Antabax Hand Sanitizer Spray

Product Details

Use the Antabax Sanitizer Spray to spray shopping trolley handles, and handrails or handholds in buses or trains during your commute. It is especially useful to clean public toilet seats. Spray onto the toilet seat, wipe down with tissue and you are good to go.

  1. Nor Zarifah
    3 reviews

    Mudah dibawa dan murah

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Sejak try antabax hand sanitizer spray nie dah tak pndng tak brand lain..dah la snang nk bawa kt mana2, murah, dn bau wangi jdi takde la klau pkai bau mcm hospital..hehe..dn yg pling best bleh guna utk treatmnt awal klau tetiba kene alergik gtal2 kt bdn..wlaupon rse pedih skit tpi rse gtal2 kt bdn boleh kurang..terbaik ??

    5
  2. Avatar

    gienarashid64
    2 reviews

    Melindungi dari bakteria bahaya

    4 out of 5, reviewed on September 3, 2018

    Saya sangat suka menggunakan Sanitizer ini kerana mudah dibawa, hanya perlu di spray ! Sentiasa menjadikan kami bersih & segar selesa, melindungi dari bakteria bahaya, sesuai untuk seisi keluarga!

    4
  3. Avatar

    Fishee21
    3 reviews

    小巧又方便携带去任何场合的消毒水

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    我是一个孩子的妈妈,照顾小孩要随时保持清洁,就买了antabax hand sanitizer spray, 方便又快速。瓶子设计是喷雾所以才选择买的,用了比较干净的感觉,不会用到整个瓶子都是。放包包里不占空间。

    5
  4. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Spray lebih mudah utk digunakan.

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Sbgai seorg ibu kpd bayi berusia 6 bulan,Antabax hand sanitizer spray ni mmg membantu rutin harian sy dan memudahkan sy utk mngekalkan kebersihan tangan dari kuman dan bakteria supaya lebih senang utk sy mnguruskan bayi sy terutamanya ketika sy melakukan aktiviti luar.Semburan spraynya juga lebih mudah utk digunakan.Berbau segar dan tidak terlalu berbau alkohol sprti jenama lain yg pernah sy cuba.Saiz botol juga kecil dan mudah utk sy bawa dan guna bila2 masa.Harga pun berpatutan & mudah digunakan.

    4
  5. Avatar

    Eugenia84
    3 reviews

    Lightweight Sanitizer Spray

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    I prefer the spray sanitizer compare to gel type. It is convenient to use and the best important it dry out instantly. Suitable for working lady who looking for convenient sanitizer

    5
  6. Avatar

    Nuryana43
    6 reviews

    Kecil dan Mudah Dibawa

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Saiz yang sangat kecil memudahkan pengguna untuk sentiasa dibawa ke mana-mana. Selain untuk digunakan di permukaan kulit, boleh juga digunakan di mana2 permukaan yang sentiasa terdedah pada kuman dan bakteria.

    5
  7. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Sesuai untk aktiviti luar

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Senang dibawa kerana bekasnya kecil mmg sesuai bila sy dan ank2 melakukan aktiviti luar.Mmg mmbantu sy mmbersihkan tgn ank2 dari kuman dan debu selepas mereka bermain.Mudah digunakan sy hnya perlu spraykan sanitizer ni pada permukaan tangan.Baunya sgt wangi dan mnyegarkan,ank2 pun suka sgt dengan sensasi dingin sanitizer ni yg dingin & mnyegarkan.Sangat berbaloi dibeli,mmbantu melindungi saya sekeluarga dari kuman & bakteria.Harga pun sgt berpatutan.

    5
  8. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    prefer sanitizer

    3 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    I prefer use Antabax sanitizer if compare with this sanitizer spray. because this sanitizer spray need to wipes off the water . But normal sanitizer no need to wipes off, it will automatically dry on my hand, that is more convenience for me.

    3
  9. 溦溦 林
    473 reviews

    It smells great!

    3 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    This hand sanitizer is amazing. It smells great! It’s lightweight and quickly dries. Great for on the go! It doesn’t leave you smelling like straight alcohol either!

    3
  10. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Bebas kuman

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2017

    Tangan lebih bersih dan bebas kuman. Tidak berminyak dan senang digunakan.

    4
  11. Putri Husna
    5 reviews

    Clean my hand from dust.

    5 out of 5, reviewed on June 20, 2017

    Already used this . Its really good that i can feel my hand 100% clean from dust and bacteria. Always bring Antabax hand sanitizer spray when i’m going travel. This product make me feel safe when using it since its halal.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...