengan menggunakan tepung jagung ini seperti kuih kastad. Ia juga boleh merangupkan masakan bergoreng. Dan juga boleh menjadi bahan pemekat kuah. Saya suka produk ini.

  4
 3. Avatar

  NurulDeng08
  470 reviews

  Beraroma wangi

  5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

  Saya mmg mnggunakan tepung jagung jenama Bestari ni utk masakan,kek serta biskut sy.Selain harganya yg lebih murah tekstur tepung ni lebih halus dan mudah dibancuh.Mudah larut dan tidak meninggalkan kesan tepung tidak larut dlm masakan sy.Bau sgt wangi dan mnjadikan masakan sy lebih beraroma.Mmg sgt berbaloi digunakan.

  5
 4. Avatar

  AizaMan
  219 reviews

  Mudah dan sedap

  4 out of 5, reviewed on November 2, 2017

  Tepung jagung jenama bestari yang murah dan sedap..Kualiti tepung yang baik kerana ianya tidak berketul apabila dibancuh dengan air..Sesuai untuk semua jenis masakan sama ada lauk pauk atau kuih muih..

  4
 5. Avatar

  AieenDeen28
  900 reviews

  Berbaloi digunakan,harganya lebih rendah

  5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

  Tepung jagung Bestari ni mmg lebih murah berbanding jenama lain yg mahal,tapi kualitinya juga terbaik..tekstur tepung jagung sangat halus,mudah untuk digunakan dlm pelbagai masakan..aroma tepung jagung ni wangi & warna nya juga lembut..mmg berbaloi menggunakannya.

  5
 6. Avatar

  noorazri07
  194 reviews

  Tepung Jagung Bestari

  4 out of 5, reviewed on October 8, 2017

  Kualitinya setanding dengan tepung jagung jenama lain yang pernah digunakan.Sedap dalam masakan biskut dan jugak ditambah dalam masakan yang memerlukan kuah yang pekat.Kerja memasak lebih mudah kerana ada pilihan yang pelbagai untuk tepung jagungl

  4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...